Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blabla Baba

59 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű nők, pénz, csillogás, hírnév és valami baromira nagy probléma a fejekben. Sajnos nem tudom másnak látni ezt a szánalmas erőlködést, amit a legszebb, legjobb színésznők jórésze tesz. Mindenük megvan. Látjuk, hogy egy mezei mackónaciban is tökéletes lenne a megjelenésük, de persze várjuk a…..
Igazi szappanoperákat látok magam körül. Sajnálom azokat a párokat, akik épp benne vannak, segítenék, de falra hányt borsó minden szó. Ilyenkor mindenki annyira szenved a jelenétől, vágyakozva gondol egy alternatív jövőképre, ami talán lehetséges is, de azt nem adják olyan könnyen. Én nagyon család…..
Blabla Baba 2023.03.03 18:04:46
@Burgermeister: Örülök, hogy annak érzed, sosem szoktam mellé blablázni, ezért érdemes néha meugrani hozzám. Köszi, hogy megtetted te is. :-)
Blabla Baba Reális tündérmese 2021.03.26 10:59:51
A gyerek az iskolában épp a meséről és annak típusairól tanul. Szépen felmondta, tudja, hogy a mese csodálatos és varázslatos elemeket tartalmazó kitalált történet. Elmondja, hogy vannak állatmesék és csalimesék, meg tréfás mesék is. Ügyes. Aztán másnap, a dolgozat után szomorúan meséli, hogy nem…..
Blabla Baba Afterparty 2020.12.27 01:19:23
A megmaradt mézeskalács figurák is lazítanak munka (az ünnepek) után. HA-HA-HA ..
Blabla Baba Műmicsodák 2020.11.08 12:08:43
Van valami szánalmas abban, ha egy egyedülálló nő vibrátort tart otthon. Kiéhezettnek tűnik és mintha leírta volna magát szexuálisan. Jó lesz nekem a robotkuki is, annak nem kell körítés, a plusz kilók sem lohasztják le, mindig ráér és nem vált ritmust pont akkor, amikor nem kellene. Persze az…..
A The NYC Health Department kiadott egy COVID-19 kompatibilis ajánlást a biztonságos szexuális élethez. Még nyáron, de itthon hiánypótló. A legfontosabb aspektusa-ami már a felvezetőből is kiderült- hogy most nem egy nemi betegség és nem is a nem kívánt terhesség, hanem a COVID-19 terjedésének…..
Blabla Baba Gondolok erre-arra 2020.11.01 01:30:45
Ma Mindenszentek, holnap Halottak napja. Az én Anyukám szerintem szent is volt, de most már halott... Mert az van, hogy többféle egyház létezik(a katolikus keresztényben legalábbis). Van egyszer az élőké. Ez a Küzdő egyház. Persze van mit eligazítanunk így az életben, de próbálom ezt nem szó…..
Blabla Baba A MILF és a tisztelet 2020.10.19 09:14:54
A múlt héten voltam a Sportusziban, mert ezen a héten felkerül a sátor, így csobbantam egyet a kényszerpihenő előtt. Jól esett a lebegés és a levegő-buborék-levegő relaxáló ritmusa. Olyan, mintha a klóros víz alaposan kimosná a gondolataimat. Közben persze lefárasztom magam...no, de nem annyira,…..
