Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyjuventino

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hogyan lehetséges az, hogy valaki úgy lesz csinosabb, hogy közben a súlyából egy dekát sem ad le? A válasz a zsír és az izom különbségében keresendő. Természetesen nem a súlyukra kell gondolni, hiszen nyilvánvaló, hogy 1 kg zsír ugyanannyit nyom a mérlegen, mint 1 kg izom. A különbség a kettő…..
A Human Reproduction című folyóiratban szerdán közzétett kutatás alapján, igen. Azok a férfiak, akik laza bokszeralsót viselnek, magasabb spermiumkoncentrációt mutatnak, mint azok, akik szoros fehérneműt vagy fecskét viselnek. ..
Akármilyen baráti társaságba kerül az ember, egy idő után biztosan szóba kerül a gyermekkor és a fiatalkori élet. A beszélgetés rögtön át is csap a serdülőkori csíntevések irányába, majd a társaság egyik tagja egy hasonlattal rögtön rákontrázik a történetekre és szembe állítja a mai világ fiataljait…..
egyjuventino 2018.08.07 08:00:26
@Winter is coming: az a te bajod, hogy a wikipedia-ból élsz és nem az emlékekből. Márpedig akkoriban hamarabb fogtál a kezedben tüskejátékot, mint legot.
egyjuventino 2018.08.07 09:07:23
@Irbisz: értem én a történelmi hátterét, meg hogy mikor jelent meg. Én csak azt mondom, hogy nálunk kisvárosban a szomszédok ezzel játszottak és később jött be a lego. Gondolom a cikk íróját is hasonló emlékek ihlették meg.