Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beherowka

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor egyedül van az ember nem, nem, a wécén ülve, vagy az irodában mikor dolgozik, hanem úgy mikor már sok ideje egyedül van, akkor el kezd gondolkodni, hogy nekem kell egy társ egy olyan akivel el lehet lenni viccelődni, mindenfelé utazgatni, hasonlóak legyenek a világról alkotott képeink,…..
Hol is kezdjem? Nos aki még nem ismerné a Tindert annak elmondom, nem maradt le sok dologról. Kedves olvasó te nyilván tudod ha eléd dob egy csajt/férfit, és tetszik akkor jobbra húzod, ha nem akkor balra ha meg nagyon bejön neked akkor felfele. De vigyázz kedves olvasó mert csak napi…..
Van az a dolog... Van az a dolog... 2018.11.07 20:42:55
Tudjátok mi az az őrület?  Reggel felkelni tükörbe nézni és kérdezni, hogy mi vagy? miért vagy itt?  egy olyan helyen ahová nem szívesen jársz mert tudod jól, hogy ott csak az unalom és fel alá rohangálás vár mert senkinek semmi tökéletes, és mindent megcifráznak úgy ahogy lehet... De te bemész és…..
Van valami, amit megtanultam. Vannak dolgok, amikből lehet, hogy mégsem sikerül kilábalni, ahogyan azt elhittem. Ez az apró posztom a bukásomról szól. Írtam nektek a szorongásomról, a mérföldkövemről, amiben arról van szó nagy vonalakban, hogy sikerült leküzdenem azt, ami eddig az életem…..
Beherowka 2018.07.31 11:17:50
Az elmúlt héten több olyan cikket olvashattunk a hazai sajtóban, amelyek azzal a hírrel foglalkoztak, mely szerint a rendőrök túlóráit a jövőben kizárólag csúsztatással (körülményesebben megfogalmazva: szabadidőben történő megváltással) lehet ellentételezni, vagyis kifizetéssel nem. Mivel ahogy…..
Beherowka 2018.07.23 15:05:38
@tiboru: köszönöm szépen!
Beherowka 2018.07.23 15:09:37
@nonolet: mivel most lett vége a próbaidőmnek ezért még nem tudom, de biztos több lesz túlórástól mindenestől...
Beherowka 2018.07.24 17:27:13
@nonolet: fillérre pontosan tudom mennyit keresek és ebből mi micsoda...
nem fogom leírni igazad van de annyit mondhatok, hogy éhenhalni nem fogok viszont fél év után porschém sem lesz.

Most a többieknek akik olvassák: Ha, nem minősülne korrupciónak elfogadni a pénzt a határon, akkor simán megkeresnénk a fizetésünket és nem lenne emberhiány a határon sem