Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Head

20 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 11-én, az év utolsó szabadtéri óriáspartiján kilenc helyszínen pörögnek a BPM-ek, drum&bass-tól minimálon át a deep house-ig. A Normafa Open Airen most először a Blog.hu lemezhuszárjai és blogger DJ-k saját helyszínnel lesznek ott a fellépők között.Válaszolj…..
Head 2010.09.02 19:40:18
hey!Péntek délután fogorvos fia fogta magát, berakta a két nagyobb gyereket a kocsiba, szépen bepakolt mindent amit kell (hűtőtáska, matrac stb) és lement a gyerekekkel a Balcsira. Drága Viktóriát nem vitte, ő itt van a legkisebb gyerekkel aki még csak pát hónapos. Nevét sem tudom…..
hey!ez csak egy gyors bejegyzés, hogy nehogy info nélkül maradjatok:szóval a festők ismét itt jártak, mert multkor elfogyott a festékük és nem tudták befejezni a festést, de ami ennél sokkal fontosabb új infó, az az, hogy nem volt alaptalan mégsem a feltevés, hogy valami klímáról…..
Szomszédok Andrea garázst festet 2008.07.06 16:05:00
hey!Szombat délután Andrea garázsa előt egy nagy furgon állt, mivel az volt az oldalára írva, hogy klíma és légtechnika szerelés, ezért azt hittem először, hogy Andrea a kánikula miatt meglepi magát egy klímával a lakásába. De később kiderült, hogy nem erről volt szó...…..
Szomszédok Andrea kertészkedik 2008.07.04 16:50:00
hey!Andrea valahonnan hazajött, a kocsijával beállt a kertbe és egy metszőollóval elkezdte a gyomokat kivagdosni a kertnek azon a részén, ahol a garázsa van. Kézzel is tépkedte. Ilyen kb. 5 évente fordul elő, úgyhogy örültem, hogy el tudtam kapni a pillanatot: ..
Szomszédok A babysitter 2008.07.04 16:46:00
hey!Hát, nem is tudom, hogy hol kezdjem, mert ugye legelőször magyarázatot kéne adnom arra, hogy miért is nem frissült a blog... E miatt elnézést mindenkitől, de nem volt érkezésem rá. Viszont most kaptok minden jót kárpótlásul, ok?Szóval a fogorvos fiának a babysittere az egy kb.…..
Szomszédok Délelőtti játékok 2008.06.24 15:10:00
hey!a nagy kánikulában fogorvos fiának a baby sintére úgy döntött, hogy Zazival az udvaron fognak játszani. Ördög is velük tartott. Labdázgattak, jól elvoltak az árnyékos részen. Zazi viszont "port morzsolt", azaz a földről felvett port és azt a keze közül szórta ki.…..
hey!most nincs sok időm írni, bocs mindenkitől, de a lényeg:a fiatalok az új lakóhoz jöttek, akiről eddig még nem esett szó. Ő egy egyetemista srác és egyedül lakna itt, ha itt lakna egyáltalán, mert nem lakik itt csak megvették a lakást neki. Eddig összvissz kétszer volt itt,…..
Szomszédok Eltűnt Deák! 2008.06.23 21:11:00
hey!van egy bérlő a házban egy lakásban, egy horvát férfi, ebben a lakásban lakott régen Antalné. Ő meghalt, így a lakás most Antalné fiáé lett, ő pedig kiadja. Na lényeg, hogy egy horvát férfinek adta, ki, aki itt lakik már 1-2-3 éve kb. Most ezt pontosan nem tudom, de ilyesmi…..
Szomszédok Kánikula! 2008.06.23 20:59:00
hey!fogorvos fia, szombat délután úgy döntött, hogy a kánikulát azzal próblja enyhíteni, hogy fellocsolja a betont vízzel, és akkor a párolgástól jobb idő lesz. erre a programre gyereke Zazi is elkisérte, íme:  ..
