Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John J Barron

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabad fegyverviselet harcos jogvédője, a kriptoanarchista Cody Wilson 2012-ben kezdett el printelhető pisztolyokat reklámozni, azóta ő a terület legismertebb képviselője, emblematikus arca. Cége, a tűzfegyverek nyomtathatóságával és a kapcsolódó információszolgáltatással…..
John J Barron 2018.08.15 18:33:20
@retkeslaci: Sajnos fején találtad a szöget. Mi nem ilyenek vagyunk, nálunk nincs hagyománya az egyéni felelősségvállalásnak, ahogy azt mondjuk az alapító atyák leírták.

Szerintem senki sem tudja megmondani, hogy melyik út a helyes, de a klasszikus liberális gondolkodás egyszerűen kevesebb korlátozással ért el láthatóan jó eredményeket.

(Kevesen vagyunk itt olyanok, mint ahogy te is gondolkozol ebben a témában és már reményt sem látok arra, hogy belátható időn belűl Európában valami hasonló épülhessen ki, mint a Függetlenségi háború után odaát. És ennek semmi köze az aktuális kormánypárthoz. Nálunk sajnos A "liberális" párt is csak modern európai értelemben volt liberális, abból meg lehet más kér, szerintem te meg én, meg a hozzánk hasonlóak nem.)
John J Barron 2018.08.15 18:43:33
@Kinai cuccok blog: A te nézőpontodból abszolút lehet hogy őrült. De nem csak a te nézőpontod érvényes. SZerencsére nem te vagy én vagyunk azok akik eldöntjük, hogy mi az őrült és mi nem az.

(Főleg a lőfegyvertartás elleni írtózás érthetetlen teljesen számomra. Azt hogy mivel szeretném megvédeni a családomat és a tulajdonomat miért kellene más orrára kötnöm? De ha még elemibb módon közelíted meg, akkor egy általad megszerzett/kitalált információ alapján egy anyagot valami mássá formázol a saját idődben, a saját gépeden, saját magad. És ez van aki szerint tilos kellene legyen. Felfogja ezt valaki, hogy mekkora hatalmat akarunk adni az államnak?)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..