Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Aradi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tekintélyes brit lap, a The Times arról számolt be a minap, hogy a Juventus 120 millió fontot (kb. 134 millió eurót) készül ajánlani a Manchester United középpályásáért, Paul Pogbáért. Az olasz rekordbajnok állítólag azért szeretné visszacsábítani egykori futballistáját, hogy ezzel bebetonozza…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2019.06.17 20:00:00
Jók közül a legrosszabb: a vártnál hosszabb vajúdás után született meg az új edzőnk, de most már hivatalos. Maurizio Sarri lesz az. Örülünk, Vincent? Vagy mit gondoljunk most erről? Mármint azon túl, hogy amíg itt lesz, végeláthatatlan mennyiségű szóviccet lehet elsütni a…..
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint hamarosan megoldódhat Massimiliano Allegri pótlásának kérdése, hiszen a Tottenham Hotspur csapatát irányító Mauricio Pochettino igent mondott a Juventusnak. A La Gazzetta dello Sport arról számol be, hogy a Juventus sportigazgatója,…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
János Aradi 2019.04.17 00:19:02
@Apuleius: Mert pontosan tudja , hogy nagy csapatba nem alkalmaznák, meg ott mutatni is kellene valamit ahhoz meg kevés .Olaszországot belül meg necces lenne morálisan .Ő sem hülye nem fog a munkanélkuli hivatalban sorban állni . Szépen kivesz annyi pénzt a Juvéból amennyit csak tud ennél magasabbra úgy sem jut . Patkány egy ember. Ha lenne vér az ereiben lemondana magától. Fúj de utálom uristen
János Aradi 2019.04.17 00:43:49
@Dr. Grant: Ha Angelli egy gerinces ember aki nem játszik zsebre akkor ilyen körülmények közt nem hozza ide , hogy veszélybe sodorja az ősi családi vállalkozást. Biztos, hogy volt miértje anyagilag . Már eleve az gusztustalan , hogy ez felmerült , hogy egy focista miatt mások megélhetésével játszon. Ha nem szukolóként nézzük elég diktatorikus viselkedés .
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
Massimiliano Allegri mentora, Giovanni Galeone a Juventus vezetőedzőjének jövőjéről beszélt a Tutto Napoli számára. "Allegri jövőre a Premier League-ben? Nem tudom. Olaszországban nincs másik klub, amelyhez csatlakozhat. Attól függetlenül, hogyan végződik majd a Bajnokok…..
János Aradi 2019.02.26 23:34:36
@Grinta: Én sem hinném de elméleti síkon logikus lépés lenne .
János Aradi 2019.03.02 00:17:02
@Rikoo: Pontosan! Hülye lenne elmenni. Itt biztonságban van ellenben a Reálban 10 ilyen meccs után páros lábbal rúgnák ki...

Allegri szakmailag egy nulla. Erőnlétünk nincs mióta itt van, lendület/támadó játék 1-2 meccset kivéve szinten jelentéktelen, védelem szo-szo, össze vissza értelmetlenül rotálja a csapatot, tűz kb annyi van benne mint az Atlanti-Óceánba. Nem tudok pozitívumot említeni mellette , egyszerűen túl van hypolva mert a Juventus edzője. A bajnoki címekkel nem lehet érvelni mert a mi keretünk és anyagi hátterünk jelen pillanat 2 Olasz top csapatot tesz ki.

Allegri pályafutása most van a csúcson , hogy nálunk lehet amint elmegy innen csak lefelé mehet, ezt ő is tudja fél is ezért van még itt.

