Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naphátú

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Ajtók 5. lakás - Barnabás 2008.07.17 15:31:00
- Nna, itt lakom én. Látod?- Szép kis lakás - mondta Maicsaj, és lehuppant a kanapéra. - Azok ott a Te fényképeid a falon?- Igen. Illetve nem mind. - Tette hozzá Barnabás. - Ahol kicsi vagyok, azokat a szüleim csinálták rólam. De a többi az enyém, igen. Szeretek fényképezni, de…..
Ajtók 6. lakás - A család 2008.07.17 15:02:46
Áron: - Na, benne leszek a tévében.Zorka: - Miért, elütöttek a zebrán??Dorka: - Mami, nem csak az van benne a híradóban, akit elütnek a zebrán!Zorka: - Tejóég, igazad van, akkor Apád sikkasztott. Méghozzá állami pénzből.Áron: - Micsoda? Normális vagy? Sajtótájékoztatót…..
"Hétvégén nálam járt. A családjával nyaralni indultak, le is mentek egy siófoki szállodába, aztán egy megbeszélt időben történt telefonhívás után visszarohant még aznap este Pestre. Dolgozni. Azaz hozzám. Délelőtt ment csak vissza hozzájuk.Nem értem ezt a nőt. Biztos…..
Ajtók 7. lakás - Az albérlők 2008.07.07 11:42:00
Csaba: - Már megint egy tüntetés, és egy újabb utcai tömegverekedés. Csak most nem azok csaptak össze a rendőrökkel, akik tüntetni indultak az utcákra. Ennyi.Demeter: - Komolyan mondom, egyet-egyet le kéne lőni, különben sose lesz már vége. Képzeld, ha mondjuk bevezetnék, hogy…..
Kazi bácsi feldúlva jött haza a közértből. Egyre több a szemöldöktetovált nyugdíjas néni. Egyesek még kutyát is tartanak és úgy beszélnek hozzá, mint egy családtaghoz. Kazi bácsi ilyenkor nagyon örül, hogy Margitka nem ezeknek a vénasszonyoknak a táborát…..
Ajtók 8. lakás - Tünde és Zsolt 2008.06.19 21:41:00
1. levél.Szia,Bocs, hogy eddig nem írtam, a hétvégén elutaztunk. Tudod, régóta kértem már Zs-t, hogy vigyen el abba az arborétumba. Olyan sokat hallottam már róla. Végülis tök jól éreztem magam, csak megint sikerült összevesznünk valami apróságon. Nem. Tudod mit? Nem apróság.…..
- Halló, halló, itt vagy?- ...- Na, csak azt akartam, hogy minden oké, a gyerek nem beteg. Csak hisztis volt. Állati ciki ám ilyenkor a védőnő előtt. Szerintem tök hülyének néz.- ...- De, ha látnád, megértenéd. Egyébként is utálom a védőnőket. Ott a gyerekorvos, minek akkor a…..
Ajtók 4. lakás - Vivien 2008.06.17 10:09:00
"Ma is korán kellett hazamennie. A felesége szülinapja van, méghozzá valami kerek évszám. Kábé a negyvenedik.. Még csak haza sem hozott, hogy nyitva találja a virágboltot. Remélem, azért felhív éjszaka. Ha még csak fel sem hív, holnap kidobom. Elküldöm. Á, dehogy dobom ki,…..
Ajtók 6. lakás - Dorka és Zorka 2008.06.17 10:05:00
- Mamii, tudod mi leszek, ha nagy leszek?- Mi leszel, Drágám?- Biciklisfutár.- Gratulálok, kislányom, ennél jobban már csak annak örülnék, ha egy biciklisfutárhoz akarnál hozzámenni...
Kázmér bácsi a ház gondnoka. Közel 40 éve lakik itt, a lila akácot a felesége, Margitka ültette örömében a rendszerváltáskor. Mostanában többször is eszébe jutott, hogy mégis inkább kivágja, de hát olyan szép nagyra nőtt már és a szomszéd kerületből is a csodájára…..
Pilu Fél éve nélküled 2008.06.17 09:06:00
Fél éve már, hogy száműztelek az életemből. Pontosan emlékszem arra a napra. Na jó, legyünk őszinték, nem csak a napra és az órára, hanem a pillanatra is. Nagy a szám, de nincs azon mit takargatni, hogy engem is nagyon megviselt a szakítás. Soha nem fogom elfelejteni, hiszen…..