Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rossolemans

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
rossolemans 2019.04.13 22:48:28
@Online Távmunkás: pl. egy biopiacon csak cash-el tudsz fizetni, a termelő biztosan leszarja a bankkártyádat, de ismerek külföldi cégeket ahol az kedvezmény csak kp-s fizetés esetén érvényes. Mondok mást:a kártyádat egy magánbank bocsájtotta ki, a hitelviszony kozted es egy magancég között jott létre, míg a jó öreg cash-re az állam vállal garanciát. Az államcsődök ritkábbak mint a bankcsődök.
Ezeket motoros szólásokat, mondásokat már biztosan hallottad, sőt lefogadom, hogy jópárat már te magad is használtál. Vannak köztük oltári nagy baromságok és hatalmas igazságok is. Ki így, ki úgy értelmezi. Lássuk hát az én szubjektív értelmezésemben mit jelentenek ezek az…..
rossolemans 2018.07.26 11:13:21
@Krisi: a 80-nal megfejelt ZIL platónál valóban mindegy a sisak anyaga, de azért az emberek többsége szereti a kalkulálható rizikót, ezért kötnek biztosításokat is. Abban gondolom egyetértesz, hogy a baleseti sérülés a legdrágább, munkából kiesés,
rossolemans 2018.07.26 14:13:26
@Krisi: Nem tudom honnan vetted, hogy 320 ezer egy karbon sisak, az enyém 120 volt és szuper jó. De van már 50-ért is üvegszálas, sőt ha nem akarsz divatozni akkor a pár éve az üzletekben elheverő akciós darabokért sokszor csak 20-25 ezret kérnek.
Pont az a jó, hogy a modern anyagok ma már viszonylag olcsón elérhetőek mindenki számára.
Szóval nyugodtan cseréld a lefingott mds-t, meglepően olcsón fogsz gólokkal jobbat kapni.
rossolemans 2018.07.26 14:15:36
@Etniez: Akkor tehát mondhatjuk, hogy a közút veszélyesebb mint a versenypálya? Mert ha ez így van akkor pláne kéne a jó sityak....