Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doctor who

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
A The Big Bang Theory (nálunk: Agymenők) végén a készítő Chuck Lorre néha betesz egy ún. vanity card nevű feliratot, amire mindenféle érdekes dolgokat közöl a nézőkkel. A hétfői rész végén ez a szöveg várta az érdeklődőket (klikkre nagyobb): A szövegben azt taglalja…..
doctor who 2010.02.10 09:27:11
@lipilee: Oke, ezek izlesek es pofonok, de szerintem ez a csaj sehol sincs Pennyhez kepest. Ez a ruszki verzio inkabb hasonlit egy luxus prostira mintsem a "lanyra a szomszedbol". Kaley Cuoco viszont teljesen jo erre, es meg jol is nez ki nagyon.

Az egesz koppintas meg jol jellemzi azt, hogy arrafele mennyire tisztelik a torvenyeket ugy altalaban...
doctor who 2010.02.10 09:31:24
@hazárdember: az a magyar rem rendes csalad BORZASZTO volt. Annak nem lehetett nem bukas a vege.
doctor who 2010.02.10 10:33:25
@röntgenszeműlány: Hat hogy mondjuk az eredeti kb. 100000X jobb?
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
doctor who 2010.01.27 11:04:59
@igazságos: Az akkumlátor csere azért nem olyan egyszerű kérdés ezeken. Azzal hogy szétszeded vagy szétszedeted garantáltam bukod a garanciát mindegy mennyi van még vissza belőle. Itt ennek elkerülése lehetett a cél.
Megszavaztatta az idei tíz Forma-1-es csapatfőnököt az autosport.com-tól Jonathan Noble.A pontozás a futamokhoz hasonló 10-8-6-5-4-3-2-1 volt, a német simán nyert. A világbajnok Jenson Button csak második, épp csak megelőzte a harmadik Lewis Hamiltont. Talán meglepetés Fernando Alonso…..
doctor who 2009.11.20 12:04:59
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Autófília Megettük a jövőnket! 2009.09.29 10:00:00
Ezt a fájdalmas kijelentést egy autófinanszírozásra szakosodott bank alkalmazottjától hallottam. A kijelentés ráadásul nem most hangzott el, hanem már pár évvel ezelőtt. A helyzetet reálisan látó szakemberek már akkor tudták, hogy válság nélkül is hamarosan reformra lesz…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
doctor who 2009.07.05 20:07:14
@avus: Ne mossuk ossze a dolgokat.
Nem ifjusagi szervezetrol beszelek - az szdsznek is van :)))) - hanem szavazobazisrol.
doctor who 2009.07.05 20:10:19
@disloc: Raadasul pont a divatbuzik mennek ki rozsaszin latexreverendaban vonaglani az utcakra. Mondjuk 2-3 nagy pofonnal ezeket helyre lehetne rakni meg idoben.
doctor who 2009.07.05 20:11:31
@disloc: Raadasul pont a divatbuzik mennek ki rozsaszin latexreverendaban vonaglani az utcakra. Mondjuk 2-3 nagy pofonnal ezeket helyre lehetne rakni meg idoben.
Az Autobotok és Álcák ősi csatározásának földi harcának második nagyobb ütközete tömegeket vonzott a mozikba. Az előzetes várakozások szerint minimum 150 millió dollárt került volna  a kasszába, az optimistábbak 180-ra saccolták, de volt olyan is, aki a 200 milliót sem…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..