Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolteee

3 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Zsolteee 2020.11.09 15:17:38
@Rorschach: 2018-ban a magyar GDP az 57. volt a világon, előztük pl a horvátokat, szlovákokat, románokat, szlovéneket, Uruguayt! Annyira azért nem szar, mint amilyennek be akarják állítani.
Zsolteee 2020.11.09 15:27:22
@lobaszopiatej: A TAO-ból a következő sportágak részesülnek (a teljesség igénye nélkül): vízilabda, labdarúgás, kézilabda, úszás, jégkorong, kosárlabda, vívás, röplabda, és ezekhez hasonló, ún. látványsportágak.
Érden az önkormányzat pénzelte a kézilabdát, és nem az állam, és amíg ment a szekér senkit nem érdekelt miből :)
Zsolteee 2020.11.09 15:29:06
@Rorschach: Össz GDP-ről beszéltem, mivel annak 5,2 százaléknyi felhasználásról értekeztem korábban.
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
Zsolteee 2019.08.06 07:42:38
@Brion: hadd cafoljalak meg, ugyanis én pontosan így vettem iPhone-t a vodanal, két éves kamatmentes részletre, és tökéletesen ugyanúgy jöttem ki mintha máshol vettem volna, sot abban az időben a médiában vagy edigitalban drágább lett volna! Így biztosítást is tudtam rá kötni, ami nagyon jól jött, mivel nem sokra rá egy autóbalesetben ripityára tört többek között a telefonom is, szó nélkül cserélték! Mondjuk nekem nem szükséges független telefon, mivel nem akarok szolgáltatót valtani, de úgy tudom, hogy egy tavalyi uniós és magyar rendelkezés alapján már minden telefon független, tok mindegy kitől veszed!

Ez az én tapasztalatom, illetve hasznaltam xiaomit is egy időben, kb két hónapokig, mert ez idő alatt háromszor vittem vissza szervizbe, lassu volt, akadt, fagyott és merült! Pedig edigitaltol vettem gyári dobozban, nem is Kínából rendeltem! A harmadik sikertelen javítás után elraktam a fiókba, majd vettem egy iPhone-t :) ! Ezzel is vannak gondok, de lényegesen kevesebb mint a korábbi andoridos telefonokkal! De ezek az én tapasztalataim!
Csúnyán összetört autó áll a kereszteződésben. Afféle családi autó, ami már szinte kisbusz... Keresztben odavetve, minden irányból lefoglalva a sávokat, kikerülni szinte lehetetlen. Kiderül: hármas karambol volt, a roncs egy trolival és egy taxival ütközött, a tűzoltók emelték ki az autó…..
Zsolteee 2019.05.29 12:35:24
Hölgyek, Urak!

Rakjuk ezt gyorsan rendbe, Cycmen nagyon helyesen elkezdte, de pontosítsuk tovább. Egy személyi sérüléses közlekedési baleset esetén a kiérkező járőr első számú feladata a sérültek elsődleges ellátása, illetve a helyszín biztosítása. és bizony a forgalmi szituáció jelentősebb megváltoztatása nélkül kell ezt végrehajtani, amíg a helyszínelő meg nem érkezik. Ugyanis a helyszínelő dolga a helyszín vizsgálata, és abból a következtetések levonása. Ez olyan, mint amikor van egy kedves háziorvos ismerősöd, de azért a nyitott szívműtétedet nem bíznád rá, pedig hát orvos orvos nem igaz? Ahogy cycmen írta a rendőr elsődleges kötelessége az élet megóvása, a sérültek ellátásának biztosítása, a forgalom rendezése másodlagos. Nem mellékesen a forgalomirányítás szintén külön felkészültséget igényel, amire az arra feljogosított rendőröket külön képzik, ugyanis sokkal bonyolultabb folyamat, mint azt a laikus hihetné.
Tudom én, hogy trendi a rendőröket ekézni, csak hát egyszer egyszer nem ártana a dolgok mögé nézni. Ami a jelzőlámpákat illeti: a jelzőlámpákat nem a rendőrség kezeli, van erre illetékes fővárosi szerv. A rendőr akkor mehet oda forgalmat irányítani, ha erre felkérés érkezik az érintett szervtől. Ha nem, akkor nem.
moloy megjegyzése szót sem érdemel, idejét múlt fröcsögés, amiről a józanabbja már leszokóban van.
