Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polkablog

49 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ööö, kezdem ott, hogy azért történt Polkával egy és más, amióta a gazdája hanyagolja a blogját... no, nézzük csak. pl. kitört a foga. természetesen ez is akkor történt, amikor én épp két hétre elutaztam dolgozni, így már csak azzal szembesültem, h a kutya egyik metszőfoga…..
micsoda szülinapi hétvége! haverok, buli, marhatorta...király volt. :) a kétévest mindenki köszöntötte, aki szereti, szombaton kajaorgia, vasárnap szabadtéri móka Fannival, pogácsázással egybekötve, egy szava nem lehetett :)..
Szokásos küzdelmünket - kivel menjünk ma sétálni - mostanság Macival játsszuk el.Magamhoz veszem a pórázt. Polka hevesen hullámzik (így fejezi ki az örömét, mivel nem ugrálhat fel), majd elrohan a macijáért. Felsorakozik az ajtó előtt, Maci a szájában.- Ereszd! - Polka…..
Újra élek. Mindenféle értelemben, de most itt, Polka blogján a mi közös két évünk újra átélésére gondolok. Hiszen mindjárt kétéves lesz ez az egykor ötkilós (most 21...) kis pamacs! Ennek örömére tegnap újra elolvastam a régi bejegyzéseket a kezdetektől, és olyan jó…..
Polka a legjobb barátjával és hálótársával...
Másodjára voltunk március 14-én, vasárnap terelni Vasadon.Polka önbizalma nő, megállás nélkül ugatva száguldozott a birkák körül. Igaz, most csak egy rövid körre tudtunk bemenni, mert a tegnapi alkalom inkább amolyan télűző birkapörköltöző baráti találkozó volt a htc-ben…..
a tiéd lehet a lenti képen látható két tündépofi pon/lengyel-alföldi juhászkutyusnak az egyike, ha rendelkezel sok türelemmel, szeretettel, elegendő szabadidővel, és vállalod, hogy tényleg jó gazdája leszel.a kutyus fiú, nyolc hónapos, hobbicélra (vagyis nem kiállításra,…..
feszesen élünk mostanában, 5.30-kor ébresztő, 6-kor indulunk a Gellért-hegyre, 7-ig megmásszuk a hegyet (szigorúan felcaplatunk a Szabadság-szoborig, és csak utána van játék). muszáj, mert fél 9 körül el kell indulnom, ha 6-ra (etetésre) haza akarok érni.ma reggel Polka (miután…..
telefonos beszélgetés anyukámmal, a bébiszitterrel:- Na és, jól elvagytok Polkával?- Ó, persze, nagyon! Épp főzök neki.- Főzöl? Minek? (megjegyzés: több kiló tápot küldtem a kutyával) Mit?- Ököruszálylevest.- MIIIIIIIT????!!!- Hát...ököruszálylevest. Nagyon szereti...- Azt…..
Ma egyéves Polka! Isten éltessen sokáig, kicsi maceszgombóc :) ..
Amit eddig Polka elfogyasztott, kisebb-nagyobb egészségügyi problémákat okozva ezzel magának:- 1 bringás bukósisak- fél pár harisnya- 1 sál- 1 sísapka- papírok, csekkek számolatlanul- játékok (vatelin) bele számolatlanul- 1 pár bőrcipő- 1 pár bőr papucs- 1 irattartó műanyag…..
Felettébb röstellem, hogy így elmaradtam az élménybeszámolókkal, de még mindig nettelenül tengetem a mindennapokat, és csak a benti gépemen keresztül tudnék mesélni, az pedig nem illik. Amit most csinálok, az tehát illetlen. :)Viszont most muszáj volt jelentkeznem, az ok pedig Polka…..
Nagyon régen nem jelentkeztem, ennek elsősorban az otthoni net hiánya, másodsorban a síelés volt az oka :) Polkát nagy elhagyatottságában anyukám vette otthoni gondozásba, és remek egy hetet töltöttek el együtt. :)És hát igen, felnőnek a gyerekek, Polka egy hete tüzel. Nyűgös,…..
...írok, mert még mindig offline* vagyok, a munkahely meg ugye nem polkablogolásra való :)*a kiváló pannonnál a szétesett (mert gyárilag ócska) usb modemet nem javítják, nem cserélik, de vehetek 40 ezer forintért újat. Brávó, Pannon.)Fantasztikus élmények vannak mögöttünk,…..
Míg Magyarországon SchGergő kollégán kívül még senki nem hallott lengyel-alföldi juhászkutyáról, ami nem is olyan meglepő tudva azt, hogy nagyon optimista becslések szerint van belőlük 50 az országban, Amerikában külön könyv is jelent meg róluk, sőt... Az alábbi képek…..
Polkablog 2008.12.19 09:27:37
Mindenkitől elnézést kérek, nagyon offline vagyok, amióta nincs mobil internetem otthon. Napokon belül veszek egy új kütyüt hozzá, és akkor aktivizálom magam.A hét újdonsága, hogy Polka éjszakánként gondol egyet, felkel, kiballag az előszobába morogva, majd ugat…..
hogy ha eső van, sár is van...Nehezen tudnám megcáfolni. :D..
Marco Polo ... és egy kis játék! 2008.11.28 19:12:00
 ’Jaaajj, öreg csontjaim, sanyarú élet’ ;) ’Na, gyere mááár!’ Imádom ahogy pucsít :D Hol a kutya ?! ;) ’Sssssszéét téplek!!’  … és még mindig kínlódik…..
Polkablog 2008.11.30 13:53:15
Elkövettem azt a hibát, hogy a tegnapi eső után ma elvittem a kölköt oviba. (Izé, az úgy volt, hogy a belváros már száraznak tűnt) A második hibám az volt, hogy a kocsit kint hagytam az oda vezető aszfaltúton, mert csak addig gondoltam át a dolgot, hogy ha az oviig vezető földút…..
Életem új fejezete vette kezdetét! Ugyan voltak halvány latyak emlékeim az elmúlt télről, de idén döbbentem rá, hogy ez olyan mint a menyország... szó szerin! Mintha fellegekben járnék! Ugyan néhány óra hógolyó vadászat (mert a sárgolyó vadászat után új, téli sportot…..
kommentár nélkül...     Polka 16 kilogramm, by the way. A felnőttkori standard 18, nem tudom, kezdjek-e aggódni :) ..
Kozmetikusnál volt a kölök! Eccerűen olyan gyönyörű lett, hogy rá sem lehet ismerni, komolyan! De beszéljenek szavak helyett a képek:..
- ez a hároméves Noémi megállapítása volt. Polka ugyanis nem mászhatott fel vele a kanapéra, hanem a földön kellett maradnia, így mi más is lehetett volna az én kedvenc ebem, mint egy "földi lény". A két kölyök máskülönben hihetetlenül jól elvolt…..