Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gombvillam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem különösebben lepődünk meg, ha azt halljuk, olvassuk, hogy egy hollywoodi sztár egy újabb ráncfelvarráson, mellnagyobbításon, botox kezelésen esett át.  Sőt ma már az sem meglepő ha átlagemberek kés alá fekszenek egy-egy szépészeti beavatkozás kapcsán. Ám az…..
Jön a hátrafutás! Próbáld ki Galla Miklóssal együtt, milyen hátrafelé futni!Lesz majd koncert - fellép GM és több mint 49 együttes -, és lehetőség lesz majd Galla Miklóssal fényképezkedni. Aki időben érkezik, ajándékot kap, aki pedig sokáig marad, sorsoláson vesz részt,…..
Egy mondatban Egy régi lány 2010.10.19 08:07:22
A hír: Bálint Antónia 1 millióért vetkőzne céges bulikon. Egy mondatban: Tehát azt már eldöntöttük, hogy Toncsika micsoda, már csak az árról vitatkozunk. ..
Ingyen cumók T-Home hátrafutás 2010.10.19 07:42:19
"Jön a hátrafutás! 2010. október 22-én, 15 órától a Gödörnél. Próbáld ki Galla Miklóssal együtt, milyen hátrafelé futni!Lesz majd koncert - fellép a GM több, mint 49 együttes -, és lehetőség lesz majd Galla Miklóssal fényképezkedni.Aki időben érkezik, ajándékot…..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..