Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senza

48 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szóval hétfőn ráálltam a mérlegre, és szomorúan konstatáltam, hogy nem hogy nem fogytam, hanem híztam fél kilót. :( Úgy, de úgy szerettem volna 76 kiló alatt lenni, erre majdnem 77 voltam!  De tudtam, hogy menses idején ez sajnos sokszor így van, úgyhogy nem csüggedtem (nagyon). Belevágtam Chloé…..
Lassan eltelik a fogyókúrám 3. hete is.  Sajnos nem lehetek maradéktalanul büszke magamra, mert sajnos keddtől péntekig elb@ctam a kajálást az esti nassolással... Volt, hogy aztán másnap ezt kompenzálni tudtam a reggeli kihagyásával és/vagy néhány kilométer gyaloglással, de volt, amikor nem.…..
1. hét (2021. február 1-7.) Súly:79,9 kg --> 77,4 kg Fogyás: -2,5 kg Edzésprogram: Chloe Ting 4 Weeks Summer Shred Challenge 2020 – 1-9. nap Hátra van: 9 hét  és 7,5 kg 2. hét Súly: 76,3 kg Fogyás: -1,1 kg Összes fogyás: - 3,6 kg Edzésprogram: Chloe Ting 4 Weeks Summer Shred challenge…..
Végre rászántam magam a fogyókúrára! Nagyon ideje volt már, 79,9 kg-ot mutatott a mérleg hétfőn. Soha nem voltam még ennyire nehéz, még a szülésem napján sem.... Ráadásul 5 kilót a digitális oktatás alatt szedtem fel.  Igazából január 1-én terveztem elkezdeni a fogyókúrát, de nem jött össze....…..
Nagyon nem fűlt a fogam visszaállni a tantermi oktatásra.... Minden nap már 6-kor kelni, rohanni a reggeli teendőkkel, legkésőbb 7:40-kor már indulni tanítani a dermesztő hidegben, marháskodni ezzel a maszkhordással... Ráadásul most annyi minden egyéb teendő is van (osztályozó vizsga, haladásmérő…..
Véletlenül rábukkanni az interneten arra az információra, hogy életed nagy szerelme – aki 24 éve összetörte a szíved, és ezzel megtanított rá, hogy soha többé ne merj szerelmes lenni – házas és három gyereke van – megfizethetetlen. Minden másra ott van a Mastercard. :'(..
Mondhatni, hogy ma van az új év első munkanapja, azonban ez marhára nem igaz, mert már január 1-én is dolgoztam több mint 3 órát, és 3-án is még másfelet. Inkább úgy igaz a cím, hogy ma van az új tanév első tanítási napja.  És persze más reggel 8-ra beállt a gyomorgörcs. :(  Történt ugyanis, hogy…..
Na ez a nap is jól indult: áramszünet volt fél 8-től 8-ig.... Ettől persze nagyon ideges lettem, mert áram nélkül nincs wifi, wifi nélkül nincs internet, anélkül meg nem lehet online órákat tartani.  De szerencsére 8 után már rendben volt az áram. Az internet nem: fél 11 körül feladta. Nem tudom,…..
Ez a reggel is jól indult: elszakadt a teraszajtó redőnyének gurtnija. :( Ez a legnagyobb ablak az alsó szinten, így félig sötétben töltöttük a napot. Holnap talán kijön a szerelő. Ezen kívül még délben sikerült levernem a konyhapultról a cserepes snidlinget is.... Ma könnyű napom van, mert csak 3…..
A legundorítóbb arcát mutatja a tél: esik. A téli esőnél kevesebb lehangolóbb dolog van. Ráadásul olyan borús az ég, hogy bár még délután 2 óra sincs, lámpát kell kapcsolni bent.  Három órát már megtartottam, az egyik lyukasórában felkészültem a mindjárt következő dupla órámra. Utána még fel kell…..
A múltkor már értekeztem róla, hogy változtatni fogok a hajam színén, mert a sötétszőke festék (L'Oreal Paris Casting Créme Gloss 700-as "Mézes" árnyalat) 3-4 hajmosás után már sárgás árnyalatot ölt, amitől irtózom. Úgyhogy tegnap a szót tett követte, és átfestettem a hajam. Maradtam ugyanennél a…..
8 hónappal ezelőtt a férjem vett nekem egy új laptopot. A régi sem volt túl öreg, 4 éves mindössze, de szívből utáltam az első perctől kezdve... Irtózatosan pocsék billentyűzete volt, és az - állítólag - kivételesen szuper videókártya ellenére rettenetesen szenvedett a filmek, videók levetítésével.…..
