Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuzlisgyuri

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klikkre nő. ..
csuzlisgyuri 2011.02.23 08:33:30
Subba Subba Records: Magic of Music 2010.11.18 20:46:00
Ilyen szart is ritkán látni! Némi magyarázatot ad, hogy a gyártó a Házibuli Attilával Produkció, a klipet pedig az Anettka Média Intézet egyik legtehetségesebb tanulója, az annó Pákóval catfightoló Gerencsér Tomi jegyzi. (Köszi!)  ..
A Behance Networkön találtuk ezt a gyönyörű biciklit, Bradford Waugh terméktervező remekműve, Nulla Bicycle névre hallgat. A kerekek rögzítése és a lánc hiánya egészen új megközelítést sugall, főleg, ha használni is lehet...
csuzlisgyuri 2008.10.14 14:32:30
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
De wtf is Tóth Gábor? Állítólag ő Budapest Rendőrfőkapitánya, legalábbis ilyen minőségében tiltotta be a július 5-i LMBT (Leszbikus, Meleg Biszexuális és Transznemű) felvonulást. És hogy milyen alapon? Természetesen 'a közlekedés aránytalan sérelmére' hivatkozva.Gáborkám,…..