Zsolteee 2019.05.29 12:44:09
A kilakoltatás érdekes kérdés. talán sokan nem tudják, hogy egy-egy kilakoltatás azért történik, mert a delikvens évek hosszú sora óta nem fizet közművet vagy törlesztőt. Egy jelzálogalapú hitel felvételekor a hitel biztosítéka a nevéből adódóan egy ingatlan, amire a zálogjogot alapítják. Tehát a hitelfelvevő tisztában van azzal, hogy a hitel felvételével fizetési kötelezettség terheli, amelynek nem teljesítése esetén az ingatlan jelenti a fedezetet, tehát bizony bizony nem fizetés esetén a lakás/ház megy a levesbe. Ezek után kérdezem én, kedves pc barátaim, mit kellene tennie akár a szolgáltatónak, akár a hitelintézetnek, akár az államnak? fizesse ki az érintett helyett? Ha igen, akkor holnap én is megyek állambácsihoz, hogy fizesse helyettem a rezsit. A közművek szolgáltatnak, ami nem ingyen van, azért fizetni kell. Abba bele se tetszenek gondolni, hogy azért van oly sok tétel pl. egy-egy villanyszámlán, mert a szolgáltatás zavartalanságának biztosítása miatt a nem fizetők kiesett díját is be kell termelni, és ezt bizony mi, rendesen fizetők fizetjük meg. Ilyen esetben legtöbbször bírósági végrehajtó kezdi és irányítja az eseményeket, a rendőrség az intézkedést biztosítja, ahogy egy előttem szóló leírta, parancsra, a bírósági végrehajtó megkeresése nyomán, ergo a rendőrségnek NINCS mérlegelési jogköre, ha a kilakoltatásra jogerős bírói ítélet alapján kerül sor, nem tehet a rendőr semmit. Jó lenne ezt mindenkinek egyszer és mindenkorra megtanulnia. Jogi félóra vége :)
Mindig nagyon jó érzés, ha külföldön belebotlok egy magyar vonatkozású alkotásba. Így volt ez Máltán is, ahol teljesen véletlenül vettem észre ezt az  56-os emléktáblát. Nagyon meglepődtem, hiszen mégsem egy szomszédos ország. Joggal merült fel bennem a kérdés, hogy mégis…..
Zsolteee 2015.09.05 20:02:22
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Hát Pajtás,én azt kívánom, hogy ilyen orvos kezeljen Téged :), én a magam részéről maradnék a hazai orvosoknál.
És ugye mindannyian hallottunk már a világhíres szír és afgán orvosokról, a kiváló egyetemeikről, és magas fokú kulturális tevékenységeikről. Ja,várj csak, nem is, mert nincsenek ilyenek. Ellenben kiválóan értenek más olyan dolgokhoz, melyek egyetlen célja a rombolás és pusztítás.
De nem vitatkozom, mindenki azt gondol és tesz amit akar, a magam részéről úgy vélem, hogy az 56-s párhuzam oly szintű tanulatlanságról, hazafiatlanságról és hülyeségről tesz tanú bizonyságot, amit már nem nagyon lehet überelni, pedig páran próbálkoztok ezzel gazdagon.
Minél több, a tiedhez hasonló meggondolatlan, és "csak azértis" hozzászólásokat olvasok, és minél több ehhez illeszkedő magatartást tapasztalok,annál inkább kezdem elhinni, a világ megérett a "reset" gomb megnyomására, de ha ez a "migráció" így folytatódik,és ti még tapsoltok is hozzá, akkor előbb meg fog történni, mint azt gondolnánk.
Bízom benne, hogy senkit nem sértettem meg, próbáltam a lehető legjózanabbul és közérthető módon összefoglalni a meglátásaimat.
Zsolteee 2015.09.05 20:22:30
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Egy kis logikai bukfenc, ha a szír orvosok itt tanulnak, ahogy mondod, akkor hogy a fenébe menekülhetnek onnan, ha már egyszer itt vannak?! vagy ha már itt vannak évek óta, hiszen állításod szerint itt tanulnak, akkor nem lehetnek a menekültek között, ez sehogy sem jó. Továbbá nem volna tanácsos szírként megnevezni minden arabot, ezt hagyjuk csak meg nekik, meg a németeknek.

Na de mindegy is, az a baj,hogy a logika, a tények, a józanság mit sem ér a "csak azértis" gondolkodás móddal szemben. Pedig csak egy pici józanság kéne, és annak a megértése,hogy a menekült válság nemtől, hovatartozástól, politikai irányultságtól függetlenül mindannyiunkat fenyeget. MIndannyiunkat.

az az igazság, hogy nem nagyon tudok
Zsolteee 2015.09.05 20:30:53
@csak egy néző: Ne haragudj,ezzel mire is kívántad felhívni a figyelmemet? a világhírű szír egyetemekre? a menekültek között vándorló orvosokra? vagy mire? nem is értelek, na mindegy,a kutató munkát köszönöm, legalább te megpróbáltál valami értelmeset is az érvelésed közé rejteni.
akikről írtál mind mind európai közegben szocializálódott ember, ellentétben a mostani, követelőző tömeggel.
