Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lumeo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű panoráma, kilométeres séták és a végtelen tenger - más talán nem is kell egy tökéletes aktív pihenéshez. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de számomra a nyaralás elmaradhatatlan egy kis túrázás nélkül - főleg, ha közben csodás tengerpartokat is láthatok. Most Európa legszebb…..
lumeo 2018.07.15 16:35:08
A Szent Lőrinc félsziget szerintem is gyönyörű! Amikor voltam direkt úgy választottam szálláshelyet is hogy ne kelljen sokat autózni oda, így az egy hét alatt 3x is voltam, különböző napszakokban, nálam abszolut benne van Madeira legszebb látnivalói között (pedig elég erős a mezőny, nagyon látványos a sziget!)

Ha más, itt nem szereplő és kimondottan tengerparton vezető kedvenc túraút, akkor Mallorcán nekem van több is, elsőként a Cala Romantica és a Cala Varquez között, egy egész magas sziklapart szélén (illusztrációként beszúrom róla az egyik képemet)
drive.google.com/open?id=19223clcAidlvLOLTxtuDZMmRBX3equgx
De az öblöknél az út lemegy a tengerhez (az előbbi képnél is lehetett fürdeni, és hát senki sem volt épp mert azért macerás odáig gyalogolni), a Cala Varqueznél azért persze már nagyobb az élet :)
drive.google.com/open?id=105Sn6wRyHbW7IWHH2fhZGFFxH8UVGcr6
(oda persze lehet jönni a belső országút felől is, jóval kevesebbet gyalogolva, persze nem is ennyire festői ösvényen :)
(de vannak még más kedvenceim is Mallorcán, pl. San Elm és a Cala en Basset között, vagy Betlem és az Es Caló között. Vagy a Llevant félsziget partvonalánál)