Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joker

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
joker 2014.04.25 20:34:10
@álfirkász: persze, senki nem kötelez semmire, csak arra, hogy ne üljek biciklire, vagy menjek kerülőúton haza, meg húzzam meg magamat, mert nem figyelnek sem az autósok, sem a gyalogosk, és ha már itt tartunk a biciklisek sem. Ha valakit megfenyegetnek életveszélyesen, akkor megváltoznak a szabályok.
Hagyjam ott a biciklit a városban hogy ellopják, és menjek haza gyalog? Egyáltalán nem életszerű…

Az élethez (és ha már itt tartunk akkor az önvédelemhez) való jog a legelső és legalapvetőbb természeti jog, és nincs az a szabály (vagy törvény!) ami ezt felülírhatja, még ha személyesen Vitézy Dávid vagy Pintér Sándor mondja, akkor sem.

Egyébként utálok az autók között biciklizni, de dugóban rohadni a vezetőülésben, azt még kevésbé. Néha ez a kissebbik rossz.
joker 2014.04.25 20:48:38
@álfirkász: Őszintén sajnálom, hogy nem volt gyerekszobád. De tényleg! :)
A Szárnyát vagy combját című film egyik legszórakoztatóbb jelenete, amikor az ízlelését teljesen elvesztő étteremkritikus Duchemin (Louis De Funes) egy bor színéből, sűrűségéből, fényáteresztő-képességéből mondja meg, hogy melyik pincészet melyik évjáratát töltöttek…..
A hangszeripar egészen minimálisra vette jelenlétét a hardverszinti-piacon - most viszont lehet, hogy az utánuk hagyott űrt bloggerek töltik be? Megjelent és rendelhető ugyanis az első olyan hardverszintetizátor, amit két szintiblogger, Peter Kirn a Create Digital Musictól és James…..
Az elektronikus zeneszerszámok világának egyik legnagyobb alakja, az első digitális dobgép megalkotója, Roger Linn most hangszert álmodik -egy olyat, ami a gitár egyszerűségét próbálja a billentyűsök kezelhetőségével ötvözni. A dolognak még nincs neve, de látványos - nézzük…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..