Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyaésafüle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
kutyaésafüle 2018.08.01 23:23:44
@Kartontigris: Miért egy íróból akar ingyen megélni egy videóprodukció. Nyilván Kelemen Annának fizettek és nyilván Spirónak nem, de a neve nagyon jól jött, hogy ellentétbe állítsák a magas és a "mély" kultúrát. Miért kellene egy produkció és egy celeb kedvéért bárkinek is pattogni és rosszul éreznie magát. Azt kell látni, hogy ez egy színjáték, egy polgárpukkasztó megrendezett "reality" produkció, amin lehet csámcsogni. Kelemen Anna nem "csak" egy kurva, hanem egy nagyon negatív médiakarakter, jelenlétével senkinek sem emeli a jó hírnevét. Helyes, hogy nem mondta ki a csávó a "kurva" szót, mert nem erről van szó. Hanem arról az értékről, amit a "hölgy " közvetít.
kutyaésafüle 2018.08.01 23:34:41
@Kartontigris: És, ha homályos. Persze, valakinek tetszik valakinek nem. Itt a rendezőknek nem tetszik. És ? Miért ne lehetne az mondani, hogy bocsi de Ti és az általatok képviselt értékrend ide nem kell? Mi ebben a baj?
kutyaésafüle 2018.08.01 23:35:53
@Kartontigris: És örülük, hogy analfabétázol, olyan jó így beszélgetni, hogy tudom, hogy hülyének nézel, külön gartula!