Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ho Chi Minh

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vietnami háború A Vietkong 1. 2017.02.08 00:01:00
Szervezet és hadrend A vietnami konfliktus talán legjellegzetesebb szereplője a vietkong gerilla volt, akinek alakját a mai napig egyfajta titokzatos aura veszi körül. Az általában fekete öltözékben és zsákmányolt vagy orosz, esetleg kínai kézifegyverrel ábrázolt partizánok a dél-vietnami…..
Ho Chi Minh 2018.08.08 13:57:11
@Kelly és a szexi dög:
"Délen a mai napig nem szeretik a vörösöket"
Ez nem teljesen igaz, mert Vietnámban ez embertől függ hogy pl. az adott ember hogy élte meg a háborút sok Vietnámi ismerősőm van és mind elmondta hogy már nem a földrajz dönti el hogy ki melyik oldalt szereti.
Egyenruha és felszerelés A Vietnamban bevetett amerikai haderők egyenruhája és felszerelése igen sokszínű képet mutat. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy rövid időn belül olyan sok változtatásra és fejlesztésre került sor, mint a második világháború óta még soha... Amerikai zöldsapkás…..
Taktika Bár felületes szemmel nézve a vietnami háború szárazföldi harcainak során alkalmazott amerikai taktika igen egysíkúnak tűnhet, jobban megvizsgálva találunk számos különféle harceljárást. Közös jellemzőjük természetesen a technikai és logisztikai háttér, illetve a tűzerő kihasználása volt.…..
Ho Chi Minh 2018.08.08 13:25:28
@szepipiktor: Az Egyesült Államoknak van egy végzetes hibája az hogy létezik!

sống lâu Bác Hồ Chí Minh!
sống lâu Việt Nam!