Annyira instabil a nem létező játékunk, hogy bármikor benne van , hogy átgázolhat rajtunk bárki ha nekünk esnek .
Az Atlético Madrid elleni sima, 2-0 után igencsak nehéz helyzetbe került a Juventus, hiszen március derekán Torinóban úgy kell legalább két gólt szereznie, hogy egyet sem kap a harcos spanyol csapattól. A vereség után természetesen felmerült, hogy Massimiliano Allegri jövője…..
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a csapat teljesítményét illető felerősödött kritikus hangokra azzal válaszolt, hogy véleménye szerint a futball nem egyszerű videójáték. Az Öreg Hölgy csapata az Olasz Kupából való kiesést követően, amelyet amúgy nagyon semmirekellő…..
János Aradi 2019.02.03 01:47:25
@Il Principino: azért az a Barcelona illetve Real osztálykülönbséggel vert minket amikor igazán ott volt a cél :DDD Sanszunk nem volt egyik döntőn sem.
Az Atalanta otthonában elszenvedett megalázó vereséggel a Juventus számára befejeződött az Olasz Kupa, melynek előző négy kiírását zsinórban elhódította a zebracsíkos csapat. Most tizenegy pont előnnyel folytatódik a bajnoki verseny, s a címvédő az első osztály újoncát, a…..
János Aradi 2019.02.03 01:30:57
@10Delpiero10: Allegri képességei semmivel sem maradnak alul más edzők képességeivel. A különbség Klopp és Allegri közt az a tök. Kloppnak van Allegrinek nincs. Ilyen szempontból viszont 10 másik edző is előrelépés Max-hoz képest. Képtelen tűzbe hozni a csapatot. Tűz nélkül nem lehet sportolni, és küzdelmeket nyerni. Ez egy nagyon erős Juventus talán sosem volt ilyen erős keretünk, de nem emlékszem mikor volt ennyire moslék a játékunk. Ennél gyengébb kerettel is játszottunk már jobban. A napnál is világosabb, hogy nem a csapattal van a baj. Egyértelműen látszik rajta bármennyire is próbálja takargatni, hogy fogalma sincs mit kezdjen a csapattal egyszerűen kifujt. Ilyen szinten már olyan profi játékosok vannak, hogy nem kell feltétlen Lippi vagy Acelotti kaliberű szakmai tudás, egyszerűen kell egy olyan karakter aki megadja a a csapat sémáját és üzemanyagot biztosít . Szvsz Allegri egyikre sem képes. Persze a csapat valaha volt egyik legjobb védőjét azt le tudja ültetni a lelátón egy kis székre, az Olasz mentalitást is tudja bírálni folyamatosan, csak a bökkenő az az, hogy jelenleg a Serie A leghányásabb játékát produkálja a Serie A legerősebb keretével, és igen látványosan kezd tanácstalanná válni.

Motiválatlan a csapat, nem tudunk felpörögni, és könnyedén sebezhetőek vagyunk , nem fogunk BL-t nyerni.
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
János Aradi 2019.02.01 22:12:10
@Barolo4: 15 gólt szerzett abból 5-öt 11-esből....ennyit Híguain is tudott . Bárhol kapott volna ennyi pénzt , én azt gondolom Ronaldo látott fantáziát a Juvéba, tisztában van az Olasz foci történelmével, azt gondolta, hogy ez egy bomba csapat lesz ehhez képest egy elképzeléstelen Juvéba játszik ahol fél szezon alatt még odáig se jutottunk el, hogy legyen egy kigondolt bevált rendszeres taktika.A rotáció alatt nálunk azt kell érteni , hogy össze vissza játszik mindenki . Szerintem, persze ez csak az én véleményem nem erre számított . Kín szenvedés nézni a meccseinket akkor milyen lehet egy olyan játékosnak aki meghal a pályán .
Pletykák szintjén már felmerült, hogy ki követheti a Juventus padján Massimiliano Allegrit, illetve a mester neve is felmerült több jelentős klub vonatkozásában, a calciomercato értesülései szerint a Juventus vezetősége inkább megtartaná a Torinóban eddig szinte tökéletes…..
A Juventus az AS Roma elleni győzelemmel adta meg az alaphangot az ünnepi időszakhoz, majd az esztendő utolsó előtti erőpróbájaként a csapat Bergamóba, az Atalanta otthonába látogat, s nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése, s a nyolc pont előny megtartása az egyedüli…..
A Juventus meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörének a zárófordulójában a Young Boys vendégségében, azonban az eredmény nemigen számított, mivel a Valencia megnyerte a Manchester United elleni meccset 2-1-re a Mestalla gyepén. „Elértük a célunkat a csoportelsőséggel,…..
János Aradi 2018.12.14 22:26:52
Számomra az a probléma a játékunkkal , hogy míg a Liverpool a Real vagy a Spurs vagy akár a Napoli , képes adott meccseken szenvedélyel csak menni előre és 100% támadni , látványosan feltüzelve, addig rólunk ezt még elképzelni sem tudom.

