Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botond Kenyeres

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus ismét azt kéri a játékosoktól, hogy legyenek türelmesek béreik tekintetében, négy havi bérüket a tavalyi évhez hasonlóan átütemeznék a következő pénzügyi évre. Ezzel a művelettel tavaly 90 millió eurót tudott megtakarítani a Juventus, cserébe…..
Az Andrea Pirlo által irányított Juventus januárban formába lendült, s eltekintve az Inter otthonában elszenvedett kínos vereségtől, zsinórban szállította az eredményeket, amelyek révén a csapat visszaszállt a bajnoki küzdelembe. Szombat kora este a címvédő a dobogó harmadik helyén álló AS Roma…..
Botond Kenyeres 2021.02.06 19:17:50
A Paris Saint-Germain a hírek szerint szeretné leigazolni a Juventus szélsőjét, Douglas Costát. Elsőként, még márciusban a Tuttosport számolt be a párizsiak érdeklődéséről, majd most hétfőn a Sportitalia vetette fel ismét, hogy a franciák részéről komoly szándék mutatkozik…..
Botond Kenyeres 2019.06.19 16:12:34
@Panther77: Hát igazad van, Cancelo minimum 80 át megér.. Ez alatt marhaság eladni.
A Nizza számára nem egyszerű feladat Mario Balotelli helyettesítése, ám állítólag a Juventus megoldást jelenthet erre a problémára. A megoldás neve pedig Moise Kean, aki kiemelkedően teljesített a Portugália elleni U19-es világbajnokság döntőjében, két gólt is szerzett olasz mezben. A tizennyolc…..
Botond Kenyeres 2018.08.08 18:34:46
Mattia Caldara számára kedves, hogy az AC Milan csapatával hozzák hírbe, ám a játékos jól érzi magát a Juventusnál, és nem kíván a pletykákkal foglalkozni. Kedd esti beszámolók szerint az AC Milan kész visszaengedni az eltévedt bárányt Torinóba, amennyiben Leonardo…..