Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_JgR

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan két éve írjuk ezt a blogunkat Ausztráliáról, és rendszeresen kapunk emaileket, megjegyzéseket, hogy túlságosan is szépnek írjuk le ezt az országot, nem lehet igaz, hogy itt minden tényleg ennyire fantasztikus. Habár azért néha említünk nehézségeket is, de tény, hogy nem…..
_JgR 2015.05.26 12:42:13
@Tranceberg: Mintha magam fogalmaztam volna, bár a nagy meleggel nem értek mindig egyet. Itt télen magyar viszonylathoz képest nincs hideg, de a fűtés hiányában fázunk este, és a főbérlőnk megtiltotta, hogy fűtőtestet használjunk, mert hogy "fire hazard"...
Amúgy mi sem tudjuk élvezni a tengerpartokat meg a szép tájat, mert mi is egy boltban rohadunk egész nap, estére meg fáradtak vagyunk, a hétvégék meg tényleg elveszítik a varázsukat (mert nekünk olyan sincs, heti 40-45 órát dolgozunk, persze azért, hogy ki tudjuk fizetni a lakbért és az életet).

Lehetőség meg lenne, de friss business/marketing diplomásként PR nélkül szóba sem állnak velem. Voltam már állásinterjún, hívtak többször telefonon, de valahogy az akcentusom vagy az önéletrajzom miatt rögtön a vízumra terelődött a szó, megkérdezték honnan jöttem, és utána egyik helyre sem vettek fel..

Nehéz, nehéz.
cbadmin homa felbaszott, de nagyon 2008.09.02 17:31:00
restellem a dolgot, nem fordul elő túl gyakran, hogy káromkodni kezdek azokkal, akik rám írnak, de most a srác nagyon befűtött. talán nem kellett volna két órát a lelki világára szánnom, és akkor nem történt volna meg, de ugye utólag könnyű okosnak lenni. a log a tovább után…..
_JgR 2008.09.02 18:23:49