Blabla Baba 2020.10.22 09:47:31
@Hegge Balázs: Kedves Balázs! Tegeződjünk :-) Örülök a véleményednek, szeretek férfiakkal diskurálni ezekről a témákról. Tudod, mindenkinek más okoz örömet. Nálam felülírja a kockahasat a tisztelet. Szeretem magam nőnek, jó nőnek, kívánatos nőnek érezni, ha megkapom a széptevést. Nagyon klasszikus módon élem meg a nőiességemet, még ha a világ mást is szeretne rám erőltetni. Mellesleg, nem is látom túl sikeresnek a mai kor udvarlási technikáit. Itt már nem csak magamról beszélek. Sok barátnőm, sorstársam gondolatát ismerhettem meg és a felszín mögött a legvagányabb csaj is királylánynak szeretné magát érezni, nem pedig macának. Nem tudom, hogy kipróbáltad -e már, de egy csokor, akár Lidl-is virág is megannyi szép érzelmet generál a férfi iránt a nőben? Ici-pici dolgokkal megvehetők vagyunk, persze nem hülyék, de vágyunk a rajongásra, az udvarlásra. Az emancipációra egy szeretet és így tisztelet alapú kapcsolatban semmi szükség. Azt nem oda találták ki. Szeretjük a férfiakat férfiaknak, de nem a "ki-ha-én-nem" típusú macsóknak, akik azt gondolják, hogy némi izommal és nadrágtöltelékkel levesznek minket a lábunkról...és hidd el, a többség nem dörzsöli a markát egy ilyentől, inkább viszket a talpa alatt a talaj és lelép. Mielőtt még a plázacicák belekerülnének a beszélgetésünkbe, ők nem az érett nők társaságába tartoznak. Csók: BB
Blabla Baba 2020.10.30 19:22:59
@Hegge Balázs: :) Nem győztél meg :) Szerintem a szexualitás a modornál, a beszédstílusnál is kezdődik. Most is úgy gondolom, hogy a női többség szívesebben veszi a bókokat, mint a kategorizálást. Neked bejönne az a nő, aki úgy nyilatkozna egy sármos családapáról, hogy Father I'd like to suck?
Blabla Baba Hazugságvizsgálat 2020.10.25 22:03:15
Minden férfi hazudik! Sokszor éreztem ezt a saját lelkemben is. Annyira sokszor, hogy furcsállani kezdtem a helyzetet. Természetesen előbb magamban kerestem a hiba forrását: biztosan nem jól értettem, nem figyeltem eléggé vagy szimplán nem emlékszem pontosan a részletekre. Kezdtem magam…..
Blabla Baba Napi szösz 2020.10.22 10:12:26
Blabla Baba Olyanok 2020.10.21 00:12:17
Olyan furcsa, hogy így lecsúsztál... az üzenőfalamon. Olyan elgondolkodtató, amit nem mondtál ki. Olyan hihetetlen a mi időnk, mintha álmodtam volna. Olyan felfoghatatlan, ami történt és az is ami nem. Olyan idegen lettél, mint mikor még nem ismertelek. Olyan vagy…..
 Hű, igazán fárasztó hét áll mögöttem és akkor még beneveztem egy péntek esti bevásárlásra is. Felkaptam trendi szatyraimat, fejben összegeztem a listát, no nem termékenként, csak nagy kategóriákban gondolkodom ilyenkor. Lesz nyolcórás - nem After Eight, hanem nyolc órán át rotyogtatott - húsleves,…..
Arról már esett szó, hogy az önbizalom és a saját út meglelése mennyire fontos egy kiegyensúlyozott, új élet kezdetekor. Nyilván, pont ekkor, egy kudarcélmény után nincs elég hit magunkban és labirintusnak tűnik az élet menete is. Erre írtam, hogy mindig kapunk segítséget valahonnét, ha a jó útra…..
A lelkemet kisebb-nagyobb kilengések mellett, de kezdem harmóniában tudni. A testemre is a pozitív éntudat jellemző...mindig kicsivel, de plusszus előjellel változik a súlyom. Na ennek véget vetek! Szülinapomra Bombázó Barbi leszek! Ezért bérletet is váltottam a közeli sportcentrum fitness…..
Nulla. Az akkor is nulla, ha sokszor írják le. Nulla. Nulla. Nulla. A nulla még mindig nulla. Van, aki csak nullát tud. Nullát. Tőmondatokat ismétel unásig. Nulla élettapasztalattal. Aztán egyszer csak borzasztó dolog történt a nullával. Megjelent a világában a MINDENSÉG. Két kézzel szorítani kezdte…..
