Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognár Endre

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztban próbáltam már összefoglalni, hogy milyen megoldásokkal kisérletezgettem a tűzszerszámok területén de az még csak a félút volt, sehol sem voltam még a probléma lezárásától. Most azonban örömmel jelenthetem ki, hogy bizony megtaláltam a – számomra – tökéletes megoldást. Csak…..
McClelland Virginia #24 (Matured Virginias széria), gyártó: McClelland Tobacco Company - virginia bázisú keverék flake formátumban (több fajta hosszan érlelt Red Virginia és némi oriental - Drama - keveréke). Szubjektivpipás index: **** Jöjjön egy újabb kihalt egyed a McClelland-től. A “kihalás”…..
Solani Virginia Flake with Perique (Blend 633), gyártó: Kohlhase & Kopp - VaPer (virginia és perique) Szubjektivpipas index: ***** A Solani márka alapitója a német Rudiger L. Will, aki a dohányok szeretetét még apja szivar és vágott dohány gyárában “szivta” magába. Pénzügyi tanulmányai után…..
A magyar vadvízi békés halas horgászat zöme keszeg fogással zárul. A keszeg alaphal, a többi bónusz. Velem sem volt ez másként. Gyerekkoromban a Ráckevei Dunaágon fogdostam a keszegeket, melyeket aztán a jól megszokott módon, paprikás lisztbe forgatva sütöttünk ki serpenyőben. Mi itt a gond?  A…..
Bognár Endre 2018.10.10 18:57:05