Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tupfen

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, nekünk magyaroknak sem kell a szomszédba mennünk, ha valami nagyon bizarrt szeretnénk alkotni. Az alábbi videón a Köbcenti zenekar remekműve csendül fel. Ha egyelőre nem is veheti fel a versenyt az örökzöld Supersonic Electronic című művel, mindenesetre jó látni, hogy van egy…..
Flash Játékok Káosz 2009.03.23 14:17:10
Sziasztok játékostársaim!Történt egy kis gixer a munkám során ami teljesen padlóra küldött. A regeneráció előreláthatóan kb. egy hét lesz, így erre az időszakra szabadságot veszek ki. Ezúton szeretném megkérni hűséges szerzőtársamat hapikatsat, hogy legyen olyan…..
Minden ami Pukmák :) Bemutatkozás 2009.02.25 20:17:00
Ezek után azt hiszem illő lenne bemutatkoznom!De mit is mondhatnék,ami érdekelhet téged?Lökhetnék sablon szövegeket is,hogy x.y. vagyok, itt-meg ott születtem bla-bla-bla...Kezdetben szerintem elég ha annyit tudsz rólam, hogy vidékről felszabadult infantlis egyetemista csajszi vagyok,…..
Kedves Vándor,Ez a blog jelenleg azért jött létre, mert új munkahelyen dolgozom,ahol az egyik munkaköri kötelességem a cég blogjainak karban tartása, kipofozása. Igen ám, de én,mint hatalmas nagy netes spíler, még soha ez előtt nem blogoltam. Azt persze tudom mi fán terem az,hogy…..
Flash Játékok József Attila 2009.02.21 02:35:00
Sokat szenvedtem az elmúlt időkben. Örülök, hogy nem kell többet szenvednem. Van egy hápikatsám, akiről tudom, hogy kedves és jó fej lány, vagytok nekem Ti, akikről tudom, hogy a hetedikestől kezdve az anyukákon át, mindenki itt van. Tudom, a blog nem arra van, hogy a magam saját…..
Flash Játékok Animal Shape Finder 2009.01.15 16:08:41
Érdekes és nem túl könnyű játék. Állatok formáit kell megtalálni. Nekem elsőre 10/7, a pingvin, a macska és a szöcske kifogott rajtam, a polip is csak véletlenül lett meg. Azoknak, akik nem tudnának angolul, leírom, milyen állatokat kell megtalálni…..
Nehéz lehet most Csányi Sándornak lenni, a Homár őszintén együttérez. Bár nem feltétlenül osztja a visszaállamosítási bankmentő terveket, talán még mindig jobb az egész országra verni a balhét, mint a bank ártatlan ügyfeleire. KN hitelkártyatulajdonosként eredendően bűnös,…..
Benjámin küldte nekünk az alanti szemétséget, figyelemre méltó benne a profi reklámcégek álspontán nyelvhasználatához képest itt egészen másfajta álnyelvet használnak, nagyfejűvel, butaarcúval és kis hülyével. No meg az időzítés is kiváló, mi másba kezdene manapság egy…..
Amúgy is svungosan induló hétfő reggelünket tovább színezte, hogy nem más, mint Subba Semjén nevezte "minimum furának" a fent látható filmet. Kedvencünk a pampafűben szkreccselő oroszlán, és barátja, a lemezpakoló, de a sztár nyilvánvalóan a pompásan megoldott…..
Tupfen 2008.08.04 17:22:23
Csak kedves olvasóink és mi lehetünk annyira lélekben retardáltak, hogy egy sárga golyószemű vacak percekre elszórakoztasson bennünket. Japán találmány természetesen, és mi azonnal akarunk egy ilyet. Meg mindent ami kell ahhoz, hogy hátradőlve órákig őt nézhessük.   ..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..