Egyszerűen ez a fajta mentalitás nem képezi a taktikánk sehány százalékát. És pl ha játszunk egy Pool-al és hátrányba kerülünk nem tudom , hogy onnan lenne e vissza út az adott meccsen.

Egyszerűen egy ilyen csapattal nem engedhető meg az a luxus , hogy nem támadjuk szét az ellenfelet . Én csipem Allegrit alapvetően modern és profi, meg értem, hogy 7 bajnoki cím meg 2 BL döntő de nem azért buktuk el azt a 2 döntőt mert nem volt erőnlét meg megfelelő játékosok , hanem mert egyszerűen a 100% támadó játék nem képezi részünket, illetve nem rotál hanem össze vissza játszik mindenki mert fogalma sincs a támadó részleget hogyan rakja össze . Az a 7 bajnoki cím is szinte erdemtelen mondhatni mert nem mi vagyunk eszméletlen jók hanem a többi egy rakás sz*r. Ha a Napolinak egy picit acélosabb kerete lenne akkor fej fej mellett lennénk a bajnokságban.

Egyszerűen néha már kínos nézni a játékunkat. Nem igénylem , hogy Ronaldo vagy Dybala kivegye a részét a védekezésben, sokkal inkább azt, hogy akiknek védekezni kellene azok milyen jól kiveszi a részét a támadásokban.

Eddig a szezonban egyedül a Manchester ellen idegenbe volt nézhető a jétékunk. Hangsúlyoznám egy 1:0-ás győzelemről beszélünk ....
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, hiszen az olasz rekordbajnoknak előbb a Manchester United csapatát fogadva kell kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, vasárnap este pedig már az AC Milan otthonába látogatva kell tartania a távolságot a kitartó üldözővé váló…..
A nyár egyik szomorú fejleménye volt, hogy a Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchiso érzékeny búcsút vett  a klubtól, s az orosz Zenit Szentpétervár szolgálatába lépett. "Nem sajnálkozunk." - mondta fia távozásáról Stefano Marchisio a Tuttosport…..
A Napoli fölött aratott önbizalomnövelő győzelmet követően, a Juventus most nemzetközi színtéren folytatja, s a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a svájci bajnok Young Boys együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, a célja pedig nem lehet más, mint a győzelem…..
János Aradi 2018.10.02 19:10:53
Sokunknak teljesen ismeretlennek számít ez a klub, én sem vagyok másként vele. De itt a megfelelő alkalom, hogy a fontosabb információkon keresztül egy kicsit megismerjük ellenfelünket. Először természetesen a pontos nevét említem meg, ami nem más, mint BSC Young Boys. A teljes…..
A tegnap esti rangadót vereséggel záró Napoli új mestere, Carlo Ancelotti úgy látja, hogy a mérkőzés játékvezetője, Luca Banti téves döntést hozott Mario Rui kiállításakor. "Úgy gondolom, hogy a játékvezető téves döntést hozott. Mario Rui hosszú várakozás után kapta a második sárga lapot, míg…..
János Aradi 2018.09.30 15:13:36
@del pipi: Ezt Te sem gondoltad komolyan .
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta a bajnoki szezon első hat fordulóját, azonban szombat este az eddigi legnehezebb feladat vár a címvédőre, hiszen a Napoli együttese látogat majd otthonába. A nápolyi együttes a zebramezesek mögött mindössze három ponttal lemaradva, remek teljesítményt…..
János Aradi 2018.09.29 18:04:56
János Aradi 2018.09.29 18:51:27
@Alexdel: Köszi szépen !

Dybala-n kifejezetten látszik az önbizalom romlás Ronaldo miatt. Fix, hogy frusztrálja a kölköt.
Augusztus végén véglegessé vált a Juventus kerete a 2018-19-es szezonra, s a múlt csütörtöki sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy a zebramezes csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében a Manchester United, a Valencia és a Young Boys együtteseivel vív majd meg a továbbjutásért. A…..
A Manchester United mestere, Jose Mourinho szerint a Juventus szándékai egyértelműek, ezt mutatja a torinói vezetőség nyári sztárigazolása is, hiszen minden bizonnyal a BL-cím megszerzése érdekében érkezett Cristiano Ronaldo az Öreg Hölgyhöz. A BL-csoportkörben az olasz…..
János Aradi 2018.09.03 23:42:53
@MdewC: +1 azért az Old Traffordon bele lehet szaladni ebbe abba ...