Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem kötelező program, javítsatok ki, ha tévedek. A promó pont arra jó, hogy idegbetegeskedjen az ember szombat hajnalig.  ..
A sírás, picsogás és mindenkivelkúrás klinikájának eseményeivel naprakész rajongó kedvében járunk egy videóval, amiben megmutatjuk a Grace klinika új évadának szomorúsággal és könnyekkel teljes első öt percét.  ..
Egy kis emlékeztető: Addison megcsókolta Pete-et, majd Pete „bosszút állt”, aztán a randi helyett inkább Violettel lelkizett. Violet levetkőzött, mire Cooper meggondolta magát. Na nem a látvány miatt, csak rájött, hogy ő azért picit többet szeretne a pszichonénitől,…..
Addison a rendelőben pakolgat, amikor Pete bejön, és számon kéri a tegnap esti csókot, majd gyorsan meg is ismétlik, és megbeszélnek egy esti randit – amikor Dell rájuk nyit. A „konzultációra volt szüksége” duma ilyenkor nagyon nem jön be, de örülhetnek, mert be…..
Az ’An Affair To Remember’ című epizód két fontosabb történetszállal foglalkozik, és az egyik olyan szinten sokkoló, hogy nem árt előre felkészülni, és valami kapaszkodót, illetve szíverősítőt keresni. A másikkal kezdem. Richard és Jason beindítják közös…..