Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nixugribugry

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az 56-os hőseink nevét bitorló Pestisrácok.hu hozta le Ambrus Csaba publicisztikáját, melyben személyében támadja Janan Mirwais-t. Az afgán származású politikai tanácsadó választ írt, de a Pestisrácok.hu a legalapvetőbb sajtóetikai normákat felrúgva nem volt hajlandó lehozni azt, ezzel is…..
nixugribugry 2018.07.30 19:26:58
@főpilóta: Hazaszeretet ellenes? Orbán Viktor a gázszerelő strómanján keresztül több ezer millárdot lopott eddig a magyar hazától. Lett belőle magánkastély, magánrepülők, yachtok, luxusautók meg annyi földbirtok amennyi magyar királyoknak se volt.

Hogy fér össze neked a hazaszeretet azzal, hogy meglopom a hazát amit állítólag szeretek? Mindegyik kormány lopott, de annyit még senki mint Orbán és pont ti pofáztok hazaszeretetről? Vak vagy vagy hülye?
nixugribugry 2018.07.30 22:23:09
@aaabbbccc: Nekem meg az a véleményem, hogy aki "ellenzéki" politikusként odáll a Fidesznek szimbolikus, egyébként teljesen értelmetlen, viszont legalább irgalmatlanul közpénzpazarló és gyűlöletkeltő kamu népszavazás mellé, az egy képmutató, Fideszbérenc áruló. Ez is belefér a véleményszabadságba? Vagy csak azoknak szabad a véleménye, akik a Fidesz narratívát tolják?

Most meg itt sír az LMP szakértője, amiért rasszisták a Fidesz csatlósai, amiben igaza is van, csak akkor mi a frászt keres abban az LMP-ben, aminek a társelnöke ezt az egész gyűlöletpolitikát támogatja és amelyik párt a Fideszt kétharmados győzelemhez segítette?

Nem érzel itt némi ellentmondást? Nyugi, csak költői kérdés volt.
nixugribugry 2018.07.30 22:36:42
@főpilóta: Ennyi az össz érved? Hogy hazudok? Meg hogy Szent Korona? Húha.

Kapaszkodj meg: ember nincs aki elhiszi, hogy Mészáros Lőrinc gázszerelő kisiparos a tehetségének köszönhetően lett pár év alatt az ország leggazdagabb embere. Tiborcz? Habony? Rogán? Kósa? Lézer? Simicska? Nekiállhatnék sorolni a hazaáruló Orbán klán összes mocsokságát amit a magyar haza ellen elkövettek, de minek. Te akkor is tapsikolnál neki, ha Orbán beállítana hozzád és közölné, hogy mostantól mindened az övé. Még meg is köszönnéd és büszkén mennél a híd alá lakni, mert személyesen Orbán semmizett ki.

De ők nem lopnak ám, áh dehogy.