Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamorijenci

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magát ZöldLigetnek nevező roncsderbi társaság ismét nagyot alakított! Egy négy évvel ezelőtti beszédemből kivágtak egy részt úgy, hogy kiragadták a szövegkörnyezetből. Az ostobaság azt a fokát is sikerült megugrani, hogy Szent István király Imre herceghez intézett intelmét úgy állították be,…..
  Voltak a nemzet életében daliás idők. Daliás idők, amikor így szavalt a költő: Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.   Hova lett a haza becsülete? Mennyit ér ma egy magyar ember? Vácon 5 kiló krumplit, Zuglóban 2 liter tejet,…..
hamorijenci 2019.03.13 11:41:44
@Róbert Gyirán: szerintem ez tévedés. Az említett közírót nem ÁTBASSZÁK, hanem éppen neki és a hozzá hasonló bértollnokoknak feladata az, hogy segítsen ÁTBASZNI a népet.
Átragasztottak egy plakátot. Sorosozó, junkerező plakát szövege pillanatnyilag ez: Önnek jogában áll tudni, hogy Sződligeten élni jó. Legalább humorosan csinálta a hekker. Egyébként egy sződligeti lakos facebook bejegyzésében találtam rá a képre és onnan osztottam meg az idővonalamon. Ez a…..
  Azt hiszed a szemetes cég kivégzése a szemétről szólt? Hát tévedsz! A gödöllői polgármester, Gémesi György elhiteltelenítése volt a cél azért, hogy az őszi önkormányzati választáson a kormánypárt megszerezze a gödöllői polgármesterséget. Ugyan mit számít ilyenkor párszázezer család…..
  Hétfő reggel van. Folyamatosan jönnek az ügyfelek. Bejelentik a kutakat, a kiégett közvilágítást, intézik ügyes-bajos dolgukat. Csak délben tudom megnyitni a levelezést a gépemen. Jött egy levél a fidesz.hu címről. Felkiáltójeles! Egy direktíva. Azaz általános irányadó utasítás, amelyet felsőbb…..
A Zöldhíd története 2002-ben, még az EU csatlakozás előtt kezdődött. Már azzal a céllal ültek össze az alapítók, hogy a majd megnyíló környezetvédelmi pályázatokon indulni lehessen és egy új, a mai kor igényeinek megfelelő hulladékártalmatlanító üzem jöjjön létre. 116 település önkormányzata által…..
  Mindenki tudja azt, hogy az emberek jobban megbíznak az önkormányzatokban, mint a kormányban. Ez lemérhető abból is, hogy sokkal szívesebben fizetnek helyi adót, mint központi adót, mert helyben jobban látják az befizetett adójuk hasznosulását. Polgármesterek között elterjedt az a pletyka, hogy…..
  Még alig vagyok 53, de már elmondhatom, hogy két miniszterelnökkel vagyok tegezőviszonyban. Az egyik Boros Péter. Még az MDF-es időkből. Na nem az őskorszakban, hanem Dávid Ibolya elnöksége alatt ismerkedtünk meg. Az első önkormányzati kampányom meghívott díszvendége is Boros volt. Mindig…..
Elfogyott a munkáskéz! A dolgozók egy része elhúzta a csíkot nyugatra. Valamivel többen, mint félmillióan. Aki maradt, és mondjuk Békés megyében, esetleg Csongrád megyében él, azok közül sokan átjárnak melózni Romániába. Nem csak mezőgazdasági napszámosként, de gyári munkásnak is. Azt mondják, közel…..