Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskarizsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márc. 24.  A délelőtti próba meglepően jól ment a próbateremben. A színpadi valójában csak technikai próba volt: két órát kaptunk beállni díszlettel, jelmezzel, fényekkel. Úgy tűnt, rengeteg az instrukció, egy nap alatt megjegyezhetetlen. Az egész előadás mint a…..
"...szűk ösvényén." Életmód 2012.10.01 15:03:17
Érdekes, hogy korszakváltásommal együtt, rögtön életmódomon is változtatok. Hirtelen igényem támadt a testemmel való foglalkozásra, többet törődöm az egészségemmel. Különleges cél elérése nélkül, jobban odafigyelek az étrendemre, igényem támadt a testmozgásra, hetente…..
macskarizsa 2012.10.01 23:17:20
 Szombaton a munka után elhatároztam, hogy egyetlen délután végigjárom Budapest azon helyeit, melyek sokat jelentettek számomra az elmúlt 13 évben, s felidézem a maradandó értékeket, érzéseket, amik ide kötnek. Első állomás a Károlyi-kert. A béke szigete, a belvárosi…..
Kinga meg a Nia 2012.02.22 21:34:00
Csütörtökön délelőtt 10.30-tól egyórás kismama Nia lesz a Noha Stúdióban, várom a kalandos kedvű, kíváncsi, táncolni vágyó várandósokat:) Este negyed hétkor szintén a Nohában lesz Nia, influenzából való felgyógyulásos, izzadós :)) Pénteken viszont nem lesz most óra a…..
Ez a poszt egy konkrét szerep (a bocsánatkérő) körüli kérdéseket és a szerep fejlesztéséhez adott konkrét ötleteket tartalmazza. Ajánlom azoknak, akiknek nehezükre esik bocsánatot kérni. Nem tudsz bocsánatot kérni? Nem csodálkozom. Ha bocsánatot kérsz, azt érzed, hogy…..
  Furcsa érzés most bámulni ezt a nagy üres fehérséget, melyet nekem kell megtöltenem gondolatokkal, élettel, történetekkel… Történetekkel, melyek rólam szólnak, s mégsem én vagyok bennük a főszereplő, hanem olyasvalaki, aki leginkább az Isten névre…..
macskarizsa 2010.08.08 10:19:52
Kedves Sprophet, ahoyg olvastalak, állandóan ez az ima járt a fejemben, így engedd meg, hogy blogod első kommentelőjeként beidézzem Teréz anyát. Ölelléssel, m.

"Eljöttem Hozzád, Jézus, hogy érintésedet fogadjam, mielőtt megkezdem a napot. Pihentesd meg tekinteted tekintetemben, segíts, hogy munkámat bátorságod biztonságának tudatában végezhessem. Töltsd be gondolataimat, hogy kitartsak a lárma sivatagában is. Engedd, hogy áldott sugaraid beragyogják elmém rejtett zugait, és adj nekem erőt azokért, akiknek szükségük van rám.

Uram, ha éhezem, adj nekem valakit, akinek egy darab kenyér kell; ha szomjazom, küldj valakit, akinek egy pohár vízre van szüksége; ha fázom, küldj valakit, hogy felmelegítsem; ha szomorú vagyok, hozz valakit, hogy megvigasztaljam; ha keresztem nehézzé válik, add, hogy megoszthassam valakivel a sajátját; ha szegény vagyok, vezess el valakihez, aki nélkülözik; ha nincs időm, adj valakit, akit pár pillanatig szolgálhatok; ha megaláznak, add, hogy valakinek dalolnom kelljen; ha elbátortalanodom, küldj valakit, hogy bátorítsam; ha mások megértéséért kiáltok, adj valakit, akinek az enyémre van szüksége; ha arra vágyom, hogy törődj velem, küldj hozzám valakit, akiről gondoskodnom kell; ha csak magamra gondolok, hívd fel figyelmemet valaki másra.

Tégy bennünket méltóvá, Uram, hogy azokat a testvéreinket szolgáljuk, akik világszerte szegényen és éhezve élnek és halnak meg.
Add meg nekik ma, kezünk által, mindennapi kenyerüket, és adj nekik átfogó szeretetünk által békét és boldogságot.

Kalkutta az egész világ. Nem kell ide jönnöd, hogy megtaláld! Keressétek ott, ahol éltek!"

<a href="http://www.laudetur.hu/?q=tereza">Kalkuttai Teréz anya imája</a>
Mindig csak nevek 2009.01.08 13:02:00
No, van egy újabb ok, amiért utálom a telet: a jeges utak. Tegnap ugyanis sikeresen túléltem életem első komolyabb autóbalesetét, és nagyon remélem, hogy ez marad mostmár a legkomolyabb eset is. Bogékhoz  jöttem, és kábé másfél kilométerre a céltól az autó egyszercsak…..
A ’The Reigning Lorelai’ című rész szomorú eseménnyel kezdődik: Lorelai nagyanyja, Richard imádott édesanyja és Emily összes rémálmának állandó főszereplője váratlanul meghal. A végrendeletében is hű maradt önmagához, tehát a halála után is épp olyan profi…..