Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolcsy05

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Az a helyzet, hogy az elmúlt héten még azt terveztem, ma az SZSZ választási eredményét fogom elemezni: sikereket és kudarcokat, tendenciákat és veszélyeket a számok tükrében. 62.391 szavazaton, 2,16%-on azonban nincs mit elemezni. Az SZDSZ a 2006-os „győzelemmel”…..
Vastagbőr Parlamenti képek 2009.03.31 09:01:00
Volt már ilyen post, de most, hogy a gazdasági válság mellett még kormányválság is van Magyarországon, még érdekesebb, hogy mivel töltik idejüket képviselőink a Parlamentben. Nézzük hát a képeket. Nyugi, nem mind a szokásos alvós/olvasós/telefonálós, a tovább után egy igazi…..
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
Vastagbőr Szavaztat az SZDSZ 2009.03.03 10:01:00
A remek SZDSZ-kampány folytatódik. Az szdsz.hu-ra kattintókat egy eldöntendő kérdésekből álló sorozat, kvázi szavazás fogadja. Az alábbi kép a tegnap esti állapotokat tükrözi. Valami zavar támadhatott az erőben, mert 57% vélte úgy, hogy a cigányoknak vérükben van a bűnözés…..
Vastagbőr Romák vs. rendőrök 2009.02.26 11:01:00
Egy kevés pluszinfó a siófoki, rendőrökre támadó cigánycsaládról: "A balhés roma család autója most is ott áll a Tesco mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolójában. A kombi Volkswagen Passat hátulja tele van élelmiszerrel, így a család vélhetően a bevásárlás után…..
Szépen mutatott tegnap a két hír egymás alatt: Századvég-Forsense februári közvélemény-kutatása (a táblázat a Reakcióról):    Összes megkérdezett Biztos szavazók Biztos szavazó pártválasztók…..
Nem tudom, hányan tartjátok ezt a mai, mesterséges "ünnepet", a virágárusok és ajándékboltosok keltette hisztériát. Remélem, senki, mert a szerelem nem megy parancsszóra, és nem függ a naptártól. Mindenesetre beteszek egy gyönyörű magyar számot, az általam ismert…..
A szociális és munkaügyi miniszter életrajza röviden:1951. április 2-án született Budapesten. 1974-ben a MKKE Általános kar népgazdasági tervező-elemző szakán szerzett közgazdász diplomát. 1981-ben az MKKE Továbbképző Intézetében vállalati komplex szervezés-vezetésből…..
zolcsy05 2009.01.20 18:33:19
A 19 éves, bébiszitterként dolgozó lány néhány napja állt bíróság elé New Orleans-ban, ugyanis a gondjaira bízott öt hónapos Andre Jenkinst betette a szárítógépbe, mert állítása szerint nem hagyta abba a sírást. Valójában azonban egy tévéműsort akart megnézni. Andre…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
Az önkormányzat tervei szerint hamarosan beindul a „Fizikai életfeltételek javítása Pécs keleti városrészében” elnevezésű program. A legsürgősebb beavatkozásra a György-telepen van szükség.A György-telep a város leginkább leértékelt lakóterülete, ahol 40…..
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
Az MSZP szerint az idén egymilliárd forinttal több támogatás jut a célzott romaprogramokra, mint 2008-ban - mondta Teleki László, a párt országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.A cigánytelepek felszámolására több mint egymilliárd forint van a 2009-es…..
Sikerült szenzációs interjút készíteni a Kurucinfo főszerkesztőjével. Csak nekünk! Igen, bármilyen hihetetlen is, de beszélgetést folytattunk a magyar fehér nemzeti és forradalmi sajtó legmagyarabb, legfehérebb, legnemzetibb és legforradalmibb legsajtósabb hírportáljának…..
Pécs minden nap a hírekben. Modern városimázs-építés.A nap abszurd híre:Összehangolt bűzbombás támadást(!) indítottak nívósabb a pécsi szórakozóhelyek és éttermek ellen ismeretlenek a hétvégén.  Négy helyszínen este fél 12 és éjfél között locsoltak szét egy…..
Csak így tovább, madaras srácok! Remekül bejött az ellenzéki szerep, az új elnök is csúcsra járatva muzsikál. Példát adtok, adtatok nemcsak az ellenzéknek, de az országnak, sőt az egész világnak a konstruktív és hiteles ellenzéki szerepből. Büszkék vagyunk rátok, hogy…..
zolcsy05 2008.12.22 14:02:21
Az MDF megdöbbent és azonnali vizsgálatot indít a ferencvárosi ajánlószelvények kapcsán

