Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retromobile

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gmail Labs újabb két kísérleti minialkalmazással bővült. A sok értelmetlen widget helyett most itt van két hasznos megoldás: a Google Calendart és a Goolge Docs-ot jeleníthetjük meg a Gmail oldalhasábjában.A Google Calendar gmailesítése azért is jó húzás, mert így valódi…..
Angelday dühöngött egy kicsit tegnap az iPhone hazai bevezetésének nevetséges körülményein, aminek hatására körülnéztem én is a szomszédok oldalain. Az eredmény tényleg lehangoló volt: a magyar T-Mobile-on kívül lényegében mindegyik szolgáltató igyekszik valahogy…..
w Challengeland 2008.08.15 08:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rend Valaha a FSZEK-be jártam Demokratát olvasni. A kilencvenes évek elején-közepén jártunk; a Demokrata az akkori szélsőjobb egyik orgánuma volt, a Magyar Fórum és a pár példányban olvasható Szittyakürt mellett. Vegetált mellettük néhány…..
A napokban egy Motorola és egy LG telefonon láttam meg a Start menü pici ikonját. A Motorola abban bízik, hogy ez majd megmenti? Az LG a szépséges mobiljára ráereszt egy ilyen szörnyeteget?Pont a napokban kellett egy kollégámnak segíteni egy Windows Mobile beállításában. Ért a…..
Le merem fogadni, hogy a néha nem egészen ép eszűként viselkedő Sony tehet arról, hogy a svédekkel közösen gyártott mobiljaiba nem szabványos microUSB kábelt kell dugni, ami vékony és fogyasztóbarát, hanem egy kizárólag általuk használt, ronda és nagy műanyag bumszliban…..
w Éire non coronat 2008.06.16 06:00:00
Képzeljük el, hogy a magyar Országgyűlést a tizenkilenc megye küldöttei alkotják. A megyék félévente adják át egymásnak a kormányzást, de ez nem okoz komoly zavart, mert úgyis minden lényeges döntéshez szükség van az összes egyetértésére. Csak olyan határozat megy át,…..
2000-et írunk, az analóg NMT hálózatok (nálunk a Westel 0660) még fejlődnek, de üzletileg és technikailag már egyre inkább átadják helyüket a világhódító GSM-nek. Készülékünk ebben az évben született, a Benefon műhelyében. Ezt a céget két finn mérnök alapította…..
Retro Mobile Az első joystick 2008.06.14 14:13:00
Ma már szinte elképzelhetetlennek tartjuk a mobilokat valamilyen navigációs gomb, jellemzően joystick vagy négyirányú tárcsa nélkül. Pedig megjelenésükre sokáig kellett várni. Az egyik első joystickkal felszerelt telefon az Alcatal One Touch 500 volt 2000-ben. A…..
Telefonálni lehet vele, bármikor, bárhonnan. Ez a funkciója, eredetileg ezért vásároltuk meg. Egy igazi retro mobiltelefonnal csak telefonálni lehet. Azt viszont megbízhatóan, valóban bármikor és bárhonnan. Álljon itt ez a blog a régi jó mobilok, a nyers funkcionalizmus és a 80-as…..