Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergr

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik csak a magyar politikát ismerik, most csodálkozhatnak, hogy a saját pártja(i) ellen hisztérikus kirohanásokba bocsátkozó Hadházy Ákos és a választáson a kongresszusi döntések ellenére visszalépők után most Szél Bernadettet és még két korábbi elnökségi tagot is súlyos büntetéssel sújtott a párt…..
Gergr 2018.07.19 23:01:34
@KalmanBlog: Olyan hiteles mindig Fidesz hívek szaladnak egyetérteni az LMP mosdatókkal.
Gergr 2018.07.19 22:48:40
@Szerecsenmosdatás: Hát pont ez a "siker" a baj. Az LMP Szél és Hadházy elnöksége alatt növelte támogatottságát a 2014-es schifferi "senkivel nem tárgyalunk semmiről" szinthez képest, teljesen világos hát, hogy emiatt a növekedés miatt Szélnek és Hadházynak BŰNHŐDNI KELLETT!!!444!

Az LMP-nek ugyanis nem célja, hogy növekedjen, az LMP-nek az a célja, hogy a Fideszt hatalmon tartsa. Sallai is bevallotta ma, hogy neki esze ágában nem volt kormányt váltani - nem mintha eddig tevékenységéből ez nem lett volna világos.
Ebbe a levesbe köptek bele Hadházyék, akik figyelembe merészelték venni, hogy mit akarnak a választók, gondolni mertek az ország jövőjére és szembe merészeltek menni a Schiffer-Sallai féle "Csak a Fidesz" vonallal. A választók ezt honorálták is, emiatt aztán majdnem nem lett meg a kitűzött cél, a Fidesz kétharmad, így le kellett csapni a renitensekre, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. Sallai és a Fidesszel bevallottan összedolgozó Barta János ki is záratták a pártból a Kunhalmi javára visszalépő Kassait. Ha rajta bukik a kétharmad, talán meg is verik őt is.

Így jön ki, hogy ami egy normális ellenzéki pártban valóban siker lenne, és az következne belőle, hogy erre kell továbbmennünk, az az LMP-ben megtorlandó bűn, amiből hátraarcot kell csinálni és minden felületen kiátkozni a siker elkövetőit.
Gergr 2018.07.19 22:58:32
@kiscica12: Ezzel a "nagyképű köcsögözéssel" te is komoly kultúráltságról tettél tanubizonyságot. Elhiszem, hogy a te szinteden a Sallai képviselő úr szájából elhangzó "hülye seggfej! Mosolyogsz itt össze-vissza, bazdmeg, a képedet is beverem, ha meglátlak!" mondat is a magaskultúra része, de azért van akinek kicsit más a mércéje.

Ja tényleg csak fellökte? Hú, hát így már mindjárt más, a fellökés már tökéletesen méltó cselekedet egy demokratikus, európai párt országgyűlési képviselőjétől.

Sallait vajon BESZÉLNI, ÉRVELNI nem tanították meg a kedves szülei csak ütni/lökdösni mint egy tipikus lecsúszott kocsmatöltelék?