Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piff

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Piff 2010.04.11 23:39:49
Egy hét alatt hét pontot hozott a MU a Poolon. A Chelsea úgy maradt bajnokesélyes, hogy a rendes játékidő leteltekor Scolarit már repülőn láttuk. Az Arsenalt van Persie repíti. A Villa három pontra a listavezetőtől. A nyolcadik West Ham csak nyolc pontra van az utolsó West Bromtól.…..
Piff 2009.01.25 20:12:05
@neeson: De igen. :) Közben én is rájöttem, hogy hülyeséget írtam. Csak pont a héten sírt a francia, hogy milyen jó a Unitednek. Lehet miatta lett döntetlen Liverpoolban. :)
Akkor belevágunk. Elkezdjük a 2009-es évet. A popsink befagy, a nadrágszárat szorosabbra kellett húznunk, de a Premier League robog tovább. Lesz két helyi rangadó kapásból (a Villa Parkban és a Riverside-on), a kiesés ellen több csapat már most is küzd, de még Liverpoolban is a…..
Piff 2009.01.11 19:12:12
@rizla: Útólag könnyű. ;) Előre szóltam, hogy ez lesz. :)

Piff 2009.01.11 21:04:39
@rizla: "milyen spanyol fanok?"

Bocsánat, a feltételezésért, de egyszer volt valami hatalmas vita a Barca körül és akkor eléggé védted őket. Ezért gondoltam.
Átmulattunk egy éjszakát, de egy dologban nem jutottunk közös nevezőre. Facér svéd csajt bárki ágyba vitt volna, ó-szilvát még most is innánk, ha nem fogyott volna el, és az Intert is száműztük volna a másodosztályba, ha rajtunk múlik, de van, akit egyszerűen nem tudunk…..
Piff 2008.12.28 03:28:56
www.youtube.com/watch?v=VVo_gIAIIsw

Ez az? :)
Küldtem a tippeket.
Nem mintha megingott volna a hitünk az angol bajnoksággal szemben, de azért féltünk egy picit, hogy a múlt heti borzalmaknak lesz következménye most is. Szerencsére nem így történt. Igaz, a szombat most is hagyott kívánni valót maga után, de vasárnap azt kaptuk, amit vártunk. A…..
Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta…..
Túl vagyunk az első karikán, és máris nyakunkon a következő. Előzetes félelmeinkkel ellentétben, az EB nagyon szórakoztató. Mondjuk, pont a mi csoportunk mutatta be, hogy lehet bűnrossz meccset is játszani, de aztán egy órával később már senki sem bosszankodott ezen. Próbálunk…..