Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cocesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekérették a tiszteletbeli konzult, és a magyar külügyminisztériumnál is rosszallásukat fejezte ki a kolumbiai kormány, amiért a Tv2 műsora túlságosan negatív képet fest Kolumbiáról. A magyar valóságshow a bogotai újságok címlapjára került. Részletek az Indexen>> ..
comment:com Kamuzik a TV2? 2008.09.07 21:11:40
Háttérzajnak megy éppen az egykori csiga/bioponkettes, aszonta a station voice, hogy az Anaconda 2 című, minden bizonnyal kiváló akciófilmet megszakítás nélkül vetítik le, mondom, helló, ez már valami, értékes darab ez a műanyag kígyós hogyishívják, ha megjkapja az eddig csak…..
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..