Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KozD

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dániai (vagy bármilyen, ha már…) farmon dolgozni embert próbáló munka lehet, és ezt alátámasztja Dénes története is, ami ugyan kis ciprusi kitérővel kezdődik, de a lényeg Dániában játszódik. Küldött képeket is, amit külön köszönök. Szóval lássuk, milyen az élet…..
KozD 2018.07.26 20:43:13
@czerka: Szia! Igen, a robogó 50-es és B kategóriás jogsival vezethető. Dániában kétféle robogó tipus van. Az egyik 30 km/h a másik 45 km/h sebességre képes. Ez a nagyobb verzió. A lassabbhoz nem szükséges jogositvány sem ahogy tudom.

Igen, a Dán nyelv nem könnyű és sokszor a dánok sem értik egymást tökéletesen családon belül sem :)
KozD 2018.07.26 20:43:13
@P.Elliot: Köszönöm, örülök hogy tetszett az írásom.
Tehnekkel dolgozni kifelyezetten vices szerintem mert bár hatalmas állatok, mégis egy tengerimalac lelki világával renelkeznek. Nagyon kedvesek és szelídek néhány kritikus helyzettől eltekintve…. dehát minden munkának vannak nehéz részei.

A munka változatos és igazán jó érzés hogy a főnök és a dán kollágák barátként kezelnek és nem érzem azt a lekezelő hozzáállást amit a magyar munkáltatóknál sajnos sokszor előfordult.
KozD 2018.07.26 20:48:33
@öcsi333: Köszönöm, örülök hogy tetszett a poszt :)
A tehenekkel dolgozni szerintem nagyon háslás és vicces munka. Nagyon kedves és félénk állatok a hatalmas testük ellenére. Ahogy látom, az újszülött bocik ugyanazzal a szelíd kíváncsisággal tekintenek a világra mint a sok évet megélt öreg tehenek. Én személy szeint nagyon kedvelem az állatokat, ezért ez a munka sokszor szórakoztató számomra.