Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorian

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..
dorian 2009.04.08 14:34:51
@TUNYA: eszleny. el tudod kepzelni hogy minden utas feljonn a gepre hoz egy borondot meg egy laptopot. mit gondolsz van eleg hely a fedelzeten elrakni azokat. te nem dolgozol fent es nem neked kell minden nap az ilyen sok hulye utassal foglalkozni aki nem erti meg hogy csak 1 kezi ponnyaz es nem tobb. ha en vagyok a gepen akkor te csak egyel jossz fel a masik megy a cargo raktarba es majd visszakapod az utalevel ellenorzes utan a tobbi csomaggal. ez ilyen egyszeru. hidd el nekem ez igy megy.
dorian 2009.04.08 14:37:35
@d_dan: igazad van. de milanoban 0.2 kgert kerni penzt azt nem hiszem el nagyon. isemer oket az olaszok barmit athozhatnak majdnem
Nagyon fájó vereség ez, hiszen mindig is a védelmünk volt az erősségünk. Ettől függetlenül többször balszerencsések voltunk, de amíg mi hibáztunk sorsdöntő szituációkban, addig riválisunk nem. A probléma az, hogy nem voltunk elég hatékonyak és minden egyes alkalommal, amikor…..