Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyorsposzt

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utána minden visszatér a rendes kerékvágásba. Tarts be minden KRESZ szabályt, egyetlen napig! Ezzel a címmel hirdette meg eseményét a Budapesti autósok közössége. Az utópisztikus, bunkóság- és balesetmentes napot október 1-ére tervezik. Jelentem, én is csatlakozok hozzájuk. Egy napig mellőzöm a…..
Felfújható terelés hobbiúszóknak. Szatirikus írásunk következik. Horvátországi nyaralásom során elég sok helyen megfordultam, sok strandon jártam, de leginkább a Biogradi lógott ki a sorból. Először is, a strand mellett tilos a fűre lépni (ez azért poén, mert ott árnyék van, míg a szabályosan…..
"Hamarosan az EU dönteni fog egy nagyon fontos kérdésben ami szó szerint mindenkinek az életére hatással lesz." Borzasztó idegesítő, hogy télen délután ötkor már sötétben kell lemennem a pályára edzeni, hogy ha négykor hazaérek az iskolából, már nem tudok elmenni sétálni vagy bringázni egyet…..
Hatalmas füsttel gyulladt ki egy busz a Kelenföldi pályaudvarnál. Első ránézésre is nagy a forgatag az Etele tér körül: épül az Etele pláza, az Őrmezői oldalon is építkeznek, a volánbusz-végállomás is fel van túrva, jön mindjárt az 1-es villamos új szakasza. De ha ez nem lenne elég, most még egy…..