Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klagenfurtjeno

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Komlókutató Itt a vége 2020.02.20 20:38:21
Két hónap híján tizennégy éve, 2006. áprilisban kezdtük el írni a Kontár Komlókutatót. Ezzel magasan a legrégebbi sörblog vagyunk a magyar interneten, bejegyzésszámban mégsem vagyunk szinte sehol: mindössze 510 sört sikerült ez alatt a bődületesen hosszú idő alatt kiértékelnünk. Csak hogy…..
sörfigyelő Stella Artois 2016.01.06 10:28:49
Illat: semleges Hab: közepesen apad Szín: arany  Jó régen ittam legutóbb, ezért mást vártam, vagy csak jobbra emlékeztem. Csak azért mondom, mert ezt nem tudom hogyan gondolták a Borsodinál, vagyis a nemzetközi pontozást nézve a neten nem csak ott mert, szerte Európában hasonló a helyzet.  Úgy…..
klagenfurtjeno 2024.02.02 22:28:37
@Permon Hopper Mosaic: aztán ha belehugyoznának a kedvencnek titulált sörödbe, annyira kifinomult vagy, hogy fel se ismernéd, de az arc az megvan hozzá
Kontár Komlókutató Rocky Cellar 2017.10.17 22:50:08
magyar világos sör ÚJRAKÓSTOLÁS, az eredeti cikk itt olvasható  ..
magyar világos sör A KK fontosnak tartja, hogy ne merüljünk el a sokcsillagos importsörök végzetes bűvkörében, így ma egy jelentősen földközelibb, bár különlegesnek önaposztrofált magyar sört vesz közelebbről szemügyre. A Bivallyal kapcsolatos lehetséges prekoncepciók…..
Előzetesen a falu bikája nevet adtam neki, vajon erre rászolgál? Mindjárt kiderül. A sör bár a gyártó szerint világos, a valóságban inkább félbarnára hasonlít. Kibontás után megcsap az alkoholszag, de ez nem az az alkoholszag ami az Argus Strongál nyakon baszott, ez olyan "gyeremáigyámeg" illat.…..
klagenfurtjeno 2023.06.17 20:56:34
Mint minden áruházláncnak, így a Penny Marketnek is megvan maga (low)budget sörkollekciója. Ezzel alapvetően nem is lenne gond, hiszen "sajátmárkás", olcsó, de iható...khmmm. Sok esetben nem az. Bár vannak elég valid ajánlatok is. Egyébként az Arany Korsó szériát is a Van Pur lengyelországi sörgyára…..
    Hétfőn került fel a Partizán YouTube csatornájára Gulyás Marci és Márki-Zay Péter közel hatvanperces beszélgetése. A videó alatti kommenteket böngészve érdekes világ tárul elénk: a hozzászólók oroszlánrésze ideális miniszterelnök-jelöltnek látja Hódmezővásárhely polgármesterét. "Rendkívül…..
klagenfurtjeno 2021.04.15 19:32:06
@Nancsibacsi: szerintem nyalintsd meg bal heréd, utána kérdezd...
Filmcímnek sem lenne utolsó cikkünk elnevezése, de most nem valami krimibe illő dolgokról fogsz olvasni, hanem arról mit csináljon menyasszony, ha tetoválása van, és azt még a ruha sem fogja elrejteni? Számtalan külföldi cikket olvastam el ebben a témában és nagyon megoszlanak a vélemények azzal…..
klagenfurtjeno 2021.04.15 19:30:40
@Nancsibacsi: állítólag hozzád is hozzádment valaki, na az lehetett valami igazán full igénytelen vaksüketagyatlan valaki...
Ezúttal a miskolci és borsodi tájszólásokat gyűjtöttem össze egy csokorba. Remélem, ahogy én is, ti is rá fogtok csodálkozni egy-egy általatok ismert és használt tipikus borsodi szóra, kifejezésre.     ,,Nyelvészeink általában mégis legtisztább, legszebb magyar kiejtésnek a miskolc-környéki,…..
klagenfurtjeno 2021.03.24 15:10:20
@Bambano:
héj, hájfej, mi lenne ha megmaradnál a középszerű alja programozói résznél, és nem próbálnál nyelvművelni.
attól, hogy valaki esetleg nem hallott rólad, attól még létezel. sajnos. ugyanez igaz a nyelvjárásra is.
