Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tájékozódj mielőtt elhiszed

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.02.04 10:53:25
@SD9:

Nézd.. Elkezdhetjük elemezni hol kezdődik a diákcsíny, de abban mindketten egyetértünk hogy ez jóval túlnutat rajta.

Viszont a fiatalok nagyrésze fog lopni, gyújtogatni, tetőn ugrálni, hegyoldalban vagánykodni, hídról folyóba ugrani stb...

És nem érdemes mindenkit megbélyegezni aki ezek valamelyikét elkövette vagy elfogja követni, mert akkor úgy járunk mint a Me Too kampánnyal. Több kárt okoz, mint hasznot.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.02.04 11:01:59
@Pörköltszaft: Ez tényleg érdekes, mert nekem az ellenzéki politikusok. Pl az ajtót lefejelő Kunhalmi, vagy a "fetrengjünk a földön, jó lesz" színházat előadó Bangóné.. :DDD
Nem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.02.04 10:47:04
@exterminador:

Szerencsétlen barom.
Igazán kár, hogy Soros egyik legfőbb szervezete, az Open Society állította össze a Soros számára megbízható EP képvsielők listáját:

"Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019)" címmel, íme:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Amin furamód, éppen azok tanyáznak akik a migránsseggnyaláson, és hazánk lejaártásán ügyködnek szinte csak és kizárólag Sargentinitől kezdve, Verghofstadton keresztül, a magyar hazaárulókkal bezáróig (MESZERICS Tamás, NIEDERMÜLLER Péter).
"Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk" – nyilatkozta egy uniós diplomata, miután Magyarország nem volt hajlandó megszavazni a közös uniós álláspontot a bevándorlás kérdéséről az Arab Ligával tartandó hétfői tárgyalásra. Csak azok számára meglepő, hogy Orbán Viktor kormánya…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.02.04 10:40:41
@koala kóla:
"A migrik kirekesztese, a kvota megfurasa, az IMF kirugasa, a V4ek kozos erdek ervenyesitese mind Orban erdeme."

Egyetértek. Plussz a MÁÉRT életre hívása, amit a ballibek magasról leszartak az elkúrásuk alatt.
Mentségükre, a ballib elkúrók soha a büdös életben nem képvisleték a magyar érdekeket. Leginkább a külföldi érdekek magyar érvényesítőiként tetszelegtek.
Csinos önfeljelentést tett Peter Knoll a Gundel ügyvezetője egy a 24.hu-nak adott interjújában. Amikor így fogalmaz: „A Gundel számára a profit a rendezvény-cateringen van. Ha csak a menzára írták volna ki a pályázatot, nem indultunk volna el rajta.”   Mint emlékezetes, a múlt héten derült ki, hogy…..
Lassan 9 éve szerveznek tüntetéseket. De célravezető-e békésen masírozni, és meghirdetett időpontban újabb városnéző sétát tenni a tömeggel? Az elmúlt években rendszeresek voltak a demonstrációk. A hatalom mindig adott rá okot. Hol politikai pártok, hol civil szervezetek kezdeményezték a békés…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.01.08 14:02:12
@Visceroid:

Meg mondjuk egy nem árt egy többségi társadalmi támogatottság sem.
Ami Fidesznek szintén megvolt, visszont a ballib elkúrókat ma is a lagejobban rühellik.
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.01.08 13:58:54
@felucca02:
Azt írta:
"sokaknak lesz hanyigere a kulfoldrol iranyitott ellenzektol."

És ez igaz.
Hisz elég egyértelmű, hogy Soros pénzeli a ballib aghyalott ellenzéket, és csicskásait.

Persze vannak olyanok is 60 IQ alatt páran, akik beszopják a bérrettegését a fizetett csicskáknak, és tök önként mennek ki magukból hülyét csinálni, de ezek egyre kevesebben vannak.