Szomszédok Gyerekek 2008.06.23 20:55:00
hey!a kánikula engem is lelassít, ezért van ez a kis csúszás, bocs érte! na de fogorvos fiának ugyebár 3 gyereke van: Zalán (akit ők Zazinak hívnak), Bíbor, meg mégegy aki a legkisebb és nem tudom a nevét. Ezen a fotón szerintem Bíbor látható... remélem ő az, mert sosem tudom…..
hey!bocs mindenkitől, hogy kicsit be volt lassulva a blog, csakhát sajnos nem tud az ember a nap 24 órájában rajta lenni a dolgokon mindig sajnos... No, de igaziból semmi történés nem volt ma egész nap, ilyen pangást régóta nem tapasztaltam. Fogorvos fiáék szerintem elutaztak, mert…..
Szomszédok Millió új infó! 2008.06.19 15:26:00
hey!1. Kiderítettem, hogy Dani apja nem Sanyi, hanem Béla. Ez 100%. Tehát mostantól ezt jó ha tudjátok.2.  Ma reggel nagy balhé történt, ugyanis Dani gördeszkázni indult az utcán és ez ment is neki, addig, míg a játékos kedvű Ördög - lévén, hogy nem foglalkozik vele senki -…..
Szomszédok Dani gördeszkázik 2008.06.18 15:18:00
hey!ma eléggé nem történt eddig semmi. ami érdekes volt és további megfigyelést igényel az az, hogy találkoztam egy sráccal meg egy csajjal, akik a lépcsőház ajtóban vártak (de kire?), illetve még később jött 3 srác, szerintem hozzájuk, de hogy melyik lakóhoz jöttek…..
Szomszédok A tettes... 2008.06.17 22:10:00
hey!ez egy gyors bejegyzés lesz: szóval a közös képviselő most Szakács Úr, és az történt este, hogy fogorvos fiának a felesége becsöngetett hozzá. Szakács nem volt otthon, vagy nem akart kijönni, mert a felesége nyitott ajtót. Vele beszélt fogorvos fiának a felesége (őt…..
Szomszédok Breaking news 2008.06.17 13:02:00
hey!nos jelen esetben a breaking news-t szó szerint kell érteni, ugyanis az történt, hogy a délelőtt folyamán nagy csörömpölésre lettem figyelmes. a hang a lépcsőházból jött. aztan mivel nem észleltem semmit, nem is tulajdonítottam olyan nagy jelentőséget ennek. de később…..
Szomszédok Andrea 2008.06.15 21:44:00
hey!felmerült egy pár nappal ezelőtti kommentben, hogy Andreával mi van? Nos, az van, hogy ahogy a kedves olvasó is írja Andrea valóban egy teljesen külön story, de persze, hogy haladjunk a korral, ezért dióhájban annyit mondanék, hogy Andrea kb. 50 éves és van egy lánya Niki,…..
Szomszédok Hétvégi történések 2008.06.16 17:08:00
hey!eléggé le vagyok maradva  az eseményekkel, mert azért a hétvégén jó pár dolog történt... röviden, mert sajnos most hosszasan nem tudom kifejteni: tóthné egy emberrel - akit eddig sosem láttunk még - vasárnap délután megjelent és csomagokat vittek fel a lakásukba meg…..
Szomszédok Egy unalmas nap 2008.06.13 21:09:00
hey!ma nem sok minden történt, ugyhogy nem is sokat tudok írni. persze azért történtek dolgok, ugyanis ha az ember eléggé résen van a nap 24 órájában, akkor azért történik ez az...de ma kb. annyi volt, hogy Andrea szokása szerint jött-ment, Margit meg a teraszról figyelte, hogy…..
Szomszédok Ördög fajzat 2008.06.15 21:22:00
hey!Sajnos nem tudtam az egész hétvégét megfigyeléssel tölteni, de azért természetesen nem feletkeztem meg erről. na de, hogy is lehetne erről megfeledkezni. Ördög fogorvos fiának illetve az ö családjuknak a kutyája. Elvileg a lakásukban tartják, de gyakorlatilag - legalábbis…..
hey!Az van, hogy már nagyon régóta gondolkozom azon, hogy el kéne indítani ezt a blogot, hogy több éves kemény megfigyelő munkám ne vesszen kárba, de csak most léptem a cselekvés talajára. Nem akarok majd sok faszságot itt írni, mert azt unalmas lesz olvasni, így a lényeg: adott…..