Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*-*

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
Az előző rész tartalmából: megtudhattuk, miért érdekes, hogy miképp utaznak az oroszok, és mit csinálnak, ha a városon belül, vagy környékén akarnak költségtakarékosan közlekedni.Mai posztunkban azt boncolgatjuk, hogy mit tesz az átlagos orosz ember, ha egy kicsit távolabbra van…..
zhaoman film: CJ7 [長江7號] 2008.02.29 05:01:00
Tegnap moziban jártam, a CJ7-et néztem meg. A rendező Stephen Chow, az ő nevéhez fűződik a Shaolin Soccer, és a Kung Fu Hustle. Az előbbi az "Üsd, vágd, focizzál!",  míg az utóbbi a "Pofonok földje" címet kapta a Nagy Magyar Címadó-tól. Ezúton is…..
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..
*-* 2008.12.15 07:07:33
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
UPDATE: a listába felkerültek a kommentekben megjelenő észrevételek is.Nézem a tévét, és mit látok? A műsorvezető srác pecsétgyűrűt visel. Huszonpáréves és pecsétgyűrűt visel. Azonnal az agyamba villan az a gondolat, hogy pecsétgyűrűs pasi hozzám soha NE közeledjen, még…..
A saját reklámja szerint a nem hivatalos szurkolói sört gyártó Ottakringer a lengyelek elleni meccs előtt nagylelkű felajánlást tett: az osztrák góllövők életük végéig ingyen ihatják a sörüket. A második csoportmeccs utolsó másodperceiben aztán betalált a kapuba Ivica…..
*-* 2008.06.14 20:35:51
A Homár is tapasztalt már ilyet több helyen, szerencsére Attila meg is fotózta, úgyhogy a kérdést ezennel az illetékeseknek szegezzük: Miért rohasztják meg a Rio Mare tonhalkonzerveit melegebb időben? Hogyan lehet az elpusztíthatatlan konzerv tartalmát olyan félig…..
Annyi fotót kaptunk Bálinttól, hogy ha azt mindet elő kellene hívatni, a gatyánk is rámenne, úgyhogy erőteljesen szelektáltunk végül. Nem lepődnénk meg azon sem, ha kiderülne, hogy fotóriporter és spontán szolgálatba helyezte magát, mert éppcsak alulról nincs képünk a lenti…..
barrera Mindenható bankok 2008.06.12 16:35:00
Sms jön...Feladó R. bank. Aszongya:Önnek az XYZ-123 frsz személyautón nagy összegű felhalmozott tartozása van.Haladéktalanul lépjen kapcsolatba a behajtási csoporttal.Tényleg?Van pár probléma...1. nincs ilyen kocsim.2. tartozásom sincs3. nem vagyok kapcsolatban az R. bankkal.De rendes…..
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
Tényleg közel a forradalom Amerikában. Úgy látszik miután Barack Obamának már csak egy nyugdíjast kell lefutnia és fekete lesz az elnök, a rendőrség is visszavesz a feketék börtönbe deportálásából. A héten a Dr. Dre-csatlós Warren G ellen nem indult eljárás, pedig füvet…..
*-* 2008.06.12 13:47:46
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
*-* 2008.06.12 13:47:03
[UPDATE 2009.07.09: Nos, az ember az idő és élete előrehaladtával hajlamos felülírni régebbi kimondványait, gondolatait. Az utóbbi időben tapasztalható, általános elgyökeresedés a BKV ellenőrök között pedig erre késztet engem is, ezért megkövetem magam, és azt mondom: nem…..
*-* 2008.06.12 13:45:39
Hóbelevanc Csődben a multiplexek 2008.06.12 10:30:00
Annak idején nemhogy a nagyvárosok büszkélkedhettek mozival, de gyakorlatilag alig volt kistelepülés, ahol ne lett volna elérhető a szórakozásnak ez a formája. A legkisebb üdülőfaluban is volt még a 80-as években fapados mozi, valamilyen kisméretű vetítőgéppel. Aztán lassan…..
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
*-* 2008.06.12 09:21:06