Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuzo

52 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjött este a Pultos csaj. Mikor megérkezett, akkor indult el otthonról a szomszéd csaj. Kiléptem az ajtón, és a Pultos csajt magam elé engedve indultam vissza, de közben néztem, ahogy a szomszéd a kis virágos nyári ruhájában leguggolva keresi a kulcsot a táskában. Eléggé elakadt…..
Korábban megkaptam már kép formátumban is, de most videó formában is elérhető az a kis gondolat futam, ami a jelenlegi adószintet jellemzi.Érdemes megnézni, aztán tovább gondolkodni:http://www.youtube.com/watch?v=L_mzaleognAA lényege (de azért remélem megnézitek!), hogy ma a…..
Szombaton március 28.-án részt vettem az új csapatom a Team Amsterdam prezentációján. Ez a csapat, egy regionális teamnek számít, ami azt jelenti, hogy a 3 amsterdami klub legjobb versenyzőit tömöríti egy csapatba. Ezzel a csapattal megyek, majd a nagyobb versenyekre, míg itt…..
Sziasztok! Elég eseménydúsra sikerültek az elmúlt napjaim, hétvégén indultam a Tihany kupán, majd este már indultunk is ki apával, és edzőmmel, Fülöp Tibivel Amsterdamba. A Tihany kupán egy 4. helyet sikerült megszereznem, ami biztató jel a szezon további részére. Most pár…..
Sziasztok! Elég rég jelentkeztem már, ezért elnézést kérek. Elég jelentős változások történtek az utóbbi időben. Történt ugyanis, hogy február elején Arnold, a csapatfőnökünk bejelentette, hogy vége a csapatnak, nem indulunk el a 2009-es évben. Februári edzőtábor helyett,…..
Sziasztok!   Amíg otthon voltam az ünnepek alatt, megjelent egy újság cikk, amit itt tudtok megtekinteni. Mielőtt visszajöttem Veszprémbe, részt vettem a következő terheléses vizsgálaton is, ami edzőm (Fülöp Tibi) szerint egész jól sikerült, nála ez elég ritka dolognak…..
Karácsony Kupa Póstelek   December 27.-én rendezték meg Pósteleken az MTB Karácsony Kupát, -2°C és havas ködös időben. A versenyt egy kastély park területén bonyolították le, ahol 2. világháborús bombatölcsérek is találhatók. Persze ezekbe mentünk mi is. A pálya…..
Minden kedves ide látogatónak, támogatóimnak és szurkolóimank kívánok kellemes és meghit karácsonyi ünnepeket.Üdv Pisti..
Sziasztok! Kezd újra beindulni az élet bicózás terén. Héten voltam az edzőmnél (Fülöp Tibor - Cycling Sport Center) és elvégeztük a szükséges terheléses vizsgálatot. Az eredmények Tibi szerint pozitivak voltak, és jövőre nézve bízató, így a jövő évi célom a még…..
Sziasztok! Rég jelentkeztem már, így most összefoglalom az elmúlt hónap eseményeit, valamint beszámolok a friss hírekről. Októberben jól megérdemelt pihenőmet töltöttem, de azért teljesen nem tettem le a kerékpárt, valamint eljártam egyéb sportokat űzni, mint például…..
Sziasztok   Befejeződött a 2008-as kerékpáros szezonom, amit az osztrák Bikesport Käerten csapatában töltöttem el. Az idén egy új környezetbe kerültem, magasabb szintre léptem. Hozzászoktam a nemzetközi szinthez, a nagy mezőnyhöz (120-140fő) és versenyről versenyre…..
Sajnos a múlt hétvégi utolsó Tchibo kupát, betegség miatt ki kellet hagynom. Valami fajta vírust kaphattam el, láz, fejfás és elégé le is gyengültem. Ezen a héten szerencsére már sikerült kihevernem. Így újra edzésbe tudtam állni. Igaz még csak nagyon könnyűeket edzettem a…..
