Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzSzabsz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülöttünk lassan minden okos lesz, miért pont az égőnk ne lehetne az? Néhány éve igazi szenzációnak számított a telefonról vezérelhető „okos” égő, ám mára már a bőven elérhető kategóriába süllyedt az ára. Gyorsan rendeltem is egyet, hogy kipróbáljam!..
SzSzabsz 2018.08.05 18:11:14
@annyi amennyi:
Szia,
Leírom ide is, hogy hogyan sikerült megoldanom a problémát. A probléma az, hogy a Mi Home alapból az Európai régiót kínálja fel, és én logikusan azt is állítottam be elsőre. Viszont így az eszközök között nem található az égő (elég kicsi az eszközkínálat). Ettől még felismeri az eszközt, kap is IP-t a hálózaton, csatlakozik is a telefonhoz, csak a szerverrel való kommunikáció akad el. Próbából USA szerverre állítottam be a Mi Home-t, és ott azonnal meglátta az izzót és rögtön működött is minden. A hibaüzenet félrevezető ebben az esetben (és erre egyik neten talált megoldás sem tér ki).
Szval ,ha valaki ilyet telepít, akkor a program letöltése után a Profile/Settings/Region változtassa meg. Nálam a "The U.S. (the U.S. server)" -el működik.
Letöltöttem még a telefonra egy Yeelight nevű programot, azzal frissítettem az izzó firmware-t utána.