Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Kakadu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Orbán Viktor szokásához híven úgy viselkedett pártja felfüggesztése után is, mint aki győztes csatából tér meg, ám vereségének ténye még hívei számára is egyértelmű. Ami fél éve a Sargentini-jelentés elfogadásával elkezdődött az Európai Parlamentben, az most „házon belül” folytatódott, így nem…..
Balázs Kakadu 2019.03.21 14:49:28
@dare: @dedoca eder: Igen oda való ahonnan jött a szélsőházi putriba
Balázs Kakadu 2019.03.21 14:53:10
@Androsz: Választás eredménye, nevetséges ott ahol az elektronika, az emberi (eredmények feldolgozása) tényezők egy választási csalásra épülnek ott nem beszélhetünk választási eredményről. Majd a Vitya gazdája az orosz hekkerekkel elintézi a EU választást.
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
   Parragh László : Abban nagyjából közmegegyezés van Magyarországon, hogy keresztény gyökerű és fehér bőrű munkaerőpótlást keresünk. Lehet, ez egyszerűsítés, sokat is szidtak emiatt a mondat miatt. Azonnali: A keresztény fehér emberek jobban dolgoznak? Parragh László: Más a kultúránk. Amikor a…..
Balázs Kakadu 2019.02.13 16:07:50
@jános515: A parragh nem csak gyökér hanem élösdi mocsok aki a vállalkozók nyakán él ennek fejében jó nagyokat nyal a gazdájának aki fabrikált egy törvényt, hogy kötelező legyen ezt az élösködöt eltartani.
• Lengyelország példája azt mutatja, hogy ha a lakosság az unió mellett van, akkor az EU le tudja törni az illiberális próbálkozásokat  • Orbán Viktor a rabszolga törvénnyel még a saját híveit is maga ellen fordította, de egyelőre nem kell izgulnia, bár ha nem vigyáz, könnyen rajtaveszthet  • A…..
Orbánnak kemény kérdésekre kell felelnie, hiszen egyértelmű, hogy magyar diplomaták jogsértő módon Tiranától a magyar déli határig segítették Gruevszki szökését, de lehet, hogy a magyar kormányfő mégis megússza, mivel az ugyan példátlan, amit a magyar kormány művelt, csak éppen az EU-nak jelenleg…..
Az előzmények alapján Gruevszkitől logikus lépés, hogy itt kért menedékjogot...
A magyar hatóságok Dezső András oknyomozó újságírót vádolják és nyomást gyakorolnak rá – közölte a Committee to Protect Journalists nevű szervezet...
És eladták nemzetinek, konzervatívnak. ..
Balázs Kakadu 2018.09.10 08:14:22
@paraszthajszal: választási csalásokkal könnyű !!!
Bár a főügyészség mindent elkövet, hogy fideszes oligarchán még véletlenül se kelljen számon kérni a törvényeket, a jelek szerint a rendőrség nyomoz Tiborcz István után az Elios-ügy kapcsán...