Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Andrea

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is kezdjük azzal, hogy a Tetra Pak, vagyis az italos karton (tejes, üdítős dobozok, stb.) szelektíven gyűjthetőek. Ez a csomagolás kétharmad részben papírból áll, de ezen kívül tartalmaz még alumíniumot és műanyagot is.   Így aztán joggal merül fel a kérdés, hogy a műanyag…..
Rengetek olyan terméket használunk manapság, amire valójában nincs is szükségünk, sőt még ártanak is nekünk vagy a környezetünknek. Olyan hosszú a lista, hogy nem is részletezném, inkább áttérek a címben szereplő WC frissítőre. Kezdjük onnan, hogy ha elolvassuk egy WC frissítő hivatalos termék…..
Hosszú éveken át szerettem volna hosszú és egészségtől ragyogó hajat, amiért úgy érezem hajlandó voltam bármit megtenni vagy akár megvenni is. Szerintem kipróbáltam mindent, ami kimeríti ezt a témakört: sampont, balzsamot, hajpakolást, hajvégápolót amik csodaszép hajat ígértek, próbálkoztam belsőleg…..
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
Kiss Andrea 2018.08.06 20:42:30
@morph on deer: Láttam de ettől még ugyan azt gondolom róla!
Kiss Andrea 2018.08.06 20:51:07
@Kishableany: A pazarlás valóban hasonlóan nagy probléma, de véleményem szerint nem indokolja az egyszemélyes háztartás, hogy pl. a citrom vagy a paradicsom egyesével legyen becsomagolva! A cél pedig pont az, hogy gondolkodjunk és ne vásároljunk ilyen termékeket!
Kiss Andrea 2018.08.07 07:57:09
@Krumplimalac: nagyon kemény, hogy ez valaki jóváhagyta!
Kezdjük onnan, hogy miből áll a rágógumi: gumialap: ami, kőolajból nyert poliizobutilén, édesítő anyag: ami lehet cukor vagy édesítőszer (itt nehéz eldönteni melyik a rosszabb), lágyító és tömegnövelő szerek, fényezőanyag, aroma, sűrítőanyag, színezék és egy csipet tartósítószer. Az ebből kapott…..