Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókuszvár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden kellett volna a kardiológushoz mennem, a szokásos éves kontrollra. De felhívtak telefonon, hogy ha nincs panaszom, akkor inkább menjek januárban. Na, nem mintha járvány szempontból a január már túl bíztatónak tűnne, de nem bánom. Egy kicsit még örültem is, később jutott eszembe, hogy ez két…..
Kókuszvár 2020.11.29 13:53:41
Megkaptam az influenza elleni védőoltást (74-dik tűszúrás). Ez a könnyebb esett, amikor befelé megy valamilyen anyag. A vérvétel a zűrösebb, mert a 74 szúrás jelentős része a bal kezem vénájából történt és már totál szétszúrták. A jobb karomat nem szabad használni semmire, se be, se ki, se egyéb,…..
Klimax!!! és más bajok... CA 125 2020.01.28 09:08:30
Eljött a nőgyógyászati kontroll ideje. Mivel legutóbb az ultrahang eredmény miatt cserélték le a gyógyszeremet, most újra meg kell majd nézni, hogy javult-e a helyzet. A doktornő nagyon örült, hogy a javaslatára lecserélték a pirulákat, meg annak is, hogy ez a gyógyszer sokkal jobb mellékhatások…..
Kókuszvár 2020.01.30 17:01:35
Egy barátnőmnek azt mondta valaki (egy állítólagos barát), hogy ő vonzotta be magának a betegségeket. Először a cukorbetegséget, aztán a méhtestrákot. Hát, gratulálok, ez aztán a jó hozzáállás, kvázi áldozathibáztatás. Inkább hallgatna az ilyen barom. Szegény barátnőm nagyon el is szomorodott. Alig…..
Térdig latyakos időben nem szeretek orvosi rendelésre menni, mert csöpög a bakancsomból a koszos hólé, és a fehér rendelőkben különösen kínos látványt hagyok magam után. Hiába törlöm meg alaposan, a résekből fokozatosan olvad ki a jeges hó. A kardiológiára sok hónap a várakozás, így nincs választási…..