Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GulyasE

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
GulyasE 2018.07.26 15:47:24
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: en maskepp emlekszem: a kornyezetemben senki nem hordta. Lehet, hogy nem volt rossz minoseg, de nem is nezett ki jol. 16 evesen foleg nem a minoseg erdekel, hanem a kinezet.
GulyasE 2018.07.26 16:34:20
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: Azert irtam a 16-ot, 78-ban, amikor megjelent a trapper, annyi voltam. En az ecserire mentem farmerert, kb 2000Ft volt, kesobb a 980Ft-os Levi's-re en is emlekszem. Az en kornyezetemben senki fel nem vette volna a trappert. Na mindegy, a 2rule engem erre emlekeztet, raadaskent leontve a "magyarsag szellemi kulturaja" maszlaggal. Egy sport mezben a magyarsag szellemi kulturaja az utolso dolog, amit meg szeretnek talalni. De ha venni lehet majd, biztos, hogy nehany baratomat meglepem vele.