Hétfőn már csak 10-en voltak a tüntetők pl.
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2019.01.08 13:46:08
@AdamT:

A ballibek nem igazán képesek elfogadni a választási erredményeket. Azt hazudták nekik, hogyha sokan mennek szavazni, akkor nyernek.
Sokan mentek és mégis beszopták.
Ezokból csalást hazudnak, holott éppen egyik kiskedvencük Demszky pl saját kezüleg követte el a választási csalást a XI. kerületi szavazóhelység elött, amiről videó is készült.
www.blikk.hu/aktualis/politika/menjen-el-dobbenetes-video-keszult-demszky-gaborrol/s5yvb51
NemGogol Nullák országlása 2018.12.18 13:28:28
Papp Dániel, a hírhamisító néven elhíresült, mára a kö(ps)ztévé alapítvány megbízott vezérigazgatójává avanzsált fideszes médiafőtiszt felháborodottan nyilatkozott az ellenzéki országgyűlési képviselők „gerilla” akciójáról. Szerinte „visszaéltek hatalmukkal és zaklatták a kollégáit”. Jellemző az…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.19 10:23:52
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.14 12:43:32
@lazarus:

Bájos ahogy a kontrollt vesztett ballib vandálok mentén, próbálod a gyűlölködést másra kenni.

Pusztuljon a férgese. Akkor is ha ballib a vandál. Ez van.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.14 12:53:46
www.origo.hu/nagyvilag/20180114-soros-gyorgy-macedoniaban-kormanyt-buktatott.html#

Az amerikai segélyekből jutott pénz Saul Alinsky: Rules for radicals című könyvének lefordítására és publikálására is, amely könyv lényegében egy taktikai útmutató a sikeres tüntetések és zavargások megszervezéséhez. Soros György tevékenysége nyomán, az akkor még kormányellenes civil szervezetek közel öt millió dollárnyi támogatásban részesültek, majd később tevőlegesen hozzájárultak a macedón belpolitikai válság kialakulásához, elmélyüléséhez, végül a konzervatív kormány megbuktatásához.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.14 12:55:46
@Migráncsölő szentzsolt:

Francokat nincs... Az MSZP-SZDSZ kormány regnálása 12 évében csak és kizárólag a választások hónapja körül élvezte a többség támogatottságát.
Regnálásuk elsöprő többségében a lakosság nagytöbbsége a pokolba kívánta őket.

A Fidesz támogatottsága ma is épp olyan erős, mint választásokkor volt. Hogy nektek ez nem tetszik, az magasról leszarható.
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.14 12:47:56
@lazarus:

A ballib vandálok és agyatlan tüntetűk dúlták fel a város, és ordibáltak faszságokat !

Kuka gyújtogató hugyos forradalmár az összes.

Az a mázli hogy kurva kevesen vannak.. :DDDD
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.05 10:01:13
@Gerolsteiner:

Pontosan erről van szó. A ballib agyhalottak azt írják ne olvass mást csak Indexet HVG-t, a jobboldali agyhalottak meg azt hogy csak az Origót.

Hülye vagy ha hiszel ezeknek.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.12.05 10:02:55
@Thunder_th:

Az Index, HVG meg a többi szinte alig vagy soha nem ír a kormány siekreiről, migránosk által elkövetett bűncselekményekről, Soros klikk által végrehajtott politikai támodásokról.
Az Origó meg soha nem ír kudarcról, kormány balfaszságáról, és saját klientúrájuk eteteéséről.

Ennyi a sztori.
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
Dühös vagyok és nem akarom, hogy elmúljon ! (Hölgyem, Isten Áldja, Marsha Mason mondja, örökzöld) Már annyiszor hallottam. Először elkámpicsorodtam, aztán belenyugodtam, ja, van ilyen, már csak vállat vontam. De van az a kritikus tömeg, amikor elindul a reakció. És most elindult.…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.10.02 16:31:11
@Tájékozódj mielőtt elhiszed:

Persze szőkenő is téved. A skalpvadász nem egyszer dugja meg a nőt, hanem addig amíg el tudja vele hitetni, hogy csak ő van a naptárban.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.10.02 17:04:24
@Womb Raider:

Persze.
A társadalmi modellek és értelmi, érzelmi intelligencia terén szinten túlléptünk már ezen, de az ösztönök szempontjából és/vagy motivációk célok szempontjából nagyon eltérő a nő és a férfi szempontrendszere.
Az Európai Néppártnak kezdenie kell valamit Orbánnal, akit se kiköpni, se lenyelni nem tudott mindeddig. Belső, kétharmados ellenzéke most komoly fegyvert kapott - ám a kormányfő már jóideje kifelé kacsingat amúgy is. A szélsőjobbon azonban nem terem neki babér...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.17 15:50:57
@Ellenzéki Tüntető:

Gruppenszex mi ? :)

Bridzsparti se jön össze, ha csepereg az eső.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.17 15:52:04
@Kánikula:

A B1 blog leginkább onnan tudja, hogy Orbán megbukott, hogy heti kétszer leírja 8 év óta.
Ígyhát tutira igaz kell legyen.
Minden 2010-ben indult. A jelenlegi miniszterelnök akkor használta először az azóta legendássá vált szót: fülkeforradalom. Akkor még sokak számára nem volt világos, mire is gondol valójában, mostanra viszont egyértelmű: feudális hűbérbirtokot csinálni az országból. A Fidesz 8 éve nem megnyerte a…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.06 14:22:30
@Emmett Brown:

Marhaság.
Svédországban amíg mérték ezt (2006-ig) kiderült hogy a szexuális erőszakok 80%-át az 5%-nyi muszlim bevándorló követi el.
Aztán betiltották a mérését.

Kölni erőszak hullám ismerős ? Mondj már egy fehér bulit, ahol ennyi nőt megerőszakoltak !
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.06 14:43:23
@ZX:
Hát ja..
Az Index Fideszfrászos az Origo migránsfrászos témákkal van tele.

És még abban is hasonlítanak, hogy az Index épp úgy kerüli a migrán témát, és valóságot, mint az Origó a Fideszest.
A magyar állam megítélésében én abból indulok ki, hogy még ennek a kis országnak az állama is több embert foglalkoztat (több mint 800 ezret), mint a Walmartot, a McDonald's-ot és egy-két másikat leszámítva a legnagyobb világcégek, és teszi ezt NEM a versenypiacon. Képzeljük el mármost, hogyha a…..
Az iskolának, a pedagógusoknak, az egyháznak és a szülőknek közösen kell "egy irányba" nevelniük a gyermekeket, közösen kell csiszolni és faragni őket, mert olyan nincs, hogy "össze-vissza pattintják a darabokat" - jelentette ki Soltész Miklós a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 17:00:25
@zord íjász:
"A végeredmény nem az egyformaság, hanem az egy irányba tekintés, egy jól működő közösség lesz, amelynek vannak közös alaértékei és eszményei"

Egyébként szerintem ez a cél, csak mást hívsz alapértéknek.
Az nemzeti identitástudat pl az én értelmezésemben alapérték, míg másnál az internacionalizmus az.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 17:28:13
@Carmichael: Szerencsére senki nem beszélt korlátozásról, tanárok esetén meg, pedagógia módszereket tekintve meg pláne nem.
Mindösszesen alaptanterv, mint oktatási irány került szóba, ami egyébként tudtommal minden országban van, és mégse harakirizik senki.
A családcentrikusság egyesek számára valami szent dolog és tabutéma, ami bizonyos szempontból érthető: akár érzelmi kötődéseik miatt, akár azért, mert egyetlen elemzés sem tudja teljesen feltárni azt a pluszt, amivel az egész több mint a részek összessége. A család alighanem az emberi kapcsolatok…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 16:51:23
@blah blah:

Kádár és a komcsik pont úgy gáncsolták a családot, és nemzettudatot, ahogyan most a ballibek teszik.

