Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szántai Kinga

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta szajkózza a legkisebb megmondóembereken át, az egészen fősodrú médiáig mindenki, hogy milyen kibaszott nagy szakember hiány van a vendéglátásban, kiváltképp a szezonális körökben. Pünkösd óta járom az északi és déli partot is, hogy megnézzem mit is jelent ez a gyakorlatban, s bár a szezon…..
Szántai Kinga 2018.08.13 09:23:24
Kedves blogos!A Lacus Pelso Pizzériát 10 év csálingerkedés után másfél éve a 10 éve velem együtt dolgozó szakáccsal együtt mi üzemeltetjük.Mondhatnám,hogy sikersztori,de nem.. Mert egy nehéz időszakban vettük át és albérlőként.Hétköznapi kis emberek vagyunk,nem nagymenő vállalkozók,akiket mindenféle titulussal illetsz a cikkedben,még nem állt módunkban a konyhát átépíteni,hogy győzzük az iramot a megnövekedett igényekre,ami van,ugyanis kurva jól dolgozunk,szabadnap nélkül toljuk egész évben,nem csak nyáron,a belünk kinn lóg,hogy jól teljesítsünk a vendégek felé!
Sajnálom,hogy kifogtad azt az estét meg azt a pincércsajt aki bár vendéglátós suliba jár,itt eldöntötte,ez nem neki való.. Pedig mi egy kis hely vagyunk.. De szívünk-lelkünk,az összes megspórolt lóvénkat beletettük.. Mert mi Itthon akarunk maradni!Nem lelépni külföldre!Ez az opció volt!És igyekszünk!Legalább ezt értékelnék az emberek,mielőtt ükölődnek..
Más helyeken nem voltam mostanában,mivel másfél éve a fent nevezett pizzériában vagyok minden nap,szóval viszonyítási alapom nagyon nincs,de úgy gondolom nálunk a konyha csapata nagyon jó ezen a nyáron,csak a konyha kicsi.. Ja,és házhoz szállításunk is van. Persze erről nem tehet a vendég.. Szóval ne haragudj amiért pont azon az estén jártál nálunk,amikor a háttérben megdöglöttek a srácok,hogy tartsák a tempót,nektek meg már nem tudtunk sütni pizzát.. De azért még ennek utána járok,mert fél9kor ezt nem tudom elképzelni..
Tisztelettel:
Egy friss vendéglátós amúgy 15 éve pincér köcsög alkalmazottszipolyozó minden egyéb jelző vállalkozó aki amúgy sajnálja