Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attilio79

0 bejegyzést írt és 3361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Attilio79 2024.05.09 05:38:50
@Ethan Hunt: @venember83: Köszi a választ.
Chiesát hiba lenne eladni vagy hagyni elmenni véleményem szerint.
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Attilio79 2024.05.05 22:15:49
@gomorra21: .. és vannak alattomos megoldásai is. :/
Attilio79 2024.05.05 22:31:18
@gomorra21: Azért az nem volt túl szimpatikus, hogy elsodorta a támasztó bokát, utána meg reklamált.
Ha ennyi energiája van, azt fordítsa arra, hogy ne 2-3 méteres alibi passzokat ad, hanem menjen a kulcspassz. Egyébként ma nem ő a leggyengébb láncszem.
Locatelli 2szer is megynyerhette volna, csak a kapu előtt kevéske.
Attilio79 2024.05.05 22:40:00
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
Attilio79 2024.05.03 07:02:29
@Rikoo: A világ nem politikai nézetek miatt hanyatlik sajnos, a politika egy szegmense az emberiség kudarcának (hazánkban biztosan).
A vélemény különbség és a tisztelet hiánya kéz a kézben jár és emellett megjelent a cinikus konokság, ami észérvekkel sem meggyőzhető, az elképzelés alátámaszthatatlan és inkább az érzelem, hibás meggyőződés, esetleg a gúny vagy anyagi ok vezérli a cselekedetet, ami káros minden tekintetben.
Általában az a leghangosabb, akiben fel sem merül a kétely vagy az, hogy ezzel eltérít a megfelelő megoldástól, mert nem az ész érvek hajtják.

A politikának a közösségért kellene tennie és nem önmagáért vagy a következő választási ciklus hatalom megszerzéséért, azaz ki kellene érdemelnie az egyén szavazatát jó esetben a munkájával.
A legújabb sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund erősödő érdeklődést mutat a Juventus fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen iránt, aki a jelenlegi szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti. A mindössze 19 esztendős Huijsen 2021-ben a Malaga együttesétől érkezett Torinóba, ahol az U17-es…..
Gianluca Di Marzio, a Sky Sport szakértője nemrégiben a Juventus edzőhelyzetéről beszélt, és megerősítette az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint a Juventusnál nyáron váltás várható. „Az utód tekintetében azt tudom mondani, hogy Thiago Motta a kiválasztott szakember, de arról nem tudok nyilatkozni,…..
Attilio79 2024.04.29 08:59:38
@Rikster91: Köszi a választ.
A Juventus hét közben vereséget szenvedett a Lazio otthonában, de így is biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, s a zebramezesekre szombat este már egy rangadó vár a bajnokságban, a második helyezett AC Milan látogat Torinóba. "Azzal, hogy bejutottunk a döntőbe, részben elértük a kitűzött…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Attilio79 2024.04.25 10:10:21
@juve2121: Leizélem Kloppot! Allegri elvesztette a kontrollt minden téren, a kulcsjátékosoknál, az öltözőben, a csapat és önmaga felett is.
Nem az a baj, hogy nem nyerünk bajnokságot, hanem az, hogy nincsen látható fejlődés 3 éve. Nincsen előremutató koncepció, amire azt mondaná az ember, hogy erre lehetne támaszkodni!
Eddig az eredményre lehetett hivatkozni 8-10 meccse már arra sem, ezért továbbra is a stáb a felelős, azért meg végképp, hogy Sandro, Kean vagy DS a csapat közelében lehet még mindig, bármelyik fiatal lehozza ezeket a teljesítményeket.
Attilio79 2024.04.25 10:15:39
@Attilio79: Ja és még egy, nem vagyok Conte fan, de elismerem, ha jól emlészem Del Neri 7-edik csapatából, egy máshol leírt öreg Pirloval és egy noname Vidalból készített egy szezon alatt egy bajnokcsapatot. (Ennyit a felfogásról)
Azt várom Allegri távozását követően, hogy összeszedve magunkat 2-3 év múlva mi is ünnepelhessünk!
Allegri lejárt lemez, itt nem tud már segíteni jelenleg.
Attilio79 2024.04.26 14:53:26
@juve2121: Nem tudom, hogy mióta követed a csapatot és főként a híreket, kommunikációt, lehet érdemes lenne.
Egy fiatal, tapasztalatlan csapatot ígért (többek között Allegri is) építeni, többször elhangzott. A keretben válogatott, sok milliót érő játékosokkal dolgozik, nem a Cesena keretével.
Mindezt ő vállalta, nem kevés pénzért.
Nem tudom, hogy miért kell felmenteni egy számonkérés alól, a szezonnak még nincs vége, de a jelenlegi vergődés nem Juventushoz méltó.

A kb. 20 méterre visszahúzódó teljes csapatvonalakat nem a játékosok határozzák meg, hanem az edző, érdekes Januárban volt pár nyiltabb meccs, egyből több gólos sikereket értünk el a töredék értékű csapatok ellen, ez nem ment tovább és inkább a sündisznó taktikát alkalmazza, az Empoli meccs óta pedig nem csak az eredmények rosszabbak, hanem a morál is.
Ilyenkor szoktak utilaput kötni a felelős lábára.