De mindegy.
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Spanyolcsizma, hüvelykujj-csavar, térdaprító... Mióta léteznek politikai és társadalmi konfliktusok azóta léteznek a különböző vallatási módszerek is, amiket széleskörben alkalmaztak és alkalmaznak jelenleg is az egész világon. Hiszen a kényszervallatással hatékonyan lehet…..
Zsolteee 2015.01.06 22:52:41
@Measurer: Tehát ha jól értem:
a rendőrség belenyúlt egy zárt, civil cégek által üzemeltetett informatikai rendszerbe, majd pszichiátereket (tehát többet is) fizetett le/kenyerezett le/utasított más módon, hogy a rendőrségre kedvező szakvéleményt adjanak? mindezt egy hétköznapi fiatalember besározása céljából, aki csak békésen sétálgatott vagy állt? mindezt mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül és több, egymástól független szerv együttműködésével és tudtával ? Jól értem?
Aha, értem. Szerintem ezen még gondolkodj egy picit, vagy írj könyvet, kiváló a fantáziád :)
Zsolteee 2015.01.07 09:23:45
@jogalany: A bizonyítékok szabad mérlegelése egy bírósági alapelv, és nagyon rossz példa volt az angolszáz jogrend kedves "jogalany", ugyanis az alapjaiban tér el a kontinentális jogrendszertől, már csak az ítélkezési gyakorlatában is (tudod, esküdtszék és társai). Mivel a témában roppant jártas vagy, ezért gondolom nem újdonság számodra, hogy az európai, ún, kontinentális jogrendszerekben (a brit nem tartozik ebbe bele) az a rossz hírem van, hogy hasonló a gyakorlat mint Magyarországon, a bíró szabadon mérlegel és értékel, pontosan ez adja a függetlenségét. gondolom arról is tudsz, hogy a magyar jogrend erősen építkezett a német jogrendből, így nem meglepő a hasonlóság. Javaslom ha nem hiszed, járj utána. De gondolom akkor mindenhol máshol is korrupt a rendszer ugye?! Ejnye na, még szerencse, hogy ilyen fene mód jártas vagy a bírósági eljárásokban :D! Egyébként a posztoddal a további problémám az, hogy a témánk nem a korrupció volt, hanem az ún. kényszervallatás, de nem baj.
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Zsolteee 2014.12.04 21:49:59
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
vettem a fáradtságot és megnéztem. Koncz Zsuzsa az elmúlt 5 évben kb. 15 koncertet adott (plusz - minusz 1), Zorán még ezt a számot se hozza, Kóbor meg még él??? mert azon kívül, hogy évente eladják az Omega 28 ezredik búcsú koncertjét sokat nem hallasz róla.
Félreértés ne essék, ők is kiváló énekesek, zenészek, de közel sem hozzák azt a teljesítményt mint Pataky és az Edda. nem várom el, hogy ezt megértsd, hiszen a kommented alapján a múltban ragadtál és képtelen vagy elvonatkoztatni a média populáris demagógiájától.
quisum pajti, te szintén hozod a múltban ragadt ember példáját. nem tudom mikor voltál utoljára Edda koncerten, de nyilván nem most Jöhetnék azzal, hogy vessük össze ki-mit ért el a zenében az elmúlt években, de nem teszem. Neked nem tetszik, nem hallgatod, nem jársz a koncertekre és pont, ennyi, a te dolgod, de ettől függetlenül az Edda és Pataky teljesítménye, a zenéhez való hozzáállása megsüvegelendő. Aki ezzel nem ért egyet, az vagy elvakult gyűlölködő, vagy pusztán hülye, vagy süket :)
Zsolteee 2014.12.04 22:58:38
@WoodrowWilson: Ha végig olvastad volna a válaszomat, akkor felismerted volna benne azt az érvelést, amivel nem védeni akarom (mivel nem kell), pusztán más megvilágításba szeretném helyezni ezt az egészet.
Miben másabb az ő hite és kvázi vallása, mint akár a szcientológia, vagy más szektának betudott vallásnak beállított csoportosulás? semmiben. vagy ennyi erővel a történelmi egyházak vallásait követőek is őrültek? Vagy Istenben és Jézusban szabad hinni, de ha más, ettől független dologban hiszel akkor őrült vagy? nem hiszem. azt gondolom, hogy kicsit toleránsabbnak kellene lenni, vagy megértőbbnek.
Emellett azt is megpróbáltam megvilágítani, hogy nem kéne ekézni egy olyan zenészt, aki 40 éve a pályán van, és aki még ma is csarnokokat tölt meg együttesével együtt! Nyilván szidni könnyebb.
