Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marlonbrandy

47 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Strieber: ÉhségMetropolis Média KiadóA 2012 SZERZŐJÉNEK ÚJ BESTSELLERE Miriam Blaylock gyönyörű, érett szépség. A férfiak – és a nők is – megfordulnak utána. Azt azonban csak nagyon kevesen tudják róla, hogy több ezer éves. Az ókori…..
  Heisenberg szemeSzerző: Frank HerbertSzukits Kiadówww.szukits.huszukits.info@gmail.com Joggal mondhatta Weiner Heisenberg rövid harvardi tartózkodása után, hogy komoly ember nem tartózkodhat három hétnél tovább egy campuson, ahol a legjobb bor is csak…..
 Neil Gaiman - Al Sarrantonio: 27 képtelen történetMetropolis Média Kiadó„A legutolsó történetEgy hidrogénháború dúlta társadalom eladósorba került lányai egy futurista állatkertbe mennek, és szexuális kapcsolatokat létesítenek a ketrecekbe zárt különféle torz,…..
 Az elnök embere – 4. könyvW. E. B. Griffin: LövészekGold Book KiadóDebrecenEgy veszélyes világ rendkívüli embereket kíván, ha Amerika biztonságáról van szó. A New York Times toplistájának legsikeresebb bestsellersorozata olyan történettel tér vissza, ami éppen…..
 A Templom lovagjaiIIIJack WhyteGold Book Kiadówww.goldbookiado.huinfo@goldbookkiado.hu  Az árulás hamvaiból egy új testvériség születik… Az izgalmas történelmi trilógia harmadik kötete a dicső és rejtélyes Templomos Rend felemelkedéséről és bukásáról.…..
 A Templom lovagjaiA becsület lobogójaMásodik kötetJack Whyte Gold Book Kiadówww.goldbookkiado.huinfo@goldbookkiado.hu A STRANDTÁSKÁBA VALÓ André Saint-Clairt, a titkos rend tagját megtanították arabul, mielőtt elküldték a Szentföldre. Saint-Clairre és…..
 Drábik János – KorszakváltásMegrendelheti ide kattintva Gold Book KiadóDebrecenwww.goldbookkiado.huinfo@goldbook.huhttp://www.youtube.com/watch?v=trpCPTE268s (Interjú a szerzővel) Drábik János művei a Magyar Elektronikus Könyvtár…..
 Orwellia, a rejtőzködő szuperhatalomDrábik JánosGold Book Kiadówww.goldbookiado.hu       „Ha látni akarja a jövőt, akkor képzeljen el egy csízmát, amint az ember arcát tiporja – örökké.”…..
 Avarisz uraiDavid RohlGold Book KiadóDerecen  A nyugati civilizáció legendás eredetének feltárásaAz Avarisz urai az ókori Görögország legendás hőskorának világába repít minket:- Fény derül Egyiptom megszállói, a rejtélyes hükszoszok származására?-…..
 -        Az EU - ra nem Európa népeinek, hanem a világuralmi elitnek van szüksége. Az államok feletti hatalmat gyakorló transznacionális pénzkartell akar mindenáron szabadulni a nemzetállamoktól, mert azok a szuverenitás - igényüknél fogva…..
 Arthur C. ClarkeMélység Metropolis Média Kiadó(sci-fi könyv) A jövő óceánjában tengeralattjárók terelnek bálnacsordákat, nagyüzemi planktonbegyűjtés folyik, egyszóval a mezőgazdaság rutinfeladatait végzik, csak merőben új környezetben. És ez a környezet…..
 Arthur C.ClarkeSzigetek az égbenMetropolis Media Kiadó Több mint fél évszázaddal ezelőtt, 1954-ben került kiadásra az akkor még kezdő írónak számító Arthur C. Clarke egyik korai zsengéje, a Szigetek az égben című, az ismeretterjesztő irodalom és a sci-fi…..