Csak az egyik a kommunizmus oltárán áldozta fel a magyarokat, a ballibek pedig a liberalizmus és internacionalizmus oltárán.
Ha magyar vagy, "olyan nyelven beszélsz, olyan rugóra jár az agyad, olyan észjárás igazságai és törvényei szerint rendezed be az életed immár ezer éve ugyanazon a helyen, amely csak ránk jellemző" - mondta nemrég a Fősámán maga. Ha meg francia, wales-i (Cymry), portugál, szász.... -- tehetjük hozzá…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 11:02:00
@Attilajukkaja:

Azért lássuk be, hogy aki valódi demokráciát szeretne, az nem fog se az MSZP-re se Gyurcsányra szavazni, akik 2006.10.23-án azonosíthatatlan rendőrökkel verették meg a tüntetőket.
Mert a valódi demokrácia, ettől a komcsi mentalitástól, azért jóval többet jelent.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 11:30:31
@Attilajukkaja:

Te hadilábon állhatsz az "utoljára" szó értelmezésével úgy látom. :)
De persze engem nem zavar ha válaszolsz, de az se ha nem.
Veletek ellentétben soha nem zavar a különvélemény.
Helyén kezelem.
Nem úgy mint a baloldali demokraták:
" én most utólag sajnálom, hogy nem, ágyúval lőtték az agyatlan fideszeseket "
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 13:31:39
@screpes:

Nem szívesen ábrándítalak ki, mert nehezen viseled, és láthatóan hajlamos vagy bunkózni aki mást gondol a világról, de nincs igazad.

www.atv.hu/belfold/20180903-budapesten-is-mar-folenyben-a-fidesz
Nézőpont: Budapesten is már fölényben a Fidesz
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy összevonják a kémiát, fizikát, biológiát, így helyet csinálva a hazafias nevelés nevű tantárgynak. Na persze a hazafias nevelés szerintem az lenne, ha például Trianonért nem Európát tennék felelősség, hanem elsősorban önmagunkat, a saját soviniszta, hataloméhes…..
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.09.03 10:48:27
@Fülig José:

Márhogy Trianonért vállaljunk mi felelősséget ?

teljesen elment az eszed ?

Ez bizony bűntudat keltés, abból is a legnyomibb ballib komcsi fajtából.

Elmehettek a picsába, a bűntudat keltésetekkel.
Sajtóban fokozottan érvényes a tétel, hogy selejtet gyártani mindig drágább, mint minőséget. (Szele Tamás)  Csodás. Pár napja kiderült, hogy egyszerre több cikke fölött is kénytelen volt terjedelmes helyreigazítást megjelentetni a PestiSrácok. Merthogy hazudtak valótlanságokat állítottak…..
Először csokorba, majd ízekre szedtük az állampárt hivatalos indokait a társadalmi nemek egyetemi szakkal kapcsolatban - hogy önnek már ne kelljen ezzel fáradnia...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.08.15 10:08:41
@Attilajukkaja:

És ez mit bizonyít ?

Soros és csicskásai politikusokat vesznek meg kilóra, puccsokat visznek véghez, bábkormányokat tartanak fent, és bankokat, devizákat döntenek be.

Néhány egyetemen az ideológia harc jegyében a megszállás igazán belefér.
Új óvodai alapprogram, na az van, szerepel benne természetesen a nemzeti nevelés, de gyümölcs és mozgástér már nem jut a gyerekeknek. Egy gyakorló óvónő mondja el most, mit gondol erről...
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.08.14 09:31:03
@retkeslaci:

Éppen a kommunista diktatúra volt, amely a nemzeti identitást tűzzel vassal irtották az óvodákból.

Láthatóan néhány balosnál sikerrel jártak, akiket ez ma is rendkívüli mód bosszant, hogy Magyarországon magyar identitást szeretnének átadni a gyereknek.
Tájékozódj mielőtt elhiszed 2018.08.14 11:36:46
@chrisred:
Amikor még, az azóta megszűnt SZDSZ irányítása alatt voltak, valóban ezt tették.
Aztán fityiszt mutatttak a liberális szarházi bagázsnak szerencsére.
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..