Az irodalom érettségi dolgozatomat benevezte az irodalomtanárom (és egyben osztályfőnököm) egy fogalmazási versenyre, a Fogalmazz pontosan, logikusan és szépen versenyre, amely értékelte az ország középiskoláiból érkezett legjobb érettségi dolgozatokat. Különdíjat nyertem vele. Akkor igazából fel…..
Utoljára tavaly novemberben voltam fodrásznál. Akkor a hajszínem világosítása volt a cél, került bele jócskán szőke melír, és az alapszíne középbarna lett az addig feketésbarnára festett hajamnak. Sajnos a melír nagyon megviselte a tincseimet, csakúgy, mint a csaknem két évtizede tartó…..
Életemben egyszer nyaraltam a nagyanyámnál. Olyan furcsa családba születtem bele, ahol a szülőknek nem volt igényük arra, hogy a felnőtt gyermekeikkel és az unokáikkal tartsák a rendszeres, szoros kapcsolatot. Apám például évekig nem találkozott az anyjával, miután megnősült. Néhány évvel később…..
Aktuális járvány-statisztikák: fertőzöttek száma: 3284 fő, ebből aktív fertőzött: 1905 fő, meggyógyult: 958 fő, elhunytak száma:421 fő, tesztek száma: 112 165 db.  Totál szívás volt ez a hét, de nem a koronavírus miatt... Csak a szokásos abszurdisztán… Ami lecsapta nálam a biztosítékot, az a DHL…..
Aktuális járvány-statisztikák: fertőzöttek száma: 3035 fő, ebből aktív fertőzött: 2054 fő (most már ezt is közzéteszik), meggyógyult: 630 fő, elhunytak száma: 351 fő, tesztek száma: 83958 db.  Felemás volt ez a hét, több szempontból is.  Egyrészt az első fele még áprilishoz tartozott, a második…..
Kicsit megkéstem ezzel a havi összefoglalóval, és ez is jól jelzi, mennyire érdektelen volt igazából ez a hónap...  Nem történt semmi érdekes. Nem lett tömeges a járvány, ezért április vége felé be is jelentették, hogy május 3-án tetőzik, punktum. Tartottuk magunkat a kijárási korlátozásokhoz, de…..
Aktuális statisztikák: Összes fertőzött: 2583, ebből gyógyult: 498, meghalt: 280, tesztek száma: 65625. Na, hát ez a hét szétesett. Ugye azt még az előző héten megfogadtam, hogy nem tervezem túl a napjaimat és végre kicsit pihenek. Hát ebből az lett, hogy minden nap 9 körül keltem csak fel, és a…..
Aktuális statisztikák: fertőzöttek száma összesen: 1984 , ebből megggyógyult: 267, meghalt: 199, tesztek száma: 48 057. Úgy tűnik, már mindenki unja ezt a veszélyhelyzetet. Az egyre nevetségesebbé váló tisztifőorvos-asszony (röviden: Cecília néni) már 5 hete hajtogatja, hogy "a tömeges…..
Heti statisztika: Fertőzöttek:1458, ebből meggyógyult:120, meghalt: 109, összes teszt: 34819.   Hát nem lett jobb ez a hét se. :(  Pedig jól indult, valahogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb voltam, jobban is aludtam. A munkával is jól haladtam, így végre, 5 hónap után megengedhettem magamnak azt…..
Aktuális helyzet: fertőzöttek száma 744, ebből gyógyult 64, meghalt 38, mintavétel 22 282. Fáradtság - ezzel a szóval tudom jellemezni ezt a hetet. Most jön ki rajtam az, hogy 5 hónapja meg se álltam. Karácsonykor volt egy hét szünet, és már előtte, novembertől egészen február végéig dolgoztam vég…..
Véget ért a március is... Hát mit mondjak?! Ez nem volt az én hónapom! Elérte a koronavírus-járvány Magyarországot is, és ez borította kb. minden tervemet az elkövetkezendő fél évre... Megbízások ugrottak, a tervezett építkezés elhalasztva, nyaralás nem lesz. Szuper év lesz, már látom.  A…..
Statisztika: 408 fertőzött, ebből 361 aktív eset, meggyógyult 34, meghalt 13.  Eddig igyekeztem pozitív maradni, de ma beláttam: semmi értelme. Annyira szar a helyzet, hogy abszolút debilség lenne részemről úgy tenni, hogy ez semmiség, egy kis zökkenő lenne, amin mindjárt túl leszünk, és juj,…..
Március 13-án kihirdették az egészségügyi vészhelyzetet (vagy mit - igazából nem tudom pontosan), ami annyiban merül ki, hogy bezárták az iskolákat, otthonról tanulnak a gyerekek, és korlátozzák a társas érintkezést - 100 főnél nagyobb összejöveteleket nem lehet tartani, és az ennél nagyobb…..