A Magyar Demokrata Fórum mélységesen megdöbbent a ferencvárosi ajánlószelvényekkel kapcsolatos hírek hallatán, és azonnali vizsgálatot kezdeményez az ügyben. Az MDF rendszerváltó pártként 1990 óta vesz részt tiszta és demokratikus eszközökkel a magyar politikában, és ez idő alatt soha hasonló eset, soha hasonló törvénytelen visszaélés nem történt. Az MDF az ügy tisztázása érdekében a választás rendjét sértő bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

A Magyar Demokrata Fórum jogkövető politika erőként mindent meg fog tenni az ügy mielőbbi tisztázása és rendezése érdekében. Azonban a mai magyar belpolitikai viszonyokat látva a fórum ellen intézett támadások sajnos nem meglepőek. Amikor szerver-feltörésektől, illegális lehallgatásoktól hangosak a hírek, amikor egy olyan radikális szervezet, mint a Jobbik, alkotmányellenesen tarthat fenn politikai mozgalmat, akkor úgy tűnik, egy útban levő tisztességes, konzervatív politikai erő megsemmisítése érdekében egyeseknek semmi nem drága.
Az MDF az ügy kapcsán már korábban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Mindemellett több kérdéssel az Országos Választási Bizottsághoz, mint feljebbviteli intézményhez fordultunk:

1. Miért csak három párt ajánlószelvényeit vizsgálták?
2. Egy képviselőjelölt mit tehet annak kivédése érdekében, hogy megfelelően kiszűrje a hozzá bármilyen csatornán – szándékosan vagy szándék nélkül – eljuttatott érvénytelen ajánlószelvényeket?
3. Megfelelt-e a hatályos törvényeknek az ajánlószelvények elszállítása az azok tárolására hivatott hivatalos helyiségből?
4. Készült-e erről az eseményről hivatalos jegyzőkönyv?
5. Miért nem kapott hivatalos meghívást az eseményre a Magyar Demokrata Fórum egy képviselője?
6. Nem jelenti-e a választás titkosságának sérelmét az a tény, hogy a kitöltött ajánlószelvények kikerültek az eljáró választási bizottság birtokából?

A Magyar Demokrata Fórum számára elfogadhatatlan, hogy az igazság kiderítésénél előbbre való a politikai célzatú vádaskodás, ezért bízunk az ügy mielőbbi teljes körű és alapos tisztázásában.

Budapest, 2008-12-22 Na erre varrjatok gombot ezt a pofátlanságot szégyenteljes amit Dávid és bandája művel!!!4
Mivel az utóbbi időben megsokasodtak a helyesírással foglalkozó kommentek, úgy gondoltam, a nyelvtan barátainak kedvében járok, és egy igazi csemegét teszek közkinccsé. Íme:"Budapesten születtem egy nyarat ídéző öszi napon október 14-én. Latin tagozaton érettségiztem a…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
Amikor ezeket a sorokat írom, még nem lehet tudni, hogy Budaházy és Toroczkai nevű, magukat hazafiaknak nevező politikai bűnözők felhívására szervezett tüntetés megtartható-e a Dohány utcai zsinagóga előtt. Az első beadványt a rendőrség elutasította, az utolsó hír szerint…..
Konzervatórium A bukás 2008.12.17 12:03:00
Feloszlatták végre! Az egyesületet, ami ugyan csak álca, és egyáltalán: működik? De a probléma megoldásához nem kerültünk közelebb, mert az nem a Magyar Gárda. A probléma továbbra is az állam szétrohadása, az, hogy az ország egyes területein már nincs jelen az állam (és…..
Csak az egyesületet, de a mozgalmat nem.Feloszlatták a Magyar Gárda kulturális és hagyományőrző egyesüleet, mert az sérti a cigányok érdekeit, ellenük írányul. Védeni kell ezt a Magyarország szempontjából oly hasznos kisebbséget.Miközben agyonverik a 14 éves kislányt, a sok…..
Gulyásdemokrácia Lelövik, ugye? 2008.12.16 21:12:00
Feloszlatták a Magyar Gárdát. Alkotmánysértő. Meg lehetünk ezen rökönyödve, hogy hát szegény gárdisták, mit sértenének bármit, de egy dolgot ne feledjünk: 2 és fél éve még képtelen ötletnek hangzott az a felvetés, hogy csuklyás ifjak a fokozott rendőri jelenlét ellenére…..