én kellek (valakinek), te kellesz, ő kell, mi kellünk, ti kelletek, ők kellenek.
viccnek szar volt, ha annak szántad, ha nem, tudásnak meg kevés.
nem kellesz.
Mozinapló A gyermek (kritika) 2019.05.27 21:26:48
 Egy fiatal, egyedülálló anya (Seána Kerslake) a kisfiával (James Quinn Markey) vidékre költözik. Azt reméli, hogy itt nyugodtabban telhet végre az életük, azonban ez nem történik meg. Chris hamarosan elkóborol a házuk mellett lévő erdőségben, melynek közepén egy jókora gödör található, melyről…..
Hát, amúgy meg lehet, hogy nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Klasszikus szerepek egy változó világban Lerágott csont tudom, mégsem lehet eleget beszélni arról, hogy a folyamatosan modernizálódó világunkban még mindig a régi, klasszikus szerepeket igyekszünk ráhúzni egymásra. Mindezt pedig olyan…..
klagenfurtjeno 2019.08.20 09:58:13
@Nancsibacsi: mondjuk veled max egy süket és vak nő szeretne hazamenni, ő is csak tévedésből, mert az hiszi, átsegíted az úton.
klagenfurtjeno 2019.08.20 09:59:49
@Franky4fingers: ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban? csak mondjuk azt nem értem, hogy akkor miért nyiszálsz?
klagenfurtjeno 2019.08.20 10:04:04
@pepin_nymburk: én meg arra tudok gondolni, hogy a te szüleid meg minek nem így. annyi feleslegesen buta ember van a világon, milyen érzés közéjük tartozni?
Többször szóba kerültek már a protein szeletek, ezért felmerült a gondolat a kobakban, hogy csinálok egy tesztet. Mivel protein szeletből már annyi van mint égen a csillag, ezért nyilván mindet nem tudom tesztelni, de igyekszem hónapról hónapra bővíteni a cikket. Most nem akarok arra kitérni, hogy…..
klagenfurtjeno 2019.07.18 13:04:41
@Tibooo: hát, nekem inkább a quest szeletekről ez a véleményem, hogy rettenetesen túlárazott vackok, ahol az alig ízelőnyt, ha van is (ez max az talán az oreósban tapasztalható) az az olvadt aszfalt nyúlós állag teljességgel tönkreteszi. a zero bar pl. a csokis vonalát a questnek szénné veri.
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
klagenfurtjeno 2019.05.27 05:26:56
@ételizésítő: Bambanot akarok összezavarni tényekkel? Látszik még nem futottál össze vele...
Elhatároztad, hogy belefogsz az életmód váltásba, oda figyelnél mit mikor eszel, de nem tudod hol is kezdd el? Ez a cikk segíteni fog neked!Elmondom azokat a táplákozási trükköket, amelyeket felvettem az évek során, hogy segítségükkel kordában tartsam az alakomat a hormonális betegségeim ellenére.…..
klagenfurtjeno 2019.05.25 15:19:53
@Bambano: hogy te milyen elmebeteg módon ostoba vagy...
aeon flux kritika: kill list (2011) 2014.08.21 15:12:16
Vajon mi közös lehet egy szerzői filmes zsebpénzből forgatott vidéki horrorjában, és egy, a BBC-nek világszerte is fontmilliókat kaszáló családi sci-fi-sorozatban, amelynek ötven éve az a funkciója, hogy legyen mihez leülni a család apraja-nagyjának egy bögre tejes teával és…..
A Kill List és vele Ben Wheatley meglepően jól beírta magát a köztudatba annak ellenére, hogy sem komolyabb fesztiválgyőzelmeket, sem óriási rajongótábort, és néhány ömlengő kritikán kívül gyakorlatilag semmit nem tudhat magáénak. Az ugyanakkor biztos, hogy akármilyen véleménnyel is vagyunk a…..
Ha rápillantunk a jelenlegi horrorfilmes színtérre, egészen vegyes képet kaphatunk - bár az egyik oldalon még mindig nem akarnak kihalni a beporosodott sablonokra építkező, Szellemek háza-féle tucatmunkák, látni kell azt is, hogy az elmúlt években mennyivel bátrabban kezelik a…..