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Zsolteee 2014.03.26 17:42:50
@♔batyu♔: valószínűleg egy sportos alkatú fiatalember vagy ezért kedvesek veled :), én is az vagyok, és velem is kedvesek szoktak lenni az emberek, illetve lehet, hogy a testalkatomhoz párosított a kopasz hajviseletem (melyet egészségügyi okokból hordok, ugyanis tényleg kopaszodok :D)is segít megoldani a feszültségeket :)! az emberek meglepően kedvesek tudnak lenni ha a megfelelő módon nézel rájuk, vagy szólsz hozzájuk :)
Zsolteee 2014.03.26 21:28:03
Azt hiszem valamelyik nap ellátogatok a fogaskerekűre, hátha tudok olyan provokatívan nézni, tevékeny sértetti közreműködést tanúsítani, hogy valaki meg akarjon legyinteni, majd abból is lesz poszt meg blog, csak másfajta :) :)
Szóval szeretem azt is, amikor pár ember azt hiszi, mint ahogy itt pár kommentelő, hogy elolvas három jogi cikket, akkor már a jog országos tudora lesz, és osztja az észt itt névtelenül. Az ilyen emberek egoizmusánál már csak a tudatlanságuk nagyobb. Ahogy azt már néhány tényleg művelt kolléga elmondta, a bűncselekményt, még ha az a vétségi kategóriába is esik a fiatal ember követte el, a szigorú, megvető nézés szerencsére még nem bűncselekmény. Továbbá valaki bátorkodott olyat írni, hogy a jó hírnév megsértése az semmi. Hát kedves tanulatlan barátom az bizony valami. Méghozzá polgári peres eljárást vonhat maga után vaskos kártérítéssel és nyilvános bocsánat kéréssel.
Másik kedves cimborám, ki vajkként írod alá posztjaidat. ki kell ábrándítanom Téged, ha és amennyiben egy elkövető nem akar büntetőeljárást, nem akar hátrányos jogkövetkezményeket, ebben az esetben bizony a sértett diktál (természetesen az ésszerűség határain belül), és ezt a bíróság is elfogadja. Hát sajnos ez van.
Természetesen az, hogy valaki tenyérbemászóan viselkedik, és esetleg visszaszól nem ok arra, hogy meglökjem, megüssem vagy bármi hasonlót csináljak. Ha meg fiatalkorú vagyok és ezt nem fogom fel, akkor nem megyek embereke közé, ugyanis elég sok bunkó van köztünk.
Szóval gyerekek, mielőtt azt a bizonyos enter billentyűt megnyomjátok, kicsit tájékozódjatok, gondolkodjatok, és ne hülyeségeket írogassatok.
Ma este 23:15-kor mutatják be az m1-en A rajzoló című magyar thrillert, amit Mattyasovszky Zsolnay Bálint rendezett az NMHH Médiatanácsának támogatásával. A rajzoló forgatókönyve a Fehér György pályázaton lett díjnyertes, a tévéfilm egy vidéki fantomképrajzolóról szól, aki…..
Zsolteee 2014.02.11 21:09:20
@WérMiki: pont ezen gondolkodtam, hogy vajon miért tiltották le, lehet a szerző is érezte, hogy azt a posztot egy "kicsit" elmérte :),nem baj, majd írunk ide azzal kapcsolatban is :)!
kedves szerző, ha már írtál valamit illik vállalni érte a felelősséget, tudod a sajtó szabadságba ez is beletartozik, bár lehet, hogy éppen a budapesti színesbőrűek buksiját simogatod ;)
Keletinél a masszőz kurva, trippert adott nekem az útra.Gonorrhea, mondták a dokik, a faszomról bőr is lekopik.Szétvágom a mocsok kurvát, elkerülöm a Péterfy utcát.Fészbuk Viki, akkurvaanyád, kapjál te is gonorrheát!..
Ez a dal más, mint a többi. Itt nem fog a geci a szádba fröccsenni... Ülök az autóban körülöttem a fények,Már nem is tudom hogy mitől félek.Tőle, ki csak játszik velem, vagy az érzéstől, hogy már nem lesz mellettem.Kétségek közt a vergődés,Igen Testvér rohadt egy érzés.Nincs esély nem látod az…..
A Téék-Deathben írom a rímeim, körülöttem ülnek a testvéreim, Ez a legdrágább kör, akár egy család, csak vigyázz rá ha ide rakod a picsád, Nem tűrünk meg akárkit köztünk, ha nincs helyén a pöcsöd rögtön elűzünk, Hallgas Minket, akár egy imát, megyünk előre tűzön-vízen át, Bepattanunk a piros…..