  Mennyi nagymenőt és tökéletes nőcit láttam már, akikről csak az élet napos oldala jutott az eszembe! Aztán mikor egy gyenge pillanatukban őszintére itták magukat, vagy, csak mert sokan elmondják nekem a lelki nyavalyájukat, (biztosan van valami rám-nézésre, amiért ez rendszeresen megesik)…..
Az IGAZIT meglelvén ott állsz egy halom kérdéssel, ahogyan én is tettem, hogy ez akkor most, hogy is van pontosan? Reményekkel teli új életszakaszom küszöbén állva a hogyan továbbhoz nem volt receptem. A múltam értékeivel és nehézségeivel egyaránt megpakolt bőröndömmel egy olyan puzzle…..
Exfeleség, szingli, új társ mivoltom miatt tudom, hogy mit beszélek. Lusta a férjed? Kicsit unalmas már az asszony? Panaszkodsz, de nem teszel semmit, és még csak végig sem gondolod a helyzeted. Akkor figyelj! Én piszkosul hiszek az együttműködésben, a csapatmunkában és így a párkapcsolatban is.…..
Ott tartottam egy válás utáni szituáció ismertetésében, hogy lesz még IGAZI.  Persze, hogy lesz, csak előbb valószínűleg végig éled a nem IGAZI többség áradatát. Ettől is megváltozol majd. Minél tovább tartott a házasságod, annál valószínűbb, hogy nagyon  naivan állsz majd a mai…..
  Amint az előző bejelentkezésemben megírtam, a válás után, azon túl, hogy mássá is válsz, magadra is maradsz. Legalábbis a pénzügyeidben nagy valószínűséggel erre számíthatsz. Ha eddig volt is olyan szerencséd, hogy csak a kiadási oldalt gyarapíthattad, most a bevételire is kell majd gondolnod.…..
Mi a szösz? Igen, meg nem. Jobbára megint te leszel, csak tudatosabb és sérültebb kiadásban. A sérült szó nem a fejedben lévő dolgokra utal. Könnyen megkapja az ember ezt a jelzőt egy türelmetlen és nem igazi társpótléktól, pedig....Szóval maradjunk a tárgynál, a sérült a lelkedre utal. Lehetsz…..
Blabla Baba Mindenki elkezdheti 2020.07.23 22:59:46
Így is csábíthatsz - Klikk ide egy izgi praktikáért! Milyen izmok kellenek ehhez a hihetetlenül nőies, kacér és buja tánchoz? Én most kipróbálom... ...ez nagyon nehéz, de dögös...már amelyik mozdulat hasonlít Cassandráéhoz. HA-HA-HA Talán annyit, hogy itt a nőies idomok kifejezetten előnyösek.…..
Abban maradtunk, hogy megírom mit tapasztaltam férfiként egy online társkeresőn. Az első sokk után, amit a nőkről kirakott fotók okoztak, szerencsére árnyalódott a helyzet. Vagyunk még jó páran normálisan gondolkodó nők, ám ez úgy a 35 feletti, elvált, gyermekes anyukákra igaz leginkább. Itt van…..
Blabla Baba Megrohantak az emlékek 2020.07.13 23:59:18
Nagymamám jutott eszembe...  A kórházi ágyon feküdt. Beszélgettünk mindenről. Közben fogta a kezem, és megérezte a sok vasat az ujjaimon...aztán mondott egy jó kis NAPI SZÖSZT, pedig nem is említettem neki a Blablát (tetszett volna neki) : - Hű de sok gyűrűd van Gabikám! ....Hát mi van? Ezek…..
Arra gondoltam, Cini segítségét hívom a következő témám átérzéséhez. Kattintsatok ide és az előszót átadom Zalatnay Saroltának, kérlek, hallgassátok végig. Egy perc ötvennyolc másodperc. Röpke idő, de ki kellett várni, hogy a bejegyzés olvasása még nagyobb élmény legyen. Az idő sok mindenre jó. Azt…..