Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raz82

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Továbbra is nagy izgalomban tartja Olaszországot, hogy vajon milyen okok állhatnak Giuseppe Marotta távozása mögött, miközben a sajtó már azt találgatja, hogy a Sassuolót irányító Giovanni Carnevali érkezésével alakulhat át a Juventus igazgatósága. Mindeközben Gianluca Di…..
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta a bajnoki szezon első hat fordulóját, azonban szombat este az eddigi legnehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen a Napoli együttese látogat majd otthonába. A nápolyi együttes a zebramezesek mögött mindössze három ponttal lemaradva, remek teljesítményt…..
Az AC Milan és a Juventus az elmúlt napokban keményen dolgozik egy érdekes játékoskeringő tető alá hozásán, amely keretében Leonardo Bonucci visszatérhet a Juventushoz, illetve Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín a rossonero klubhoz távozhat. A minap már arról érkeztek hírek, hogy…..