Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BIcskei Flóra

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor érthetetlen döntéseket vagy nemdöntéseket hoznak cégek. Amikor ezeket a sztorikat hallom, élem, elgondolkodom: valószínűleg sok, szakmailag kiemelkedő HR-est ugyanúgy lebegtet a főnöke vagy a munkaerőt kereső szakmai vezető a döntéssel, mint ahogy ő lebegteti az álláskeresőket. Vagy éppen a…..
BIcskei Flóra 2018.09.08 14:37:50
@pizo: Mert ez egy baromira ageista ország. A huszonévesek meg okkal azt hiszik-mert mindenhova őket veszik fel-hogy nekik minden alanyi jogon jár. Nem tisztelik az idősebbeket, pofákat vágnak rájuk.Pedig nem fognak örökké huszonévesek maradni, ők sem.
LUST FOR ART Szembenézés 2018.08.27 12:42:14
Chagall. Finomság, szinte átlátszó-kristályérzékenység. Mintha kicsit sírnának a képei. Álmok, víziók, minden az egyben és egy a mindenben. A színek meg...mintha lágyság és élesség ütközne egymással. Hazavágyott. Néha nem haza a haza. És amíg az állatok szeme szelíd-szerető, az ember olykor…..
LUST FOR ART WITKIN 2018.08.27 12:42:11
  Witkin. A szemembe vágsz, belém késelsz. Vagy csak húsbavágsz, így, szimplán és egyszerűen.  Joel Peter, én annyira kerestem a szépet egész életemben. A lágyat, a jót, a selymesen csillogót. A szabályosan összeillőt.  Elvoltam vele, ha megtaláltam, elnéztem az egymásba csúszó színek harmonikus…..
LUST FOR ART ALESSANDRA MÉLYSÉGEI 2018.08.27 12:39:47
Alessandra Sempreboni olasz képzőművész munkáival egy művészetrajongó Facebook ismerősöm oldalán találkoztam először, talán egy évvel ezelőtt. Éppen egy novellán dolgoztam, és érdekes módon, Sempreboni egyik képén pontosan ugyanazt a motívumot láttam visszaköszönni, ami a novellámban is megjelent:…..