Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clave

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában. Tavaly már szerveztünk egy műhelybeszélgetést a témáról, most pedig blogposzt-sorozatba kezdünk, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára és…..
A brit diákok negyede olyan végzettséget szerez, amellyel nem tud eleget keresni ahhoz, hogy visszafizesse kölcsöneit – figyelmeztet egy tanácsadó szervezet...
clave 2019.01.17 14:46:06
@simpatico: Én is ezt látom. A szülő bizonyítani akar a külvilág felé. Angliában tanuli nagy divat,még ha beledöglik is a család. Pedig egy Anglia Ruskin University v Oxford Brooks és társai szakmai tudás nélkuül max. customer service munkára elég. Angliában ezek az önéletrajzok javarészt a kukában landolnak.És már itthon sem esnek hasra ezektől a no name diplomáktól. Piacképes angol tudást meg ennél olcsóbban is meg lehet szerezni.
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..
Vajon hány nyelvet tud egy gyerek egyidőben megtanulni? A kérdés elég sok határátkelő családban felmerül, különösen, ha vegyeskapcsolatról van szó. A két vagy több nyelv aztán fokozható még, a mai sztori esetében például rögtön négy különböző nyelvről lesz szó. De…..