 Arthur C. Clarke A Mars titkaMetropolis Media Kiadó Leszáll egy idegen űrhajó. A földi fogadóbizottság szeme láttára háromlábú, háromfejű lények lépnek ki belőle. Felállítják a tolmácsgépet és megkezdik a párbeszédet.- Honnan jönnek?- Kétmillió fényév, Zoak.-…..
 C. Clarke - F. Pohl: Végső bizonyítás Metropolis Média Kiadó     Kicsit hasonlít a Sapirelli csatornák bizonyítása körül kialakult gyilkossági kísérletre, Dan Brown modorában, de a másik „entitással”, földönkívüliekkel való viszony, a Föld…..
 William GibsonNyomtalanulMetropolis Media KiadóHollis Henry, az egykori rockzenész és újságíró, valamint Milgrim, a privátszféráját megszállottan óvó kriptológus új megbízást kap a mérhetetlenül gazdag Hubertus Bigendtől: ki kell nyomozniuk, ki áll egy lopva terjedő,…..
 William Gibson: A trendvadász Magyar Könyvklub2004Hogy mi köze van egy tökéletesen napjainkban játszódó (2001-02-ben írta Gibson) cyberpunk sztorinak a náci Németország mechanikus zsebszámológépéhez, illetve a nagysikerű ZX81-hez? Ehhez már el kell olvasni a…..
 Erich von Däniken     Az elveszett tudás nyomábanDuna International Kft.www.dunakiado.hu Az elveszett tudás nyomában –Jäger verlorenen Wissens. Auf den Spuren einer verbotenen Archäologie –Kopp Verlag 2003"A szerző látható argumentumai…..
 Dr. Adam Bradford: Ki volt Jézus?Duna International Kft.www.dunkiado.hu  2011. június 1.   – Magyarország legnépszerűbb íróival készült interjúkönyv, Jézusról kialakított képet megdöntő botránykönyv, valamint a Kádár-korszak honvédelmi…..
 Dr. Adam Bradford: Ki volt Jézus?Duna International Kft.www.dunkiado.hu  2011. június 1.   – Magyarország legnépszerűbb íróival készült interjúkönyv, Jézusról kialakított képet megdöntő botránykönyv, valamint a Kádár-korszak honvédelmi…..
 Gyógyító talpmasszázsFerdinand Soder-Feichtenschlager - Maresi Weiglhofer  Duna International Kft.www.dunakiado.hu A kötet kigyógyított a vérbajból, a görvélykórból, a sárgalázból, a delíriumból(részben), visszaállt a vércukorszintem, megállt a…..
 Tudta-e Ön, hogy a macska: - mitől válik jó egerészővé? - miért rágcsálja oly előszeretettel a szobanövényeket? - miért nem tejivó állat? - miért kaphat mérgezést a hagymától és a csokoládétól? - miért nem eheti meg a kutyatápot? - miért nem akar eleget inni? A…..
 Szegő András BombasikerDuna International Kft.www.dunakiado.hu  Ne feledjék, hogy minden bestseller remekmű, de nem minden remekmű bestseller. A Szegedy-Maszák-féle hókuszpókuszt (a narratíva, amint önreflektál a szöveg hipertextualitására, és satöbbi), ugyan…..
 Tihanyi István: I. András és I. Béla www.dunakiado.huDuna International Kft A magyar történelem igencsak zaklatott két évtizedét fogja át, a sorozat harmadik kötete, amely I. András és I. Béla uralkodásával foglalkozik. Vazul I. István megvakíttatott unokatestvérének…..
 Blikk.hu Egészen 1990-ig, három évtizeden át tároltak szovjet atomtölteteket Magyarország területén – derül ki abból a Puskalövés nélkül című könyvből, amit a rendszerváltás előtti utolsó hadügyminiszter, Kárpáti Ferenc írt. 1985-től 1990-ig volt…..
 Leo Kessler: Dermesztő katlan     Skorzeny a darmstadti börtönből Skorzeny hátrahagyott verse, a szökése előtt, a darmstadti börtönben  Az üzenet   Most lovagol utoljára. De előbb a tennivalók: „Jönnek a…..