Az elmúlt hétvégén egy 3 napos 4 szakaszos többnapos versenyen vettünk részt. Linz, Passau, és Budweis környékén. A szakaszok átalagosan 140km hosszúak voltak, és elég komoly hegyek között tekertünk. 1. szakasz Budweis – Bad Leonfelden 148kmAz első nap Csehországba,…..
A határ közeli Oberwartba utaztunk a 7. Tchibo kupára. A pálya elég hegyes volt a rajt után 30km-el egy 7km-es 800m magas hegyre másztunk föl. Majd 20km után következett egy másik komoly mászás 5km-es de ez már csak 600m-es hegy volt. A végén, pedig egy kis hegyi körbe kellet…..
Hétvégén mivel Ausztriába nem indultunk versenyen, így pont jól jött edzésképen a közelbe rendezett Tour de Gella. A pálya egy 16km-es körpályán volt, amiből ötöt kellet teljesíteni, és egy 3km-es emelkedő volt benne, ami végére az utolsó körbe a befutót is vitték. A…..
Hétvégén átutaztuk egész Ausztriát, sőt még egy kicsi időre Németországba is voltunk, majd svájci határ melletti Götzisbe mentünk a 7. Tchibo kupára. Így 10 óra kocsikázás után mikor oda értünk, egyből mentünk is este átmozgatni Svájcba, ha már úgyis ott voltunk. Itt…..
A hétvégén ezen a két napos versenyen vettünk részt. A szombati napon 140km-es, vasárnap, pedig egy 147km-es szakasz várt ránk Purgstall környéki dombokon. Az első napon egy 20km-es körön mentünk hét kört, amibe egy 2km-es 14%-os emelkedő volt. A második napon egy kicsit…..
Gemenc Kupa után egy kis pihenő, amibe próbálkoztam a szörfözéssel, több-kevesebb sikerrel, majd hétvégén már jött a Tschibo kupa 6. fordulója. Sajnos Balázs a verseny előtt megbetegedett így apával utaztunk ki Braunaba. A pálya úgy nézett ki hogy a befutó előtt volt egy…..
Az ob után kis pihenőt tartottunk, és a görcs okát is meg próbáltunk megkeresni, amit szerencsére sikerült is. Majd következett a Gemenc GP, ami indulása előtt volt egy kisebb galiba, de szerencsére ott lehetünk. Amit igyekeztünk is meghálálni a csapatvezetésnek egy csapat…..
Legalább tavalyi 2. helyemet, de inkább a bajnoki trikót szeretem, volna elhódítani ezen a versenyen. A bajnokság előtti napon már lementünk Sirokra Balázzsal, hogy bejárjuk a pályát. Amin egy laposabb és két egymás utáni meredekebb emelkedő nehezíti majd a versenyt. Másnap 4kör…..
Kicsit megkésve, de most pótolom a Hosszútávú bajnokság, Gemenc kupa és a hétvégi 6. Tschibo kupa beszámolóit...
Szombaton az 5. Tchibo kupán vettünk részt. 162km várt a 140fős mezőnyre, az enyhe emelkedőkkel tarkított terepen, és 3 nagy kört kellet mennünk a versenyen. Ami egyben az utolsó megmérettetés is volt az OB előtt. Így kicsit fáradtan is érkeztem a terhelések miatt, ami meg is…..
A hétvégén az 5. Tchibo kupán veszünk részt melynek a neve Lungau Rundfahrt. Szombaton 11h-kor lesz a rajt és 165km dombos terepen verseny szintrajzát itt lehet megnézi. Verseny után jön majd a beszámoló. Addig is kellemes hétvégét Mindenkinek. ÜDv Pisti..
Felkerültek a friss beszámolóim a versenyekről. Egy kis disgn-beli módosítás is történt, és hamarason új címre fogköltözni az oldal, de arról majd teszek föl értesítést. Mostmár igyekszek többet ide írni, és megpróbálok majd kerékpáros híreket is elhelyezni ide. Az…..