Regisztráció Blogot indítok
Adatok
max respect

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén bevallom, a How I Met Your Motherben engem a legkevésbé az érdekel, ki lesz ennek a szerencsétlen Tednek a nője. Annyit huzigálták előttem red herringeket, hogy immunis lettem a dologra, felőlem lehet az első statiszta, akire a késítők ráböknek, vagy Pamela Anderson is…..
A Budapest Film volt olyan szíves és elmesélte mi mindenre számíthatunk tőlük még az idén, és azt kell, hogy mondjam: nem lehet egy szavunk sem. Bár a címhez nem sok köze van, a nyalókanévadó nyomozó képe nem véletlenül keveredett ide, hanem mert szeptemberben jön a Kojak. A…..
max respect 2008.07.03 12:35:42
Elég pozitív visszajelzései voltak annak, amikor két hónapja egy héten keresztül csak retrojátékok kerültek a blogba, úgyhogy megpróbálom megismételni ezt a produkciót, mert még maradtak frankó linkek. Kezdetnek itt a Prince of Persia flashverziója, ami inkább a nehézsége, mint…..
max respect 2007.11.06 11:32:40
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
Az egyik legprímább táblás játék, a San Marco alkalmazza azt a trükköt, hogy a játékosnak egy kupac kártyából kell választania, a kupac maradéka pedig az ellenfelekhez kerül. Így a követendő taktika összetettebb: nemcsak azt kell figyelembe venni, hogy milyen kártya jó a…..
Miközben arra várunk, hogy minél több játékos sérüljön le a válogatottja edzőtáborában (eddig még csak Fernando Torres szívta meg Sergio Ramos belépőjét a spanyoloknál, idén már nem biztos, hogy játszanak, amiért nyilván nagyon hálásak az UEFA-heleyezésért küzdő…..
Emlékszik még valaki a Stone Age című örökbecsű klasszikusra? Az egyik legjobb logikai játék volt, amit valaha merevlemez a hátán hordott. Valami hasonlóval próbálkozik az IQ Marathon, amit Attila nevű olvasónk küldött be. A játékban egy tehenet kell eljuttatnunk egy kupáig, ami…..
max respect 2007.05.03 17:40:24
max respect 2007.05.04 00:48:34
comment:com Kukázia, gyere haza 2007.04.30 13:24:00
Mindig szerettem volna egy képzeletbeli barátot, de nekem olyan sajna nem jutott, nem úgy az öcsémnek, aki két-hároméves korában sikerrel magyarázta ki magát minden galibából, ha kiejtette Kukázia nevét. Kukázia ette meg a csokit, törte el az új játéktraktort és mondta azt, hogy…..
max respect 2007.04.30 22:29:58
comment:com Ó, ti hülye jenkik 2007.04.25 12:11:00
Szinte minden nap lehetne ilyen posztokat feltenni, mert az ország nagyságával egyenes arányban nő a prüdéria és a baromság hányadosa is, egyszerűen nevetséges mekkora faszokat képes kitermelni egy ekkora nemzet. Az egyik ottani gyermekvédő szervezet (One million moms) sasszeme most…..
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..
max respect 2007.04.06 21:46:03
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..
Figyelem, nagyon meg nem erősített információk következnek, ez már tényleg olyan, hogy ismerünk valakit, aki ismeri azt a madarat, akinek az unokaöccse az csiripelte. Nos, több, meg nem erősített forrásból már régebben úgy értesültünk, hogy Zalatnay Cini kemény béralku után 30…..
Az m1 ma este egy nem vicces Jim Carrey filmmel indít 20:40-től (Mi lenne ha?), márpedig azok nem is nagyon szoktak jól sikerülni. Nagyon úgy néz ki, hogy a kutya nem kíváncsi a gumiarcú komikusra, ha nem vág hülye grimaszokat és beszél a seggéből, pedig lehet, hogy több is lenne a…..
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
max respect 2006.12.29 01:20:02
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
A Hadag Nachasch izraeli zenekar koncertjére a Radiohead elől menekültem, akikkel igazából semmi bajom a világon, csak egyrészt valahogy kimaradtam az őket körülvevő őrületből, másrészt zavarta a hatalmas tömeg is. Olvassák el Imecs kolleganő lelkes beszámolóját! A jó sok…..
max respect 2006.08.15 18:21:09