Szerintem te itt nagyon félreértessz valamit, ha azt kérdezed kit fejlesszen, nem fejlesztenie kell egy vezetőedzőnek, hanem átadni az elképzeléseit, amik jelen kerethez mérten hibákra épül. Felhoztunk itt már jópárat, nem kezdem el újra leírogatni.
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Attilio79 2024.04.25 10:54:40
@Attilio79: *Sandro idevaló volt, amíg Marcelo mögött a második legjobb brazil szélső volt, de ennek sok éve már.
Minden más fenntartva.
Attilio79 2024.04.25 15:14:55
@Gaben Smith: Ezt a mester kérte tőle, amikor 120-adjára felküldte ismét a pályára. Megbízhatóan kaphatunk róla egy gólt a jelentősebb csapatok ellen. :)
Ha nincs pénz, akkor is játszatni kell őt, mert sajnos nincsen cseréje és mind a 3, mind a 4 védős rendszerben szükség van rá is és DS-re is, de őt megfújta a tavaszi szellő, ezért most influenzás lett, idén sajnos kevés meccse volt, de számítunk rá is, akkora spíler! ;)
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Attilio79 2024.04.24 16:01:35
@Rocky80: Jaja, ezért léptek tovább és maradtak olyanok, akik ebben hisznek, ezért kell a Juventusnak is továbblépnie.
Attilio79 2024.04.24 16:22:24
@Shyr Kahn: Igen, és a második félidő előtt a homlokát törölgette Allegri a jobb kezével, majd a két kezébe temette az arcát, mintha kényszerbeteg lenne. :)
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Attilio79 2024.04.19 22:36:36
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
Attilio79 2024.04.15 19:34:32
@babo0410: Nulla pénzből lehet vakarózni és Kosztics szereplései már-már alacsonyabb szinten is arcpirító.
Ha azt vesszük, hogy kb. helyette egy Serie A tapasztalattal rendelkező játékost kapunk, szerintem nem vitatható igazolás.
Kosztics bevételét pedig fordíthatjuk 2 középpályásra. (Egy kérdés, hogy mennyit kapunk érte)
Attilio79 2024.04.16 09:12:33
@delpi0823: Ez van, vagy nem, ki tudja...
Lássuk a mercatot.
Attilio79 2024.04.16 09:44:39
@Apuleius: Akkor így, Kosztics helyett jó lett volna (Lassan ott tartunk, hogy bárki jobb egy-két játékosunk helyett)
Conte a lelátón érdekes dolog, gondolom nem Juric helyére nézelődött. :)
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Attilio79 2024.04.10 16:07:57
@gomorra21: Szerintem Pogbánál a könnyű elérése volt a lényeg, azzal senki nem számolt, hogy a pályán milyen értéke lesz. Ennyi.

Allegri meg főz abból, ami rendelkezésre áll.
A vezetőség akkor már tudta, hogy rolo lesz nekik.
Attilio79 2024.04.11 07:19:33
@venember83: Pontosan, belekapaszkodnak mindenbe, a szemléletet viszont a Juve jól lépte át, mennek a fiatalok felé viszont most röhögtem/sírtam egy nagyot:
A Leverkusennél staff-al összehaonlítottam a mienket és a megfigyelők száma (is) igen megdöbbentő. Értem, hogy lehet egy beajánlási szisztéma itáliában, de mégis mókásan költséghatékonyabb a rendszerünk, ami inkább arra felé megy, hogy leépülünk. Ezen (is) jó lenne változtatni, mert lemaradunk.
Attilio79 2024.04.11 11:26:20
@venember83: Ami persze működhet de, hogy a klub ennyire leépítse a scoutokat az durva azért.
Az ügynökök pedig érthetően a saját malmukat hajtva cselekednek.
Visszafelé az érthető, hogy a scout megfigyel, majd az ügynökkel kell megegyezésre jutni, nem tudom, akkor is érdekes helyzet ez.
A Radio Bianconera számára megszólalt a Juventus egykori játékosa, Franco Causio, aki az idei év kapcsán a játékosok egyéni felelősségét emelte ki. „Az idei év átmeneti év számunkra, klubként, célunk a BL-be visszatérés, illetve az Olasz Kupa-döntőbe kerülés. Az európai sorozatba való bejutás…..
Romeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően. „Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A…..
Attilio79 2024.04.10 21:56:31
@gomorra21: Pedig nincs rajta sok látnivaló, kellett valaki plusz fél évre, megjött, csak Allegri nem tudta használni, ennyi amit Alcaraztól akartunk (eddig így tűnik).
Michelangelo Rampulla a TvPlay műsorában beszélt a Juventusról, amely az egykori kapus véleménye szerint igen messze áll attól a szinttől, amit képviselnie kellene. „Ha a Juventus megnyerné az Olasz Kupát, illetve bejutna a BL-be, az fontos eredmény lenne a klub számára, ugyanakkor ez minimális…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Attilio79 2024.03.30 20:09:47
@Apuleius: Ne felejtsd el, hogy sok ott a kölcsönbe szereplő. :)
Attilio79 2024.03.30 20:16:15
@danimester1: Nekünk Rabiot, DS, Kean kell, mind aranylábú és építhető játékos, szép jövőnk lesz! Remélem a hab a tortán is marad, mert minden egyes Euro centet megér a bajnokság legjobban fizetettje.
Attilio79 2024.03.30 22:05:53
@danimester1: Én ezt mondom már hosszabb ideje, Allegri nem tud csapatot építeni.